|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
hej
Treść usunięta
Edytowane przez ece5abaea45ca7c90e007609c2c3c20a63724474_64f7b30bda386 Czas edycji: 2023-09-05 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zepsułam tą relacje
Ale co ty chcesz naprawiać? On nigdy nie chciał z tobą być, poza tym napisał że się już spotyka z kimś innym. Odpuść.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Zostaw go w spokoju
Sent from my FP4 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zepsułam tą relację
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2023-08-24 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
[1=ece5abaea45ca7c90e00760 9c2c3c20a63724474_64f7b30 bda386;89653782]Treść usunięta[/QUOTE]
Ale to jest jedyne rozwiązanie. Nie ma innego. On nie chce kontynuować znajomości. A zresztą wyobraź sobie, że udało Ci się go zmusić do kontaktu i... byłabyś zadowolona, wiedząc że on tego nie chce, ale zgadza się np z litości? Przecież taka relacja byłaby jeszcze gorsza niż jej brak. Nie ma, że nie chcesz odpuścić i dlatego będziesz go nękać. No wtf? Odwróć sytuację, że to Ciebie jakiś gość nawiedza, którego wcześniej spławiłaś i miałaś dość. To byłoby ok? Pomyśl racjonalnie, wyciągnij wnioski i naucz się na błędach. Dzięki temu jak kogoś poznasz w przyszłości to być może nie odwalisz tego samego i będziesz umiała stworzyć zdrową więź. Jak się teraz zatrzymasz to niczego nie zmienisz. Szczerze to cała historia brzmi jak by napisała to osoba z max 8 klasy podstawówki, która pierwszy raz się zauroczyła. Przez co aż się boję zapytać autorki o wiek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Idź do psychiatry, jeżeli serio nie umiesz odpuścić "relacji" i to już nieco trwa. Pomóż sobie samej. I odpuść, zostaw go w spokoju, bo nie tylko z nim już na wieki wieków zepsujesz sobie chociażby to "cześć" w przelocie, ale jak się rozjedzie to i inni faceci będą Cię omijali szerokim łukiem.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nie zepsułaś, tylko on nie był zaangażowany i zainteresowany tak jak ty, a tobie odbiło, za bardzo chciałaś i próbowałaś wymusić coś, czego nie ma. Na przyszłość lepiej się wstrzymać z takim zasypywaniem kogoś wiadomościami od razu, ale też bez przesady, nie ma co też udawać brak zainteresowania i być wycofaną, bo jak ktoś będzie chciał z tobą być, to wyjdzie naturalnie, obie strony będą się starać i okazywać zainteresowanie, a ty nie będziesz musiała nikogo gonić ani nikt ciebie unikać.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ach, tak mi przyszło do głowy: Wy się znacie na żywo w sensie, że się spotykaliście towarzysko?
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Powtórzę za innymi: nic nie zepsułaś bo ta relacja nawet za bardzo nie istniała a on ewidentnie nie wiedział jak o tym powiedzieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
ale z ciebie creep, na jego miejscu zgłosiłabym cię na policję dalej nie chciała odpuścić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez TheSunTheMoonTheStars Czas edycji: 2023-11-16 o 04:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Zraziłaś gościa do siebie tym, że go osaczałaś.
Aby to naprawić, osaczałaś go dalej. Wyszło słabo. I teraz pytasz się nas jak dalej go osaczać, w nadziei, że może tym razem efekt będzie inny. Gratuluję zdolności wyciągania wniosków z własnych błędów. Edytowane przez ElBelzebub Czas edycji: 2023-08-24 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Nie da się tego naprawić. Musisz przyjąć to wiadomości ze to nie zależy tylko od ciebie a chłopak nie chce ciągnąć juz tej znajomosci i serio nie ma się co dziwic. Nie tak powinny wyglądać początki znajomosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
daj sobie (albo mu
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Nie da się tego naprawić.
Jedyne co możesz zrobić to dać mu spokój i liczyć na to że może kiedyś się sam odezwie. Sent from my Pixel 7 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez TheSunTheMoonTheStars Czas edycji: 2023-11-16 o 04:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.