|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 141
|
niejasna sytuacja
Widzia³am siê z pewn± osob± z 6 razy, tylko ¿e tak naprawdê te spotkania wynika³y z mojej inicjatywy. Dwa razy on co¶ zaproponowa³, ale jakby w rewan¿u bo co¶ wcze¶niej proponowa³am, a nie móg³. Niby jest fajnie, niby jest zadowolony na tych spotkaniach, ale...
Pisze codziennie do mnie, ale nie proponuje mi spotkañ, a ja ju¿ nie chcê proponowaæ, bo to takie "a mogê i¶æ z tob±"nie bardzo. Jecha³ w takie miejsce, co sugerowa³am jawnie, ¿e ja tam nie by³am, a o nic. Jaki¶ wymówek nie mogê robiæ, bo nic mi nie obiecywa³, wystraszyæ te¿ nie chcê bo jeszcze siê zbiera bo d³ugim zwi±zku. No, ale tak pytaæ kogo¶ "a mogê z tob±:, to pewnie i by siê zgodzi³, ale ja nie mam ¿adnej pewno¶ci jak to ju¿ który¶ raz, ¿e g³upio mu odmówiæ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 512
|
Dot.: niejasna sytuacja
Je¶li czujesz ¿e to takie wymêczone i z braku laku po prostu nie proponuj kolejnych spotkañ. On nie robi ³aski, ¿e po¶wiêca Ci swój czas. Trudno oceniæ co stoi za jego zachowaniem. Mo¿e jest s³abo zainteresowany, mo¿e ma ma³o czasu, a mo¿e w tym czasie umawia siê z innymi, kto to wie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 366
|
Je¶li komu¶ zale¿y, to potrafi siê umówiæ na spotkanie. Je¶li zale¿y tylko jednej osobie, nic z tego nie bêdzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 644
|
Moje do¶wiadczenia s± takie, ¿e jak kto¶ lubi pisaæ, ale na spotkania nie zaprasza, to raczej nic z tego nie bêdzie. Mo¿e mu siê nudzi, mo¿e poznaje Ciebie i kilka innych dziewczyn jednocze¶nie, mo¿e ma gorszy okres w pracy, a mo¿e tak naprawdê nie umie i nie chce byæ w zwi±zku. Well, whatever, jak kto¶ chce i mu zale¿y, to zawsze znajdzie czas i sposób, ¿eby siê zobaczyæ.
Ja bym odpu¶ci³a inicjatywê ca³kowicie. Nawet nie wiem, czy chcia³oby mi siê dalej tak ochoczo z nim pisaæ. A tak w ogóle to doradzam zwyczajn± rozmowê. Edytowane przez TheSunTheMoonTheStars Czas edycji: 2024-05-06 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 119
|
Pisac to sobie mo¿na nawet siedz±c w toalecie. Skoro nie proponuje spotkañ, to nie jest zainteresowany, ewentualnie jeste¶ zapychaczem czasu. Ja bym dla w³asnej godno¶ci dala sobie spokój.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.