|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
orgazm
Witam mam 24 lata i jestem z moją partnerka ponad rok jesteśmy ze sobą szczęśliwi ale męczy mnie fakt ze nie udało sie mojej partnerce szczytowac zawsze gdy jest juz blisko to ja niestety wyprzedzam i pytanie czy posiadacie jakies porady jak temu zapobiec zeby wytrzymac chwile dłuzej żeby partnerka tez mogła dojść ? i czy polecacie chusteczki na przedwczesny wytrysk
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: orgazm
Nie jestem pewna ale są chyba takie specjalnie pierścienie na penisa do zakupienia, które mają zadanie wstrzymywać orgazm. Druga sprawa to są wibratory, mogą to być nawet takie małe chińskie. Plastikowe masażery do ciała. Na allegro chyba z 14zł z trzema głowicami. Podczas stosunku twoja partnerka może sobie przyłożyć dzięki czemu powinna szybciej dojść.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: orgazm
Pytanie czy partnerka kiedykolwiek doszła? Bo jeśli nie, to problem może być gdzieś indziej, niż w Twoim "przedwczesnym" dochodzeniu. Mnóstwo kobiet nie ma orgazmu, bo nie wie, jak go osiągnąć i mimo że seks sam w sobie jest dla niej przyjemny, to po prostu nie dochodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.