|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nieudana randka, jestem zawiedziony jak się zaprezentowałem
Kilka dni temu spotkałem się z pewną dziewczyną poznaną przez znajomych (wcześniej widzieliśmy się 5 razy wśród znajomych). Przez Internet pisało się ok, więc zaproponowałem żeby się spotkać.
Jednak podczas randki była jakoś tak sztywno. Miałem jakąś pustkę w głowię przez co dziewczyna gadała przez 70% czasu. Starałem się jej słuchać po prostu i nie przerywać. Do tego dziewczyna wydawała się zdystansowana, bo nie patrzyła mi w oczy tylko przed siebie oraz nie była skierowana w moją stronę i mocno na tym zacząłem się skupiać zamiast po prostu normalnie z nią pogadać. Nie wiem możliwe, że sama była zestresowana i stąd brak kontaktu wzrokowego. Mam do siebie uraz, że nie powiedziałem o sobie więcej i nie zaprezentowałem się lepiej, ale po prostu jakoś mnie taki dyskomfort złapał i nie byłem do końca sobą. Próbowałem też jakichś drobnych gestów dotyku w ramię kilka razy i oporów nie było, ale to w sumie raczej nic takiego. Bardziej nie próbowałem, bo właśnie jak wyżej napisałem dziewczyna moim zdaniem miała zdystansowaną mowę ciała. Pomimo to powinienem mocniej działać w kwestii dotyku ? Powiedzcie dziewczyny czy po takim czymś dziewczyna może być jeszcze zainteresowaną dalszymi spotkaniami 1 na 1 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nieudana randka, jestem zawiedziony jak się zaprezentowałem
Kobiety to nie hivemind, jedna oleje cię po takim spotkaniu a inna uzna, że pewnie sie zestresowałeś i warto spróbować. Ja osobiście pewnie bym spasowała bo nie lubię ludzi nie potrafiących wykrzesać z siebie nawet smalltalku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Autorze, tak surowo oceniasz siebie, a ona tez jakos super nie wypadla. Moze po prostu oboje jestescie niesmiali, a moze ona wcale nie jest taka fajna partia. Na pewno nie ma co naciskac na dotyk i probowac wprowadzac flirt, kiedy wypada to sztucznie i widac, ze nie ma checi z drugiej strony, bo ta jest sztywniacka. Ja bym sie nie przejmowala.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Pytanie czy zachowywała sie tak od początku czy dopiero po tym jak autor próbował forsować na niej niemrawo dotyk.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.