|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy mogło to się potoczyć inaczej?
Witajcie, mam pytanie do Was dziewczyny jak Wy to czujecie? Już jakiś czas temu na wczesnym etapie znajomości spotkałem się z dziewczyną w jej mieszkaniu. Było trochę dotyku, pocałunków, ale nie doszło do seksu. Po tym były jeszcze ze 2 spotkania, ale już było jakiś dziwnie i generalnie rozeszło się wszystko bez sukcesu. Czy myślicie, że tamten wieczór z jej perspektywy mógł być jakiś decydujący, że straciła zainteresowanie czy raczej był to szereg różnych czynników?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy mogło to się potoczyć inaczej?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Tak też mi się wydaje, ze to ta sama osoba. Nawet pisał do mnie na priv....
Chłopaku, weź się w garść (o ile nie trollujesz).. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Do mnie również. Miły człowiek, ale musi się ogarnąć i zrozumieć, że nic na siłę.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Wiecie, jeśli zadaje jakieś pytanie głupie czy nie głupie, a nie dostaje jakiś wyjaśnień, to próbuje inaczej. Pewne pytania mogą się wydawać dla Was głupie i zbędne, ale po to napisałem na tym forum, żeby WSZELKIE wątpliwości mieć wyjaśnione. Nie spodziewałem się głaskania, ale raczej konkretnych odpowiedzi, a niektóre z nich były okraszone moim zdaniem niepotrzebnym komentarzem. Mimo wszystko dzięki za pomoc.
Edytowane przez rune1289 Czas edycji: 2024-02-02 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Z perspektywy czasu uważam, że może trochę przesadzałem. Ale musicie mnie zrozumieć pisałem to w dniu, w którym mi to powiedziała, działałem w emocjach, byłem na pewno rozczarowany i szukałem odpowiedzi na wiele pytań, a naprawdę nie miałem z kim o tym porozmawiać. Ostatnia wątpliwość jaka mnie dręczyła to to o co Was pytałem dzisiaj, natomiast ogólnie jest to dla mnie już temat zamknięty. I tak, ja wiem, że nie powiecie mi jak było naprawdę, co jest w jej głowie itd. Mi chodziło tylko i wyłącznie o Wasze subiektywne zdanie na temat, co zazwyczaj myśli dziewczyna w takiej sytuacji, dlaczego zazwyczaj tak postępuje, a nie co dokładnie tamta dziewczyna myślała, bo przecież to logiczne, że Wy tego nie wiecie i nie powiecie mi dlaczego zdecydowała się na taki ruch.
Edytowane przez rune1289 Czas edycji: 2024-02-02 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Zamęczysz się, jak tak będziesz chcial wyjasniac "wszelkie wątpliwosci" za kazdym razem, jak ci cos nie wyjdzie, po prostu czasami nie da sie poznac powodu i tyle, zycie toczy sie dalej ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
Moglo jej sie nie spodobac cos, co zrobiles lub powiedziales, moze odezwal sie do niej inny facet i do niego poleciala, moze uznala, ze jednak az tak jej sie nie podobasz z charakteru i wyglądu i lepiej tego nie ciągnąc dalej. Faceci przeciez tez czasem zawracają dziewczynom tylek, a potem tracą zainteresowanie. Moze wlasnie za bardzo chciales, zeby cos z tego bylo i to bylo męczące, ja sie zmęczylam od samego czytania twoich postow.
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2024-02-03 o 11:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.