|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() jak to cholerstwo zapiąć???
no właśnie
![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak to cholerstwo zapiąć???
Hej sohf - nie mam pojecia, ale nauczona twoim przykładem zapytam w sklepie
![]() ![]() Co do musznika to myśle ze ktoś musiałby wam pozazać na żywo, moze jednak udajcie się do sklepu, niekoniecznie nawet tego samego . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Radzę wrócić do sklepu i jednak skorzystać z porady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() sasanko, garnitur jednak czarny, tzn taki moze bardziej grafitowy, w cieniutkie paseczki. no a kamizelka z musznikiem taka ciemno ecru z złoto białymi zawijasami. postaram się wstawić w naszym wątku jakies fotki ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Sohf, o ile pamiętam (też nie bardzo przyglądałam się w sklepie) to nie zapinało się tego tak jak stanik, że dwie części do siebie i na końcach są zapięcia, tylko jedna część z zapięciem była regulowana (w zależności od obwodu szyi) i jakoś tak na zakładkę zapinało się w dwóch miejscach na obwodzie. Może lepiej popatrzę w domu i dam znać, bo z tłumaczeniem u mnie kiepsko ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak mozesz to sprawdz jak to jest u CIebie i daj znać ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
no proszę, kłopoty z zapięciem gotowego musznika. A mój Narzeczony uparł się, że kupi muszkę, ale taką, co ją trzeba samemu wiązać, nie tylko zapinać. Założę się, że będą kłopoty
![]() Pozdrawiam. Acha, Sohf, może idź do tego sklepu, przecież to nic złego, bo zapięcie na łatwe nie wygląda. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
up, up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czy ta sprzączka na dolnym kawałku, słuzy do regulacji długości? bo może o to trzeba jakoś zahaczyć?? Ta końcówka jest jakaś dziwna.... Jak bedziesz obok jakiegoś sklepu z garniturami, wejdz i zapytaj o muszniki, może mają takie same i powiedzą ci co z tym zrobić,albo pofatyguj sie tam gdzie kupiliście. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ta sprzączka na dolnym kawałku chyba służy do regulowania długości, ale własnie nie wiemy o co ją zahaczyć ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Sohf, sprawdziłam w domu. Mamy musznik z dokładnie takim samym zapięciem. Na jednej częsci masz haftkę. A na drugiej zapięcie w kształcie litery H (powiedzmy) oraz takie małe metalowe "coś" , które można swobodnie przesuwać po obwodzie. Poza tym od wewnątrz powinny być pęknięcia na obwodzie (jakby dziurki na guziki). Haftkę zapinasz właśnie za to metalowe "coś" i to "coś" przesuwasz po obwodzie w zależności od grubości szyi. Jak już ustawisz, to na drugim końcu masz to czarne H a od wewnątrz te pęknięcia, w które wkładasz H, żeby całość potem się nie przesuwała. Napisz czy coś zrozumiałaś ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
ja zrozumiamłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wielkie dzięki ![]() ![]() ![]() nasz problem polegał na szukaniu jakiejś mechanicznej części o co by to "H" zahaczyć, nie przyszło nam do głowy, ze w tym szwie moga być takie dziurki ![]() w każydym razie jeszcze raz wielkie dzięki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
polecam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
A moj mąz mial w tym roku do slubu identyczny musznik i kolorki rowniez sliczny!!!z zapieciem nie bylo klopotu z reszta sam sobie poradzil eeehehehee
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.