|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ich 2 ja jedna
Mam 29 lat jestem w związku 9 lat z przerwami. Jest różnie ale nie widzę żadnego posunięcia do przodu ze strony mojego partnera . Pół roku temu poznałam chłopaka w momencie kiedy mieliśmy przerwę w związku . Miły kulturalny przeciwieństwo kompletne . Jest tylko jeden problem jestem osoba która potrzebuje dużo wspólnie spędzać czas . A on oprócz pracy ma dosyć dużo zajęć dlatego stwierdziłam ze to nie dla mnie . Jednak super mi się z nim spędzało czas . Nie wiem co robić z jednej strony ten długi związek to pół mojego życia . Z drugiej strony ten drugi to jest coś całkowicie innego i on mnie tak dobrze traktuje .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ich 2 ja jedna
Poszukaj trzeciego, i piszę to serio. Żaden z tych dwóch nie da ci szczęścia.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ani jeden, ani drugi. Kończ obecny związek, jeśli nie możesz porozumieć się z partnerem, skoro przez pół Twojego życia nie umieliście się dogadać i nie byłaś szczęśliwa to nic się w tej kwestii nie zmieni. A z tym drugim nawet jak zaczniesz coś kręcić to i tak prędzej czy później rozpadnie się z powodu różnego podejścia do spędzanego czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Bywało różnie raz lepiej raz gorzej jak w życiu . Zawsze był tego nie da się ukryc .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.