|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Poszukuje podkładu a w zamian...
Edytuje wątek ,aktualnie juz niekoniecznie jestem zainteresowana jedynie podkładem ,bardzo chetnie przygarne np. jakąs odzywke z profesjonalnej serii ,zresztą kazdą ewentualną propozycję rozważę.
- Nowy błyszczyk Estee Lauder Pure Color Gloss Cherry standardowa pojemnosc 7ml - korektor Dior DIORLIFT raz testowany wiec ubytek prawie zaden jednak kasetka lekko otarta Odcień Honey Beige, nr 400, poj. 4 ml (4,4 g) - 3 mini pęsetki w opakowaniu z lini prof. Sephory - 2 błyszczyki w pedzelku Sephory odcien róz i blady róz wpadający w łosoś ( testowane lecz generalnie przelezały w kufrze z kolorówką ) LAKIER INFINIUM LOREAL PROFESSIONNEL REGULAR 300 ML (użyty jedynie 2 razy także praktycznie pełny) Edytowane przez morgiana Czas edycji: 2006-07-08 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuje podkładu a w zamian...
Znajdziesz coś u mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122681 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Hymm zainteresował mnie podkład Heleny Rubinstein Spectacular Make Up czy bedzie odpowiedni do średniej karnacji ?bo bladziochą nie jestem;-) jaki to jest kolor mniej wiecej i co ewentualnie z mojej listy chcialabyś w zamian?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile się nie mylę,to jest drugi lub trzeci numerek w kolejności,jest do jasnej-normalnej karnacji,ale nie do bardzo jasnej.Ja nie jestem blada a mimo to jest dla mnie za ciemny.Najlepiej sobie sprawdzić w perfumerii ![]() Mnie zainteresowały pęsetki Sephora (jakie one są?) oraz ewentualnie błyszczyk Estee Lauder.Czy on nadaje jakiś kolor? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jest to dokładnie komplet 3 małych pęset w przezroczystym etui z lini Sephora Professional, natomiast błyszczyk nadaje ustom kolor i połysk ( oczywiscie efekt zalezy od tego jak dużo go nałozymy moze byc wiec bardziej lub mniej intensywny)pachnie owocami,jest to GWP tyle ze w standardowej pojemnosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mam podkład w sztyfcie Clarinsa, zerknij do mojego wątku
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
- korektor Dior DIORLIFT raz testowany wiec ubytek prawie zaden jednak kasetka lekko otarta
plissss znajdź u mnie cosik wzamian ![]() w ciuszkowym nowiutkie torby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Niestety nie znalazłam nic co by mnie interesowało.Pozdrowienia ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() - korektor Dior DIORLIFT raz testowany wiec ubytek prawie zaden jednak kasetka lekko otarta Odcień Honey Beige, nr 400, poj. 4 ml (4,4 g) co to jest za odcień, masz może jakiś link, gdzie ew. mozna byłoby go zobaczyć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=2387 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Co byś chciała za błyszczyk?? 2 błyszczyki w pedzelku Sephory odcien róz i blady róz wpadający w łosoś ( testowane lecz generalnie przelezały w kufrze z kolorówką )
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
- 2 błyszczyki w pedzelku Sephory odcien róz i blady róz wpadający w łosoś ( testowane lecz generalnie przelezały w kufrze z kolorówką )
Pytanko o datę ważności: ile przeleżały? ![]() zajrzyj do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
błyszczyki troche przelezały w kufrze z kolorowką nie jestem w stanie powiedziec ile dokladnie ,jednak napewno nie są przeterminowane ,niestety nic u Was nie znalazlam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.