|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() mala prosba:)![]() Edytowane przez olabin Czas edycji: 2006-07-15 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: mala prosba:)
a kto ci bedzie robił operacje?ja mam mentory pod gruczoł ale 275cc okrągłe wiec mniejsze niz twoje z rozmiaru A osiagnełam C.jestem badzo zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez olabin Czas edycji: 2006-07-15 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
cc to skrót od cm3. Nie pamiętam dokładnie, ale nie ma dużej różnicy między 300 a 325. Spokojnie możesz brać te większe
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Czesc Lil'sexy
![]() ![]() ![]() heheh i jak nosisz juz dekolty? I jak tam blizny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ola, właśnie na odwrót. Bardziej naturalnie wyglądają te pod mięsień, bo zawsze to dodatkowa warstwa przykrywająca implant. Z karmieniem też lepiej pod mięsień, bo inaczej można gruczoły uszkodzić. A ile masz wzrostu?
Dekoltów jeszcze nie noszę, bo muszę się obkupić. We wtorek śmigam na shopping ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
heheh to milych zakupow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Olcia, rób pod mięsień i wkładaj 325, bo duża dziewczynka jesteś
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
hehe no tak
![]() ![]() ![]() buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Blizny ślicznie się goją. Mam już tylko dwie cienkie czerwone kreseczki. Ja miałam tylko natłuszczać je Linomagiem, ale wiadomo że każdy lekarz ma inne zalecenia. Masuję
![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny a w którym miejscu miałyście cięcia? Bo ja rozważam cięcie pod pachą i nie wiem czy to jest dobra decyzja.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja mam zamiar miec pod pacha poniewaz wydaje mi sie ze jest mneij widoczna.Ze bylo ja wdac trzeba by bylo podniesc piers a pod pacha wystarczy sie zamachnac reka i juz widac.Zreszta nie wiem,ja wole pod piersia.Zdecydowalas sie jzu? kiedy masz operacje? Bo ja 23 maja i juz zaczynam sie bac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Hey lil'sexy, tak sobie sledziłam różne Twoje posty.... O powiększaniu mysle juz od jakiegoś roku, ale jak do tąd sądzilam, że za młodziutka jestem na tego typu zabieg... Spotkałam sie z wieloma opiniami, że należałoby poczekać przynajmniej do 21 roku zycia... Widzę, że jestes moją rówieśniczką i już szczęśliwą posiadaczką pełnego C... Mam mnóstwo wątpliwości zwiazanych z tym zabiegiem i nie chodzi tu tylko o ból (bo ja to sado macho jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Niczego się nie obawiaj. Żaden lekarz nie zagwarantuje Ci, że nie będziesz miała żadnych komplikacji, ale czasami trzeba zaryzykować. U mnie wszystko jest super, blizny coraz mniej widoczne. Na siłownię i ftiness wróciłam po miesiącu. Na początku po prostu trochę na siebie uważałam i wyczuwałam co mogę, a czego nie. Teraz już ćwiczę jak dawniej codziennie i prawie zapomniałam że miałam operację. Ja polecam okrągłe pod mięsień, bo takie najbardziej mi się podobają. Najlepiej jak pooglądasz zdjęcia piersi z różnymi implantami i sama wybierzesz jakie Ci odpowiadają.
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
lil"sexi zgodze sie z toba ze lepsze umiejscowienie implantu (jesli chcesz karmic to pod miesien) ale co do bardziej naturalnego wygladu to nie zupelnie jest prawda.otoz implanty pod gruczol wygladaja bardziej naturalnie,zyja wlasnym zyciem jak piersi naturalne a te pod miesien sa bardziej sztywne w ustawieniu.ale rzeczywiscie kobiecie ktora nie karmila polecam pod miesien.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Ale zeby wstawić pod gruczoł trzeba go trochę mieć, bo np. dziewczyna z AA ma go bardzo mało i wtedy implant mógłby być nieco się odznaczać, prawda?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.