|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak znaleźć kochanka?
Jak znaleźć kochanka? Nie sponsora czy kogoś takiego, lecz kochanka w wiadomym celu. Pytam serio.
Jestem totalnie beznadziejna jeśli chodzi o podrywanie, uwodzenie, randki itp. Zupełnie tego nie umiem, mimo że mam dużo ponad trzydzieści lat. Ja chciałbym mieć romans, zwykły romans i to szybko. Mam swoje potrzeby a od lat jestem sama ![]() W moim otoczeniu spodobał mi się jedynie szef, i to jeszcze jak mi się spodobał, ale wiadomo że z szefem byłaby to beznadziejna sprawa ![]() Tinder zdecydowanie odpada. Pewnie to dziwaczne, ale mimo popularności tej aplikacji (z tego co słyszę) to wstydziłabym się "ogłosić" że kogoś szukam. Edytowane przez myskiem Czas edycji: 2023-03-08 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
uparta chmura
|
Dot.: Jak znaleźć kochanka?
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-03-09 o 07:58 Powód: cytat |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
Cóż, jako kobieta aż tak się nie musisz wysilać. Wystarczy, że się "podrasujesz" ubiorem i makijażem, a znajdzie się stado spermiarzy i chętnych na Twoje wdzięki. Chociażby idąc w weekend do lokalu możesz liczyć na szybką przygodę, o ile oto Ci chodzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Chodzi Ci o friends with benefits czy jednorazowa przygodę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nieprzyzwoita
|
na zbiorniku możesz przebierać jak w ulęgałkach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.