|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zwiazek bez przyszłości?
Dziewczyny będzie skomplikowanie.
Jestem z chłopakiem 4 lata i 8 miesięcy. Na początku były cuda wianki, podobałam się mu a on mi. Dwa lata mieszkamy razem. Choruję na chad. Na poczatku związku zaczęłam popijać alkohol, małe dawki. Skończyło się kryzysem prepsychotycznym. I w tym czasie wszystko się popsuło. Powiedzialam, że go zdradziłam. Bo nie powiedzialam mu, że podobał mi sie jego przyjaciel. Nie zdradziłam go,chciałam zostać sama żeby nie widział, że byłam w złym stanie. Bardzo żałuję do dzisiaj. Mam problem z mówieniem o emocjach, mój partner też, lecz mniej. W tym roku dowiedziałam się, że pisał na forum erotycznym z jakimiś kur... mówił,że nie zdradził. I ze,gdy bylam w szpit, zdal sprawe sobie z tego, ze mnie kocha no ale gdy wyszłam i to odkryłam to pisał chyba nawet jak w szpitalu bylam. Między nami w łóżku było kiepsko. Ja boję się uprawiać seku ze względu na leki psychiatryczne, boję się, że dziecko mogłoby być chore, poza tym mam raz w miesiącu średnio ochotę na seks,on częściej. Dzisiaj znów cichy dzień. Rozplakalam się, że mam lęki, że znów mnie zdradzi. A on żebym nie miała i nie wie co zrobic już. Mówił, że wystarczy mu ręką ale ja w to nie wierzę. Terapeutka mówi, że to ma być moja decyzja czy z nim chce być czy nie. Wiem, ciężko mi ją podjąć i już nie mogę wytrzymać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: zwiazek bez przyszłości?
Najlepiej skup się na swoim zdrowiu i terapii. Z tego co piszesz, obecny związek z nieustannymi wahaniami i stresem w postaci cichych dni czy obaw o zdradę na pewno Ci nie służy i nie pomaga.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.