|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mam 28lat i zazdrosnego faceta prosze o rade
Czesc mam strasznie zazdrosnego faceta i dam tutaj jeden z przykładów o co tym razem zrobił mi awanture patrzac na moje wiadomosci z koleżanki chłopakiem, zrobił scrina rozmowy i pozniej mi wysłał:
Wysłałam mu smieszny filmik odnoszacy sie do alkoholu i pisze: On:Świr Ja:To nasze życie z Patrycja On:Weźcie wy we dwie to wybuchowy mix Jak heavy metal i feta Ja:Mnie to jeszcze w pełni sprawnej nie widziałeś .. 😝😅😅😅😆😆 On:Hahaha no nie .. jeszcze 😁 Ja:To sobie kiedys zobaczysz!!!!🫣 On:No nie watpie 😁 On:Bedzie wesoło Zapytał mnie co ja pisze to mu powiedzialam ze zawsze widzi mnie taka pogarbiona zmeczona i chcialam zeby mnie zobaczył normalna a on stwierdził, że sie zapowiadam, że mnie zobaczy umalowana wystrojona na☠☠☠ana i ze bede mu robiła pokaz swoich umiejętności jak tylko urodze dziecko bo jestem w 8miesiacu, mowi ze nie powinnam tak do niego pisac. Chodziło mi w tym wszystkim o to, że on mowi Patrycji ze ciagle imprezuje, czy by nie mogla byc taka grzeczna jak ja, staralam sie ja troche ratowac i mu pokazac ze wcale nie jestem taka grzeczna i czasami tez lubie sie napic i to normalne, teraz napisał mi taka wiadomość: Mowisz że jesteś w stanie poświęcic swój związek, dla Patrycji że jesteś w stanie sie dla niej poswiecic i jak by nawet trzeba bylo to sie na☠☠☠ac tak że na kolanach chodzic jak by to mialo jej pomudz. Czyli naprawiać kogoś życie jednoczesnie rujnujac swoje i moje (czyli taki brak szacunku do mnie, do zwiazku, do dziecka). Zamiast powiedzieć: nie chciałam Cie urazić, nie wiedziałam że ci sie to nie spodoba, wiecej tak z nim nie bede pisała chodzilo mi o cos innego i naprawic to co jest!! To ty mowisz: zaraz do nich pojade i sobie bede tam z nimi siedziała!! a ty wynos sie z mojego życia!! hahaha tak to już jest z Toba 100% jestes osobą ktora musi ponizac i pokazac ze nic nie znacze (a czemu nigdy nie pokazesz ze Ci zalezy na nas? Nigdy tez nie chcesz dobrze, to bardzo przykre, kiedy jedna osoba nie liczy sie z druga i nie dba o jej uczucia do tego zmyśla bo jej się coś wydaje, fochy na zawołanie, polityka rządaniowa, nagłe zmiany decyzji, manipulacje przedewszystkim bez umiaru i zasad z igły widły a błachostka do załatwiena na raz w 5minut jestes niedojrzala i masz trudnosci z zarzadzaniem emocjami i budowaniem zdrowej relacji ja naprawde duzo nie wymagam Wiem że to dziecinne, ale bardzo interesuje mnie wasze zdanie bo kłutnia jest juz 3dzień i nie ma konca pierwszy raz zakładam temat na forum, powiedział załóż temat zobaczysz co Ci powiedza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mam 28lat i zazdrosnego faceta prosze o rade
Ogólnie mało z tego rozumiem, jakiś on, jakieś dziwne wiadomości, nie po polsku to napisane.
Z całym szacunkiem ale Ty naprawdę masz 28 lat i jesteś w 8. miesiącu ciąży? Jasne, że jesteś młoda, normalne że cieszysz się życiem, ale jakieś dyskusje o pokazach możliwości (w piciu?) czy przechwałki kto jest bardziej niegrzeczny to bardziej kojarzę z wieku nastoletniego i jakichś gówniarskich zabaw. Nie układa się Wam, bo macie mózgi nastolatków i nastoletnie gównoburze w związku. Czas mentalnie dorosnąć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nic z tej ściany tekstu nie zrozumiałam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wygenerowane przez AI czy co?
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Pierwszy dialog jest miedzy mna a chlopakiem koleżanki a na dole wiadomosc do mnie od mojeho chlopaka z ktorym jestem juz dwa lata.
Myslałam ze bedzie to troche bardziej czytelne i zrozumiałe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A Wy to przepraszam jakiś związek na odległość, że się musicie wiadomościami przerzucać, zamiast jak normalni ludzie porozmawiać na żywo?
Plus o co niby 3 dzień, czy tydzień (mam nadzieję, że dzień) jest kłótnia? Generalnie radziłabym psychologa, oboje, szczególnie, że za moment będzie dziecko na świecie i ucierpi na Waszych brakach komunikacyjnych.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2025-05-22 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak 3 osoby pod rząd piszą że jakieś to nieczytelne to raczej Ty się mylisz. Szczerze skoro jesteście dopiero 2 lata i facet napisał Ci tyle przykrych rzeczy o Waszej relacji, manipulacjach, krzywych akcjach to zazdrość o śmieszne filmiki z alkoholem jest tam chyba najmniejszym problemem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Wszyscy się wypowiadacie jakbyście byli pod wpływem, bardzo dziwne rozmowy, przeczytałam ale właściwie nie rozumiem o co komu poszło.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Przeciez jemu nie chodzi o smieszny filmik, napisalam jasno
stwierdził, że sie zapowiadam, że mnie zobaczy umalowana wystrojona naâ☠â☠â☠ana i ze bede mu robiła pokaz swoich umiejętności |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Nic nie rozumiem. Ogarnij polskie znaki, interpunkcję, podziel na zdania nie złożone, proste. Rozumiem tylko tyle, że szkoda dziecka przy takiej komunikacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Jakiś kosmos kiedy czytam to wszystko. Szczerze doradziłabym Wam powrót do szkoły zamiast picia i imprezowania, bo nie idzie tego wszystkiego zrozumieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kto z kim pisze wasza klotnia trwa 3 dni ty zaraz rodzisz.nie wiem czy jest to dobry pomysl pozostawac w zwiazku z kims z kim nie umiesz sie dogadac dziwi mnie to ze jestes w 8 miesiacu ciazy i koncentrujesz sie na takich glupotach jestescie kompletnie niedojrzali nie wiem dlaczego zdecydowalas sie na ciaze z kims z kim ci kompletnie nie po drodze
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2025-05-22 o 13:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
ta "zdarzylo" takim zawsze sie zdarza kiedy chca zatrzymac ksiecia a on nie pali sie do slubu
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Jak widzę takie rzeczy i wpisy to czasami łapię się za głowę jak dużo jest dorosłych osób o mentalności i problemach nastolatków, a do tego okazuje się jeszcze, że oni sami mają dzieci. Niebywałe.
Z tego co zrozumiałam to cały dramat jest o tą rozmowę z facetem koleżanki i twój facet jest zazdrosny. To polecam po prostu porozmawiać ze sobą - może spróbuj go zrozumieć. Bo może on się czuje jak w jakiejś relacji pt "to tylko koleżanka" (w tym wypadku kolega). Z drugiej strony skoro ten kolega ma kobietę to może on rzeczywiście przesadza. Z trzeciej strony już nie takie dziwne relacje międzyludzkie i połączenia bywają. No myślę, że najlepiej porozmawiać ze sobą o problemach i starać się wzajemnie zrozumieć, a nie czatować ze sobą bo mało to dojrzałe. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Nie wiem. Trochę jesteście siebie warci.Po co wysyłasz temu koledze jakieś głupie filmiki i starasz się udowodnić ile potrafisz wypić? Nie ma się czym chwalić. Zwłaszcza że zaraz zostaniesz matką i upijanie się na jakiś czas powinno wywietrzeć ci z głowy. Poza tym czemu się przejmujesz jak cię widzi cudzy facet? Martw się czy swojemu się podobasz, bo to ojciec twojego dziecka a tamten jest w twoim życiu nieważny. Chłopak jest zazdrosny i chyba przesadza ale ty też nie myślisz tylko mówisz głupoty, dolewasz oliwy do ognia. Zgadzam się z nim że mogłaś mu powiedzieć “przepraszam, nie pomyślałam że zaboli Cię moje zachowanie, nie miałam nic złego na myśli”. Na tym polega dorosłość żeby się dogadać a nie iść w zaparte. Gdybys tak zrobiła to pewnie byłoby po sprawie ale wy wolicie przez 3 dni drzeć koty o byle gówno i stresować wasze nienarodzone dziecko. Dorośnijcie bo dziecka szkoda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Rozmawiałam na ten temat z pania psycholog, od jakiegos czasu dzwoni raz w tygodniu i rozmawiamy godzine, powiedziała że Szuka powodu do picia i szykujesz się do zdrady a nie na dziecko ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak poza tym to chyba lepiej ze sie obrazil nie sadzisz? po co ci jakis klotliwy pijaczyna w zyciu ,zajmij sie swoja ciaza a jego podaj o alimenty
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Jedyna z osob ktora wszystko zrozumiała i wypowiedziała sie na temat ze zrozumieniem i wyrazajac swoja opinie to magdalenaCat, reszta i ta ostatnia wypowiedz (Pani nic nie zrozumiała przyznała racje Pani psycholog i dodała jeszcze coś od siebie) to jakies totalnie bledne interpretacje niezrozumienia tekstu, kontekstu, czy subiektywnych skłonności.
Edytowane przez 111Werka86 Czas edycji: 2025-05-23 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepros go i zyj dalej w tym piekiełku Jedyna osoba ktorej szkoda jest to dziecko ktore sie w tej patoli będzie wychowywac
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Dołączam się w takim wypadku do loży szyderców, bo nic nie rozumiem z pierwszego posta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.