Chłopak uprawiał seks z moją przyjaciółką - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2023-08-29, 09:47   #1
Patrycjaheh
Przyczajenie

Chłopak uprawiał seks z moją przyjaciółką

Witam,

Z chlopakiem jestem dwa lata. W trkacie naszego związku przyjaciółka przyznała się że spała z moim chłopakiem (jeszcze wtedy z nim nie byłam). Wtedy już podobno, podobałam się mojemu chłopakowi i chciał się ze mną umowić, ale byliśmy na imprezie i przespał się z moją przyjaciółką, że tak powiem, spontanicznie. Chłopak nigdy nie powiedział mi, że sie kochali. Kiedyś przez przypadek przyjaciółka sie wygadała i sie dowiedział że wiem. Na początku w ogóle nie miałam z tym problemu, teraz cały czas o tym myślę, wyobrażam sobie ich i denerwuje sie bardzo przez to na chłopaka. Co o tym myślicie? Miałyście podobną sytuację?
Patrycjaheh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-08-29, 13:27   #2
Ona_39
Raczkowanie

Dot.: Chłopak uprawiał seks z moją przyjaciółką

Każdy z partnerów ma jakąś przeszłość seksualną mniejszą lub większą to normalne. Pytanie jak bardzo jesteście z sobą szczerzy i czy mówicie sobie wszystko co się dzialo przed Waszym związkiem. Myślę ze lepiej wiedzieć zeby nie bylo pozniej takich niespodzianek. Także szczera rozmowa i powodzenia.
Ona_39 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-08-29, 15:39   #3
DrDoom
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Patrycjaheh Pokaż wiadomość
Witam,

Z chlopakiem jestem dwa lata. W trkacie naszego związku przyjaciółka przyznała się że spała z moim chłopakiem (jeszcze wtedy z nim nie byłam). Wtedy już podobno, podobałam się mojemu chłopakowi i chciał się ze mną umowić, ale byliśmy na imprezie i przespał się z moją przyjaciółką, że tak powiem, spontanicznie. Chłopak nigdy nie powiedział mi, że sie kochali. Kiedyś przez przypadek przyjaciółka sie wygadała i sie dowiedział że wiem. Na początku w ogóle nie miałam z tym problemu, teraz cały czas o tym myślę, wyobrażam sobie ich i denerwuje sie bardzo przez to na chłopaka. Co o tym myślicie? Miałyście podobną sytuację?
Masz problem sama ze sobą i swoją samooceną skoro jesteś zazdrosna o jakieś historie z okresu gdy nie byliście razem.
Nie mówił chyba, że jest prawiczkiem, a czy sypiał po imprezie z Kasią czy Basią, co za różnica skoro teraz jesteście razem 2 lata i jest ok?
Szukanie dziury w całym.
DrDoom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-08-31, 08:20   #4
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usunięte

Dla mnie to przeszlosc i nie mialoby znaczenia.
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-09-06, 08:34   #5
tomaszdrewniak1984
Przyczajenie

Trzeba umieć zostawić przeszłość za sobą, zwłaszcza, że to nic takiego. Inaczej takie myśli będą Cię niszczyć od środka.
tomaszdrewniak1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-09-18, 07:53   #6
Antoiineette
Rozeznanie

Jasne, każdy z partnerów ma swoją przeszłość, zgadzam się. Natomiast gdyby chodziło o chłopaka i PRZYJACIÓŁKĘ (nie jakąś koleżankę, nie zwykłą znajomą), miałabym z tym problem, źle bym się z tym czuła, dlatego doskonale Cię rozumiem. Tym bardziej byłoby mi przykro, gdybym dowiedziała się o tym od przyjaciółki, a nie od faceta. Wydaje się, że jemu po prostu wygodnie było przemilczeć sytuację. Nie chodzi o to by spowiadać się z każdej jednej relacji, która była przed, ale w tym akurat przypadku spokojnie mógł się domyślić, że fakt jego seksu z Twoją przyjaciółką na minutkę przed rozpoczęciem Waszego związku to nie jest dla Ciebie taki tam nieistotny szczególik, który Cię w żadnym stopniu nie obejdzie.

Nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji, ale na pewno poinformowałabym faceta, że wiem i spytała czemu nigdy nie raczył mi o tym wspomnieć
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.”
Antoiineette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości