|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ślub
Cześć dziewczyny, czy któraś z Was bierze ślub w tym roku? Bardzo chętnie bym przyszła
![]() Bardzo mnie interesują te stare śluby z disco polo ![]() Jeśli macie coś takiego na myśli, to ja bym bardzo chętnie przyszła ! Byłam kiedyś na jednym ślubie i mi się podobało, ale byłam wtedy dzieckiem ![]() Na razie nie znam nikogo kto miałby się pobrać, a to taki fun! Możesz do mnie napisać na privie albo tutaj, będzie mi miło! O mnie: Obecnie przeprowadzam się do Los Angeles. Jestem muzykiem i zastanawiam się nad tworzeniem własnych filmów. Piszę też książki, myślę nad otworzeniem własnego serwera na Discordzie i generalnie jestem bardzo kreatywną osobą! Ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ślub
Jest na FB grupka 'Goście weselni last minute", gdzie pary szukają gości na wesele, a goście oferują że wpadną do kogoś. Z tego co kojarzę obie strony zadowolone, jeśli lubisz wesela daj tam ogłoszenie lub poczekaj aż napisze para z Twojej okolicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ślub
O dziękuję <3
Edytowane przez awildangel Czas edycji: 2025-03-11 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.