|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chłopak uprawiał seks z moją przyjaciółką
Witam,
Z chlopakiem jestem dwa lata. W trkacie naszego związku przyjaciółka przyznała się że spała z moim chłopakiem (jeszcze wtedy z nim nie byłam). Wtedy już podobno, podobałam się mojemu chłopakowi i chciał się ze mną umowić, ale byliśmy na imprezie i przespał się z moją przyjaciółką, że tak powiem, spontanicznie. Chłopak nigdy nie powiedział mi, że sie kochali. Kiedyś przez przypadek przyjaciółka sie wygadała i sie dowiedział że wiem. Na początku w ogóle nie miałam z tym problemu, teraz cały czas o tym myślę, wyobrażam sobie ich i denerwuje sie bardzo przez to na chłopaka. Co o tym myślicie? Miałyście podobną sytuację? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chłopak uprawiał seks z moją przyjaciółką
Każdy z partnerów ma jakąś przeszłość seksualną mniejszą lub większą to normalne. Pytanie jak bardzo jesteście z sobą szczerzy i czy mówicie sobie wszystko co się dzialo przed Waszym związkiem. Myślę ze lepiej wiedzieć zeby nie bylo pozniej takich niespodzianek. Także szczera rozmowa i powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mówił chyba, że jest prawiczkiem, a czy sypiał po imprezie z Kasią czy Basią, co za różnica skoro teraz jesteście razem 2 lata i jest ok? Szukanie dziury w całym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Dla mnie to przeszlosc i nie mialoby znaczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Trzeba umieć zostawić przeszłość za sobą, zwłaszcza, że to nic takiego. Inaczej takie myśli będą Cię niszczyć od środka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Jasne, każdy z partnerów ma swoją przeszłość, zgadzam się. Natomiast gdyby chodziło o chłopaka i PRZYJACIÓŁKĘ (nie jakąś koleżankę, nie zwykłą znajomą), miałabym z tym problem, źle bym się z tym czuła, dlatego doskonale Cię rozumiem. Tym bardziej byłoby mi przykro, gdybym dowiedziała się o tym od przyjaciółki, a nie od faceta. Wydaje się, że jemu po prostu wygodnie było przemilczeć sytuację. Nie chodzi o to by spowiadać się z każdej jednej relacji, która była przed, ale w tym akurat przypadku spokojnie mógł się domyślić, że fakt jego seksu z Twoją przyjaciółką na minutkę przed rozpoczęciem Waszego związku to nie jest dla Ciebie taki tam nieistotny szczególik, który Cię w żadnym stopniu nie obejdzie.
Nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji, ale na pewno poinformowałabym faceta, że wiem i spytała czemu nigdy nie raczył mi o tym wspomnieć ![]()
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.” |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.