Nagłe zaiskrzenie uczuć - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2023-03-25, 12:21   #1
NorbertABC
Przyczajenie

Nagłe zaiskrzenie uczuć

Obydwoje jesteśmy w klasie maturalnej. Nie jesteśmy razem, nawet nie powiedziałbym, że się kumplujemy. Przez 4 lata nauki razem może byliśmy gdzieś kilkanaście razy. Na przerwach czasem o czymś tam gadaliśmy, ale na prawdę rzadko. W ostatni piątek przed feriami po lekcjach widziałem przed szkołą patrzyła w smartfon, ot tak od niechcenia zapytałem, dokąd idzie, to, powiedziała, że nakarmić kota, bo znajomi wyjechali na całe ferie i ona codziennie będzie chodzić i karmić kota. Jeśli chcę to mogę iść z nią. Nie spodziewałem się takich zaprosin, ale poszedłem. Jechaliśmy autobusem ok. 20 minut. Uzupełniła miskę kota, zebrała z kuwety kocie g... i wyszliśmy. Zajęlo nam to ok. 10 min. Powiedziała, że jeśli się nudzę, to jutro mogę tu przyjść o 17:00 bo ona znowu tu przyjeżdża. Tak się trafiło, że spotkaliśmy się w autobusie. Co prawda lał deszcz, ale trudno. Posiedzieliśmy chwilę, aż deszcz trochę ustanie. Zapytałem, czy jutro też... Przyjechaliśmy tym samym autobusem. Tym razem posiedzieliśmy 2 godziny oglądając film w salonie. Paula nie wiem, czy świadomie, czy mniej, przytuliła się do mnie podczas tego oglądania, a gdy ja spróbowałem ją pocałować, to się odsunęła, ale za chwilę już całowaliśmy się na całego. Ferie były. W poniedziałek przyszliśmy na 12:00, posiedzieliśmy, pobawiliśmy się z kotem, to pieszczoch lubi jak go drapać i głaskać, a nasze całowanie nas wzięło przed samym wyjściem. We wtorek, znowu na 12:00 i ta sama rutyna z kotem, uzupełnienie miski, kuweta. Nastawiliśmy jakiś film, ale nie był interesujący więc przeleżeliśmy na kanapie w salonie całując się i pieszcząc, ale w ubraniach. Paula zaczynała mnie kręcić, w środę zakończyliśmy pieszczoty na bieliźnie, potem ubraliśmy się i oglądaliśmy film. Zrobiła jakąś drobną przekąskę, po tym jeszcze raz tym razem ona rozpoczęła gry wstępne. Tym razem bardziej na ostro. Przerwała na chwilę, pokazała, że ma prezerwatywy. Nie spodziewałem się takiego przebiegu, a ona z tym wyszła pierwsza. Myślałem, że w czwartek i piątek, też będziemy uprawiać seks, ale nie. Nie pytałem o nic, obserwowałem co się wydarzy. Zadzwoniła do znajomych i zapytała, czy może skorzystać z stołu do masażu. Mieli taki w garażu. Kupiła olejki i powiedziała, że znajomi pokazywali jej jak masować, ona masowała, ją masowali i możemy się pomasować. Ja nikogo nigdy nie masowałem. Kilka lekcji z youtube obejrzeliśmy, położyłem się na stół i Paula mnie wymasowała. Bardzo dobre uczucie, ale to było zupełnie co innego niż pieszczoty w środę. Ubrałem się, Paula zrobiła jakąś drobną przekąskę i zapytała, czy ja ją teraz wymasuję. Powiedziałem, że mogę spróbować, najwyżej będzie mi mówić co i jak. I tu nie rozumiem, a nie chciała mi tego wyjaśnić. Nie miała bielizny na zmianę, więc na stole była nago, ale kazała mi wyjść i pozwoliła wejść wtedy kiedy leżała nago na stole przykryta małymi ręcznikami. Przecież uprawialiśmy seks w środę, widziałem jej całą nagość i mi i jej sprawił seks satysfakcję, było fajnie, a teraz nie, powiedziała, że nie i tyle. Masowałem ją, mówiła, że tu mocniej, tu tak i tak. Chwaliła mnie, że dobrze to robię. Gdy obracała się z pleców na brzuch, miałem się odwrócić, aby nie zobaczyć jej nagości. Nabierałem wprawy w tym masażu. Masowaliśmy się kolejne dni. Miała bieliznę na zmianę, więc tym razem była w staniku i w majtkach. Stanik rozpinała, aby jej się wygodniej leżało. Po masażu na koniec gdy trzeba było już iść jeszcze się dłuższą chwilę całowaliśmy, ale ubrani.
3 dni przed końcem ferii ja ją masowałem, ona mnie, spędzaliśmy czas z kotem i przed telewizorem, fajne ferie mi się trafiły. Zazwyczaj przychodzilismy o 10:00 i wychodziliśmy o 18:00 lub 19:00, cały dzień spędzaliśmy w mieszkaniu tych znajomych. Po porannych masażach ubraliśmy się i traciliśmy czas przed telewizorem. Godzinę temu się ubraliśmy po masażach, ale leżeliśmy przy telewizorze i zebrało nam się na pieszczoty i pocałunki, Paula zrzuciła z siebie wszystkie ubrania, szepnęła mi do ucha, że dziś możemy to zrobić bez prezerwatywy. I tak się stało. Nic z tego nie zrozumiałem, 2 godziny temu zasłaniała swoją nagość podczas masażu, a teraz a teraz otwiera się całkowicie aby uprawiać seks.

Czy to jest jakaś tylko fanaberia? Jak to można wyjaśnić?
NorbertABC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-05-19, 23:57   #2
Hairlooser
Raczkowanie

Dot.: Nagłe zaiskrzenie uczuć

Nie bez powodu żartobliwie mówi się, że kobiety nie zrozumiesz. Wkroczyłeś w dorosłość, witamy w klubie. Nawet gdybyś jeszcze dokładniej przeanalizował wszystko, to po 10 latach dojdziesz do wniosku, że nadal kobiety nie rozumiesz. Od starszych kolegów wiem, że w tej kwestii mniej więcej tak będzie wyglądało nasze życie

A tak już bardziej poważnie, to stosunek nie oznacza, że ona już będzie wszystko tak swobodnie przed Tobą odkrywać. Jest bardzo młoda, potrzebuje czasu, a to i tak jeszcze nie gwarantuje że będzie czuć się super swobodnie wyłącznie w stroju "Ewy". Zapytasz ile to może trwać? To indywidualna sprawa, może być miesiąc regularnego współżycia, może być dłużej. Twój sposób bycia też nie jest bez znaczenia. To co mogę Co doradzić, to jeśli już się otworzy, będzie naga, wtedy rób wszystko żeby czuła się jak najbardziej swobodnie. Unikaj wszystkiego co mogłoby ją krępować, nie wiem, nie wpatruj się, nie komentuj natarczywie jaka piękna. Swoim zachowaniem pokazuj jak bardzo Ci się podoba.

Powodzenia, koniec pieśni.
Hairlooser jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-05-28, 19:57   #3
Ludda
Przyczajenie

Dot.: Nagłe zaiskrzenie uczuć

Dziewczyna cię bzyka (chyba że akurat woli masaż), gdzie ty tu widzisz iskrzenie uczuć?
Ludda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości