|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Walentynki...
Chciałem zapytać kogoś o poradę. Spoytkam się z kimś od kilku tygodni, mam 28 lat, a ona 33. Byliśmy na dwóch spotkaniach. Jesteśmy dość zajętymi ludźmi (praca) i nie ma szans się wtedy spotkać ani w ten weekend. Piszemy prawie codziennie. Zależy mi na niej i zastanawiam się czy lepiej będzie napisać jej coś miłego wtedy czy po prostu zachowywać się jakby tego dnia nie było. Nie chcę niepotrzebnie zmuszać jej tak wcześnie do określenia się, a z drugiej strony jeśli nic nie zrobię, ona może uznać, że mi nie zależy. Nie chcę jej "spłoszyć", ale jednocześnie chciałbym żeby wiedziała, że jest dla mnie kimś więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walentynki...
Przez kilka tygodni dwa spotkania i to Ty zakładasz wątek? Chyba sam już wiesz, że jesteś bardziej zaangażowany w tą znajomość. Nawet w przypadku ludzi zapracowanych 2 spotkania w ciągu kilku tygodni to nie brzmi dobrze. No chyba, że tu jeszcze jakieś zgniłe kombo pt. znajomość na odległość dochodzi. Natomiast jeżeli jesteście w jednym mieście, to...
Napisz jej coś 14 lutego, jasne, ale dąż do jak najszybszego spotkania na którym jednak wyczujesz, czy warto dalej się w to angażować.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2025-02-12 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Spotykasz sie w sensie chodzenia z kimś czy w sensie po prostu takiego tam umawiania sie na kawę albo piwo? Bo to dość istotny kontekst i powie wiele o tym, co się tu dzieje patrząc na waszą częstotliwość spotkań i brak czasu w walentynki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem miło coś napisać sympatycznego. Nic przesadnego, ale coś miłego. A na następnym spotkaniu możesz jej dać walentynkową czekoladę czy kwiatek.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dwójce dorosłych ludzi trudno się spotkać, bo pracują. Nie daj borze jeszcze znajomi, pies, czy hobby. Może ona szuka innych opcji w międzyczasie. Ja bym napisała coś przyjemnego w walentynki, ale ograniczyła pisanie nakierowując je na kolejne spotkanie. Kto te 2 spotkania inicjował? Jesteście umówieni na kolejne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.