|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Trudniejszy czas
Hej. Mam 18 lat. Ostatnio chodzê smutna, bardzo siebie nie lubiê. Mam ogromne pretensje do siebie za b³êdy (sprzed kilku miesiêcy, roku, dwóch). Nie lubiê siebie za to. Nawet nie bardzo cieszyæ siê mog³am, jak sprawdzi³am odpowiedzi po maturze,
Bo zaraz mi te b³êdy w g³owie wróci³y i ¿e nie powinnam siê cieszyæ, ¿e nie zas³uguje na szczê¶cie. Staram siê my¶leæ pozytywnie, ale jest mi do¶æ ciê¿ko. Chcia³am siê wygadac, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 548
|
Dot.: Trudniejszy czas
Napisa³a¶ kilka w±tków na ten sam temat, chyba sprawa jest powa¿na. Nie jestem lekarzem, ale po opisie Twoich dolegliwo¶ci i u¿ytych sformu³owaniach doradzi³abym wizytê u psychologa/psychoterapeuty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Chcia³am napisaæ jeden, ale d³ugo oczekiwa³am na akceptacjê modów wiêc pisa³am kilka, ¿eby mi jeden w koñcu zaakceptowali. Do psychologa chodzê od wczoraj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 343
|
Mo¿e zabrzmiê staro, ale co to w³a¶ciwie za b³êdy? Bo trochê ciêzko mi sobie wyobraziæ w wieku osiemnastu lat jakie¶ decyzje, które - nawet je¿eli by³y g³upie - przekre¶la³yby bardzo nasze dalsze ¿ycie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 66
|
Polecam zacz±æ chodziæ na randki zak³adaj±c konto np na Tinderze. Gwarantujê, ¿e samoocena podskoczy
![]() Powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 207
|
Wydaje mi siê, ¿e to daje chwilowe poczucie bycia w lepszym momencie. Koniec koñców zostaje siê samemu z osobami, którym w wiêkszo¶ci zale¿y na seksie a nie na osobie z któr± pisz±. Lepiej i¶æ do psychologa i zacz±æ pracê nad sob±...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 66
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Ponadto nie uwa¿am, ¿e czym¶ uw³aczaj±cym jest bycie otoczonym adoratorami, dla których jest siê poci±gaj±c± seksualnie osob± |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Obgadywanie, napisa³am to w odpowiedzi do jednego z komentarza. Na telefonie nie da³o siê zacytowaæ.
Edytowane przez Arrign Czas edycji: 2024-06-19 o 15:10 Powód: precyzowanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.