Czy mogło to się potoczyć inaczej? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2024-02-01, 17:17   #1
martin9555
Przyczajenie

Czy mogło to się potoczyć inaczej?

Witajcie, mam pytanie do Was dziewczyny jak Wy to czujecie? Już jakiś czas temu na wczesnym etapie znajomości spotkałem się z dziewczyną w jej mieszkaniu. Było trochę dotyku, pocałunków, ale nie doszło do seksu. Po tym były jeszcze ze 2 spotkania, ale już było jakiś dziwnie i generalnie rozeszło się wszystko bez sukcesu. Czy myślicie, że tamten wieczór z jej perspektywy mógł być jakiś decydujący, że straciła zainteresowanie czy raczej był to szereg różnych czynników?
martin9555 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-02-02, 10:56   #2
Aelora
Wtajemniczenie

Dot.: Czy mogło to się potoczyć inaczej?

Cytat:
Napisane przez martin9555 Pokaż wiadomość
Witajcie, mam pytanie do Was dziewczyny jak Wy to czujecie? Już jakiś czas temu na wczesnym etapie znajomości spotkałem się z dziewczyną w jej mieszkaniu. Było trochę dotyku, pocałunków, ale nie doszło do seksu. Po tym były jeszcze ze 2 spotkania, ale już było jakiś dziwnie i generalnie rozeszło się wszystko bez sukcesu. Czy myślicie, że tamten wieczór z jej perspektywy mógł być jakiś decydujący, że straciła zainteresowanie czy raczej był to szereg różnych czynników?
Ostatnio był bardzo podobny wątek. Mało napisałeś o innych okolicznościach Waszych spotkań, jak rozwijała się znajomość. W tym momencie trudno odpowiedzieć na Twoje pytanie, nie mamy umysłu zbiorowego że każda kobieta wie co myśli i czuje inna.
Aelora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-02-02, 10:59   #3
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martin9555 Pokaż wiadomość
Po co nowy wątek i nick? Przecież od razu widać, że to historia opisywana tu kilka dni temu. Nie dostaniesz innych odpowiedzi.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Aelora Pokaż wiadomość
Ostatnio był bardzo podobny wątek. Mało napisałeś o innych okolicznościach Waszych spotkań, jak rozwijała się znajomość. W tym momencie trudno odpowiedzieć na Twoje pytanie, nie mamy umysłu zbiorowego że każda kobieta wie co myśli i czuje inna.
Na 99.99% ten sam facet: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1291165
Stary 2024-02-02, 11:00   #4
Aelora
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą, też od razu pomyślałam o tamtym wątku.
Aelora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-02-02, 14:32   #5
matushkaaa
Raczkowanie

Tak też mi się wydaje, ze to ta sama osoba. Nawet pisał do mnie na priv....

Chłopaku, weź się w garść (o ile nie trollujesz)..
matushkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-02-02, 16:14   #6
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matushkaaa Pokaż wiadomość

Do mnie również. Miły człowiek, ale musi się ogarnąć i zrozumieć, że nic na siłę.
Stary 2024-02-02, 18:33   #7
rune1289
Raczkowanie

Wiecie, jeśli zadaje jakieś pytanie głupie czy nie głupie, a nie dostaje jakiś wyjaśnień, to próbuje inaczej. Pewne pytania mogą się wydawać dla Was głupie i zbędne, ale po to napisałem na tym forum, żeby WSZELKIE wątpliwości mieć wyjaśnione. Nie spodziewałem się głaskania, ale raczej konkretnych odpowiedzi, a niektóre z nich były okraszone moim zdaniem niepotrzebnym komentarzem. Mimo wszystko dzięki za pomoc.

Edytowane przez rune1289
Czas edycji: 2024-02-02 o 18:35
rune1289 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2024-02-02, 18:38   #8
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rune1289 Pokaż wiadomość
Wiecie, jeśli zadaje jakieś pytanie głupie czy nie głupie, a nie dostaje odpowiedzi, to próbuje inaczej. Pewne pytania mogą się wydawać dla Was głupie i zbędne, ale po to napisałem na tym forum, żeby WSZELKIE wątpliwości mieć wyjaśnione. Nie spodziewałem się głaskania, ale raczej konkretnych odpowiedzi, a niektóre z nich były okraszone moim zdaniem niepotrzebnym komentarzem. Mimo wszystko dzięki za odpowiedzi.
Ale z nami, chociaż byśmy tu debatowali miesiąc, nigdy nie dojdziesz do sedna sprawy czyli tego co się tak naprawdę stało, dlaczego i czy gdybyś coś zrobił inaczej, to ona by mogła zmienić jakieś uczucia. Jeżeli chodzi o to ostatnie to pewnie nie dało się niczego zmienić. W poprzednim wątku dostałeś przecież dużo odpowiedzi tylko Cię nie zadowalały. Bo tu chodzi o uczucia i czas. Czas na pogodzenie się z tym, że to jednak nie to.
Stary 2024-02-02, 18:44   #9
TheSunTheMoonTheStars
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez matushkaaa Pokaż wiadomość

Niewiarygodne, do mnie też napisał na priv. A teraz zobaczyłam ten wątek. Ileż można...
TheSunTheMoonTheStars jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-02-02, 20:44   #10
rune1289
Raczkowanie

Z perspektywy czasu uważam, że może trochę przesadzałem. Ale musicie mnie zrozumieć pisałem to w dniu, w którym mi to powiedziała, działałem w emocjach, byłem na pewno rozczarowany i szukałem odpowiedzi na wiele pytań, a naprawdę nie miałem z kim o tym porozmawiać. Ostatnia wątpliwość jaka mnie dręczyła to to o co Was pytałem dzisiaj, natomiast ogólnie jest to dla mnie już temat zamknięty. I tak, ja wiem, że nie powiecie mi jak było naprawdę, co jest w jej głowie itd. Mi chodziło tylko i wyłącznie o Wasze subiektywne zdanie na temat, co zazwyczaj myśli dziewczyna w takiej sytuacji, dlaczego zazwyczaj tak postępuje, a nie co dokładnie tamta dziewczyna myślała, bo przecież to logiczne, że Wy tego nie wiecie i nie powiecie mi dlaczego zdecydowała się na taki ruch.

Edytowane przez rune1289
Czas edycji: 2024-02-02 o 20:55
rune1289 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-02-02, 20:59   #11
Piotrek95
Raczkowanie

Cytat:
Z perspektywy czasu uważam, że może trochę przesadzałem. Ale musicie mnie zrozumieć pisałem to w dniu, w którym mi to powiedziała, działałem w emocjach, byłem na pewno rozczarowany i szukałem odpowiedzi na wiele pytań, a naprawdę nie miałem z kim o tym porozmawiać. Ostatnia wątpliwość jaka mnie dręczyła to to o co Was pytałem dzisiaj, natomiast ogólnie jest to dla mnie już temat zamknięty. I tak, ja wiem, że nie powiecie mi jak było naprawdę, co jest w jej głowie itd. Mi chodziło tylko i wyłącznie o Wasze subiektywne zdanie na temat, co zazwyczaj myśli dziewczyna w takiej sytuacji, dlaczego zazwyczaj tak postępuje, a nie co dokładnie tamta dziewczyna myślała, bo przecież to logiczne, że Wy tego nie wiecie i nie powiecie mi dlaczego zdecydowała się na taki ruch.
Stary daj sobie spokój i siądź sobie na tyłku. Z takim ciśnieniem będziesz miał bardzo ciężko z każdą kobietą, która Ci wpadnie w oko. Miej wy..., a.... wiesz jak leci dalej, powodzenia
Piotrek95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-02-03, 11:44   #12
ColourTheSmallOne
Zadomowienie

Cytat:
Wiecie, jeśli zadaje jakieś pytanie głupie czy nie głupie, a nie dostaje jakiś wyjaśnień, to próbuje inaczej. Pewne pytania mogą się wydawać dla Was głupie i zbędne, ale po to napisałem na tym forum, żeby WSZELKIE wątpliwości mieć wyjaśnione. Nie spodziewałem się głaskania, ale raczej konkretnych odpowiedzi, a niektóre z nich były okraszone moim zdaniem niepotrzebnym komentarzem. Mimo wszystko dzięki za pomoc.
Ale skąd obcy ludzie mają wiedziec, co poszlo nie tak i co mysli jakas dziewczyna? Toz to nawet specjalisci psycholodzy w myslach nie czytają
Zamęczysz się, jak tak będziesz chcial wyjasniac "wszelkie wątpliwosci" za kazdym razem, jak ci cos nie wyjdzie, po prostu czasami nie da sie poznac powodu i tyle, zycie toczy sie dalej

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Wiem, że nie powiecie mi jak było naprawdę, co jest w jej głowie itd. Mi chodziło tylko i wyłącznie o Wasze subiektywne zdanie na temat, co zazwyczaj myśli dziewczyna w takiej sytuacji, dlaczego zazwyczaj tak postępuje
Opisales sytuacje tak ogolnikowo, ze powodow moze byc milion.
Moglo jej sie nie spodobac cos, co zrobiles lub powiedziales, moze odezwal sie do niej inny facet i do niego poleciala, moze uznala, ze jednak az tak jej sie nie podobasz z charakteru i wyglądu i lepiej tego nie ciągnąc dalej. Faceci przeciez tez czasem zawracają dziewczynom tylek, a potem tracą zainteresowanie.
Moze wlasnie za bardzo chciales, zeby cos z tego bylo i to bylo męczące, ja sie zmęczylam od samego czytania twoich postow.

Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną.

Edytowane przez ColourTheSmallOne
Czas edycji: 2024-02-03 o 11:47
ColourTheSmallOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości