Czy ludzie sie zmieniają? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2025-04-19, 00:53   #1
Roughstone
Przyczajenie

Czy ludzie sie zmieniają?

Witam, chciałem zasięgnąć porady pań ponieważ stanowisko facetów jest mi znane ale do brzegu. Jakiś czas temu poznałem dziewczynę, nie miała wtedy jeszcze dziecka, bawiła się i spotykaliśmy się na sex, mówiła że nikogo nie ma a było inaczej. Na jakiś czas zerwaliśmy kontakt ale gdy wpadla z gościem który ją potem zostawił odezwała się do mnie. Zaczęliśmy się znów spotykać ale sex już nie był taki jak kiedyś, jednak z biegiem czasu tak się złożyło że jesteśmy ze sobą i tu rodzi się mnóstwo wątpliwości. Twierdzi że tamto życie ma już za sobą, że nie ma ochoty na sex (ma 2 latka i fakt pochłania jej energię) ale mam też obawy że jak mlody podrośnie to wróci dawna ona i znów będzie latać. W przeszłości zdradzala swoich chłopów więc lampka się zapala. Nawiązując do tytułu czy możliwe że zmieniła się na dobre? Nie chce marnować swojego i jej czasu jeśli to nie ma prawa wypalić.
Roughstone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-04-25, 17:20   #2
Aelora
Wtajemniczenie

Dot.: Czy ludzie sie zmieniają?

Szczerze nie wydaje mi się żeby miała się zmienić, powiedziałabym wręcz że jesteś na przeczekanie skoro odezwała się po wpadce z innym. Ale zdecydowałeś się z nią być, Ty ją znasz najlepiej, ja tej kobiety w ogóle na oczy nie widziałam, więc to Ty powinieneś ocenić czy możesz jej zaufać zamiast pytać przypadkowych ludzi w necie.
Aelora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-04-25, 18:19   #3
Bruma_w_Hogsmeade
Rozeznanie

"Alfa szmaci, beta płaci"
Przepraszam, że podaję ten tekst redpillowców (debili), ale coś jest na rzeczy, bo laska po prostu chce, abyś ponosił konsekwencje dzidziusia. Niedługo będziesz go utrzymywał.
Bruma_w_Hogsmeade jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-04-25, 19:38   #4
xfrida
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Roughstone Pokaż wiadomość
Witam, chciałem zasięgnąć porady pań ponieważ stanowisko facetów jest mi znane ale do brzegu. Jakiś czas temu poznałem dziewczynę, nie miała wtedy jeszcze dziecka, bawiła się i spotykaliśmy się na sex, mówiła że nikogo nie ma a było inaczej. Na jakiś czas zerwaliśmy kontakt ale gdy wpadla z gościem który ją potem zostawił odezwała się do mnie. Zaczęliśmy się znów spotykać ale sex już nie był taki jak kiedyś, jednak z biegiem czasu tak się złożyło że jesteśmy ze sobą i tu rodzi się mnóstwo wątpliwości. Twierdzi że tamto życie ma już za sobą, że nie ma ochoty na sex (ma 2 latka i fakt pochłania jej energię) ale mam też obawy że jak mlody podrośnie to wróci dawna ona i znów będzie latać. W przeszłości zdradzala swoich chłopów więc lampka się zapala. Nawiązując do tytułu czy możliwe że zmieniła się na dobre? Nie chce marnować swojego i jej czasu jeśli to nie ma prawa wypalić.
Ona latala sypiajac z toba a ty nie latales?
Moim zdaniem jest mozliwe ze jej sie odechcialo seksów ma 2 letnie dziecko priorytety sie zmienily .nawet jak dziecko podrosnie to nadal bedzie przy nim pelno roboty
Jaka jest jej sytuacja zyciowa? Pracuje ma zawod? Mieszka sama? Co z toba ty masz prace?mieszkacie razem?
To wszystko ma znaczenie w ocenie sytuacji
Stary 2025-04-27, 11:25   #5
ruda_ciotka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xfrida Pokaż wiadomość
Ona latala sypiajac z toba a ty nie latales?
Moim zdaniem jest mozliwe ze jej sie odechcialo seksów ma 2 letnie dziecko priorytety sie zmienily .nawet jak dziecko podrosnie to nadal bedzie przy nim pelno roboty
Jaka jest jej sytuacja zyciowa? Pracuje ma zawod? Mieszka sama? Co z toba ty masz prace?mieszkacie razem?
To wszystko ma znaczenie w ocenie sytuacji
Zgadzam się. Poziom ogarnięcia życiowego partnerki może łatwo wskazywać czy tu serio dzieje się jakiś progres czy po prostu znalazła sobie jelenia jako zabezpieczenie.
ruda_ciotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości