|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Inny seks po 12 wspólnych latach
Cześć wszystkim, chciałam podzielić się z wami moją sytuacją i dowiedzieć się czy któraś z was ma podobnie. Z moim mężem jesteśmy razem od 12 lat. Przez długi czas nasz seks był świetny, dużo eksperymentowaliśmy szczególnie z dużymi wibratorami i szerokimi nakładkami na penisa co sprawiało mi wielką przyjemność podobnie jak mojemu mężowi. Jednak po jakimś czasie moja ci*ka przyzwyczaiła się do sporego rozmiaru, a co za tym idzie przestałam czuć mojego męża i mieć orgazmy. Przez około roku je udawałam, a kiedy powiedziałam o tym mężowi ten stwierdził, że nie jest o to zły i żartował, że zdolna ze mnie aktoreczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Inny seks po 12 wspólnych latach
Bawcie się sobą, bawcie się seksem, nie zawsze musi kończyć się wejściem, bawcie się pozycjami. Macie ręce, usta i korzystajcie z tego.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Inny seks po 12 wspólnych latach
Po takim czasie wspólnie nic dziwnego, że temperament lekko opada, dlatego dobrze że eksperymentujecie i szukacie rozwiązań.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.