|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy ludzie sie zmieniają?
Witam, chciałem zasięgnąć porady pań ponieważ stanowisko facetów jest mi znane ale do brzegu. Jakiś czas temu poznałem dziewczynę, nie miała wtedy jeszcze dziecka, bawiła się i spotykaliśmy się na sex, mówiła że nikogo nie ma a było inaczej. Na jakiś czas zerwaliśmy kontakt ale gdy wpadla z gościem który ją potem zostawił odezwała się do mnie. Zaczęliśmy się znów spotykać ale sex już nie był taki jak kiedyś, jednak z biegiem czasu tak się złożyło że jesteśmy ze sobą i tu rodzi się mnóstwo wątpliwości. Twierdzi że tamto życie ma już za sobą, że nie ma ochoty na sex (ma 2 latka i fakt pochłania jej energię) ale mam też obawy że jak mlody podrośnie to wróci dawna ona i znów będzie latać. W przeszłości zdradzala swoich chłopów więc lampka się zapala. Nawiązując do tytułu czy możliwe że zmieniła się na dobre? Nie chce marnować swojego i jej czasu jeśli to nie ma prawa wypalić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy ludzie sie zmieniają?
Szczerze nie wydaje mi się żeby miała się zmienić, powiedziałabym wręcz że jesteś na przeczekanie skoro odezwała się po wpadce z innym. Ale zdecydowałeś się z nią być, Ty ją znasz najlepiej, ja tej kobiety w ogóle na oczy nie widziałam, więc to Ty powinieneś ocenić czy możesz jej zaufać zamiast pytać przypadkowych ludzi w necie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
"Alfa szmaci, beta płaci"
![]() Przepraszam, że podaję ten tekst redpillowców (debili), ale coś jest na rzeczy, bo laska po prostu chce, abyś ponosił konsekwencje dzidziusia. Niedługo będziesz go utrzymywał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moim zdaniem jest mozliwe ze jej sie odechcialo seksów ma 2 letnie dziecko priorytety sie zmienily .nawet jak dziecko podrosnie to nadal bedzie przy nim pelno roboty Jaka jest jej sytuacja zyciowa? Pracuje ma zawod? Mieszka sama? Co z toba ty masz prace?mieszkacie razem? To wszystko ma znaczenie w ocenie sytuacji
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.