wczesne randkowanie, co ile dni? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2023-12-04, 14:16   #1
Filip_xx
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

wczesne randkowanie, co ile dni?

Tak jak w tytule, co ile dni powinno siê widzieæ osobê z któr± idziesz na te pierwsze, drugie czy tam trzecie spotkanie, ¿eby nie wyj¶æ na desperata? Wiadomo, ¿e jak kto¶ pracujê i studiujê to raz na tydzieñ nie jest z³ym wyborem ale kiedy dwie osoby maj± czas to tak optymalnie 2 razy w tyg? (dalej jestem poniek±d obc± osob± nawet po 2 spotkaniu)
Filip_xx jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-12-04, 22:52   #2
Monia284
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 875
Dot.: wczesne randkowanie, co ile dni?

Moim zdaniem tyle ile chcecie, mo¿ecie i bez analiz. Parê razy w tygodniu je¿eli by³by czas te¿ nie jest niczym z³ym je¿eli macie czas. Jak ma wyj¶æ to i tak wyjdzie.

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
Monia284 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-12-05, 00:44   #3
skara
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 544

Ja prawie zawsze wchodzi³am w zwi±zek szybko i g³êboko i randki by³y praktycznie codziennie. Fakt, ¿e by³y to czasy studenckie i obie strony mia³y czas. Dzi¶ pewnie by tak ³atwo nie by³o.

skara jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-12-05, 03:10   #4
Monia284
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 875

Dok³adnie. Nie ma co analizowaæ. Ja spotyka³am siê jak tylko mia³am czas i ochotê.

Monia284 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-12-05, 07:16   #5
alicjaross
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 212

Cytat:
Napisane przez Filip_xx Poka¿ wiadomo¶æ
Tak jak w tytule, co ile dni powinno siê widzieæ osobê z któr± idziesz na te pierwsze, drugie czy tam trzecie spotkanie, ¿eby nie wyj¶æ na desperata? Wiadomo, ¿e jak kto¶ pracujê i studiujê to raz na tydzieñ nie jest z³ym wyborem ale kiedy dwie osoby maj± czas to tak optymalnie 2 razy w tyg? (dalej jestem poniek±d obc± osob± nawet po 2 spotkaniu)

Nie lubiê facetów którzy kombinuj± i graj±. Pewnie siê naczyta³e¶ g³upich porad, ¿e nie mo¿esz jej pokazaæ zainteresowania
alicjaross jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-12-05, 08:39   #6
Nadiaa33
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 271

Dobrze napisane Ja te¿ jak spotyka³am siê na studiach to widywali¶my siê z ch³opakiem codziennie. Teraz jak kto¶ pracuje czy mieszka w innych miastach to a¿ tak czêsto by siê nie da³o, ale raz na tydzieñ to dla mnie za rzadko. Mam wtedy wra¿enie, ¿e facet tak naprawdê nie jest zainteresowany jak±¶ powa¿n± relacj± , to jest za ma³o, ¿eby kogo¶ dobrze poznaæ i siê zorientowaæ, czy co¶ z tego mo¿e byæ. W takim tempie to po dwóch miesi±cach 'odhaczycie' ledwo z osiem randek
Nadiaa33 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2023-12-05, 10:32   #7
Aelora
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 486

Cytat:
Napisane przez alicjaross Poka¿ wiadomo¶æ
Nie lubiê facetów którzy kombinuj± i graj±. Pewnie siê naczyta³e¶ g³upich porad, ¿e nie mo¿esz jej pokazaæ zainteresowania
Te¿ mam wra¿enie, ¿e naczyta³e¶ siê jakich¶ porad uwodzenia w stylu "co ile dni pisaæ/jak czêsto siê spotykaæ, ¿eby wydaæ siê tajemniczym i nie zabiæ zainteresowania", wiêc teraz wypytujesz o tym na babskim forum.
Mo¿e po prostu ciesz siê chwil±, blisko¶ci±, daj znajomo¶ci rozwijaæ siê naturalnie zamiast projektowaæ algorytmy, co ile dni siê spotykaæ i jak czêsto pisaæ, jak eskalowaæ dotyk itd.
Aelora jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2023-12-05 11:32:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.