|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Naiwne czekanie
Od razu napiszę, że wiem, że pewnie jest to ultradziecinne, ale męczy mnie to do tego stopnia, że założyłam konto na wizażu w celu ojojania
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naiwne czekanie
Oj tam, oj tam (to liczy się jako ojojanie?), tylko głowę sobie zatruwasz takimi kwestiami. Nie jesteście już razem, w ogóle nie musicie wysyłać sobie życzeń na święta. Nie ma sensu dorabianie do tego jakichś teorii czy zależało mu, czy nie, to już przeszłość. Skoro uczucie nie wygasło, to nikt nie kazał się Wam rozstawać. A jak już podjęliście taką decyzję to czas pogodzić się z nią i żyć dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Nie wysłał życzeń, bo wiedział, że w praktyce oznaczałoby to powrót. A może nie chce robić pierwszego kroku? Ewidentnie zależy ci, żeby on do ciebie wrócił i przestań się oszukiwać, że chodzi o jakieś głupie życzenia. Więc sama do niego napisz. Za miesiąc może mieć już kogoś innego, więc lepiej się pośpiesz. Tkwienie w martwym punkcie można przezwyciężyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jak sama chciałaś się rozstać, to czemu nagle teraz chcesz powrotu ? Pewnie dlatego nie pisał, bo wie, że zaczęłabyś robić sobie nadzieje na powrót, a on zapewne tego nie chce. Jak już to przydałaby ci się terapia a nie wypisywanie do byłego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Oho, już niech każdy idzie na terapię, kto ma zlamane serce
![]() Nigdzie nie napisałam, że chciałam się rozstać, po prostu musieliśmy podjąć jakąś decyzję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
No to powtarzaj sobie zawsze gdy najdą Cię o nim myśli, że nie było innego wyjścia, związek utknął w miejscu i żyj dalej. Zajmij się pracą, hobby, rób cokolwiek byle nie siedzieć w miejscu i nie myśleć o tym co było. Też przechodziłam rozstania, zawsze boli, ale rozpamiętywanie i analizowanie jakichś błahostek czy mu zależało w życiu nie polepszy Twojego stanu. Jak już doszło do momentu zerwania trzeba to przejść i ruszyć dalej, świat się nie zawalił, nie ma co dręczyć sobie tym głowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.