Czy dziewczyna wstydzi się swojego wyglądu - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2025-05-28, 14:00   #1
Krkers
Przyczajenie

Czy dziewczyna wstydzi się swojego wyglądu

Hej

od jakichś ośmiu dni piszę z dziewczyną z apki. Dwa dni temu zaoferowała spotkanie, bardzo na nie nalega. Zażartowałem że trochę sie boję bo ma bardzo przefiltrowane foty na profilu i może sie okazac, ze zamiast niej przyjdzie jakis facet po sześćdziesiątce. Dobrze odebrala ten zart i wyslala mi kilka swoich selfie bo akurat byla na zakupach z koleżanką. Problem w tym ze selfie bez filtrow pokazywaly polowe jej twarzy a gdy poprosilem zeby pokazala cala buźkę to te juz wyslala z ogromna iloscia filtrów i jakichs dodatkow, naklejek. Ja jej wyslalem mnostwo swoich fot z roznych sytuacji i powiedziałem zeby kolezanka jej jakies fajne zrobiła. Po jakims czasie wyslala mi zdjęcie zrobione z profilu z filiżanka kawy w ręce. Wydawało mi sie jakby miała troche więcej ciałka niz na zdjęciach z apki.

Wczesniej cos wspomniala ze nawet jak sie pomaluje to nie wyglada jak modelka. Pomyslalem ze cos musi byc na rzeczy ale gdyby bylo cos nie tak w jej wygladzie to chyba nie nalegala by tak bardzo na spotkanie. Wydaje mi sie ze tylko atrakcyjne kobiety maja tyle smialosci i troche nie rozumiem dlaczego ona tak sie ukrywa przed pokazaniem sie normalnie bez retuszu. Te foty które mi wyslala wskazują na to ze jest ladna kobieta. Nie chce wyjsc na goscia który patrzy tylko na wyglad ale dziwi mnie to ukrywanie twarzy.

Mam pytanie do kobiet, czy mniej urodziwe dziewczyny są bardziej otwarte i nalegające na spotkania od tych które mają nieco wiecej walorów, czy jednak jest odwrotnie?

I co moze oznaczac wysyłanie takich (nie wiem jak to nazwać) tajemniczych zdjęć?
Krkers jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-05-28, 14:34   #2
Aelora
Wtajemniczenie

Dot.: Czy dziewczyna wstydzi się swojego wyglądu

Może mieć kompleksy, nie czuć się pewnie ze swoim wyglądem, może ktoś jej coś kiedyś wytknął i teraz peszy się. Istnieje znaczną presja na atrakcyjny wygląd, zwłaszcza na apkach, gdzie siłą rzeczy oceniasz ludzi głównie po zdjęciach.
Może jest ostrożna, Ty boisz się faceta po 60-tce, ale realnie to ona ponosi większe ryzyko i miałaby mniejsze szanse spotykając się w realu z facetem. Sporo historii, że ktoś podaje się za kogoś innego niż jest w rzeczywistości.

Co do pytania: jesteśmy ludźmi, każdy jest inny. Nie ma żadnej konkretnej reguły, Ty chyba też nie chciałbyś być szufladkowany w jakiś sposób? Może być otwarta i atrakcyjna, nieśmiała i atrakcyjna, otwarta i mniej urodziwa, albo nieśmiała i mniej urodziwa w dowolnej kombinacji.
Aelora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-05-28, 14:43   #3
Krkers
Przyczajenie

No wiem ale troche sie dziwie bo podkreslilem kilka razy ze na tym etapie nie musi imponowac mi wygladem. Fajna jest dziewczyna ogolnie - charakter, poczucie humoru, ambicje, komunikacja a wyglad moze byc miłym dodatkiem ale nie musi. Sam nie jestem chadem czy sigmą no ale chcialem zrozumiec o co chodzi bo nie chce jej juz katowac prośbami o zdjęcia xd
Stary 2025-05-28, 15:04   #4
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Bla bla bla wygląd miłym dodatkiem, ale analiza na ileś tam słów, czy ma więcej ciała na zdjęciu, jaką twarz itd. Wygląd ma znaczenie i dla Ciebie jest ono równie ważne, jak dla większości ludzi. Nie zgrywaj altruisty, co to tylko na charakter leci. Chcesz się przekonać jak wygląda, to się z nią umów. Serio aż tak Ci szkoda tej godziny, czy dwóch czasu w życiu, że będziesz się tak czaił i robił analizy?

Albo ten sam troll co zwykle.
Stary 2025-05-28, 15:06   #5
Aelora
Wtajemniczenie

To tak jak pisałam - może ma jakieś kompleksy albo jest ostrożna. Moze na żywo wygląda inaczej niż na poprzerabianych zdjęciach, to też realne skoro zaznaczyła żebyś nie nastawiał się na cuda nawet gdy jest pomalowana.
Skoro jej wygląd nie ma dużego znaczenia, a podoba Ci się jej charakter i podejście do życia, najlepiej po prostu zobaczyć się na żywo. Już wiesz że facetem po 60-tce na pewno nie jest.
Stary 2025-05-28, 15:44   #6
Krkers
Przyczajenie

Nie chce robic z siebie altruisty. Wyglad tez ma jakies znaczenie w relacjach ale nie moglbym patrzec teraz tylko na to. Dogadujemy sie. Jesli ma wiecej cialka to mi to nie przeszkadza. Chce zrozumiec tę sprzecznosc bo niby ma opory zeby wyslac normalne zdjecie ale na spotkanie nalegaaaaa tak ze o Panie. Na spotkanie zleci wiecej niz godzina bo ona jest Warszawy a ja z Krakowa ale i tak nie planuje nic odwolywac z takich powodow.
Stary 2025-05-28, 17:26   #7
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Nie rozumiem po ch... się umawiać z kimś, kto mieszka tak daleko, skoro to jednak problem. Pracujesz w jej mieście zamieszkania, albo ona w Twoim? Jeżeli nie, to nie ma raczej sensu zaczynać tej znajomości. Ty już masz niezłe wątpliwości. Sam sobie robisz pod górkę. Przecież rozmowa 2 minuty na kamerce rozwieje wszystkie wątpliwości co do realnego wyglądu.

Edytowane przez Ellen_Ripley
Czas edycji: 2025-05-28 o 18:47
Ellen_Ripley jest teraz online Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2025-05-28, 18:02   #8
Bruma_w_Hogsmeade
Rozeznanie

Trochę manipulujesz, bo piszesz "Nie mógłbym patrzeć TYLKO na wygląd" XD To jest kompletne trollowanie i uleganie od tematu, bo nikt nie twierdzi, że patrzysz tylko na to, w ogóle jak miałoby to wyglądać XD
Dziewczyna jest na pewno zwyczajnie brzydka. Będziesz się oglądał za ładnymi jak się z nią zwiążesz.
Bruma_w_Hogsmeade jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-05-28, 18:18   #9
Krkers
Przyczajenie

Nie pracuje w Wawie ale ona ma zamiar przeprowadzic sie w sierpniu do Krakowa i ma juz nawet lokum załatwione u kuzynki. Oj to nie sa wątpliwosci a zwykla ciekawosc.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Ok wiec z tych urywkow zdjec moglem wywnioskowac ze taka uroda mi odpowiada na tyle ile moglem ocenic .

W temacie chodzilo mi bardziej o ten mechanizm ze nie przesyla calych zdjec a jak sa cale to z dodatkami a na spotkanie nalega. Tez nie jestem urodziwy a gdybym wszedl w związek to wiedzac co robie i nie ogladalbym sie za innymi )
Stary 2025-05-28, 18:30   #10
Bruma_w_Hogsmeade
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Krkers Pokaż wiadomość
taka uroda mi odpowiada na tyle ile moglem ocenic .
Bzdura XD Oszukujesz siebie i nas. Nie odpowiada ci, po prostu jesteś zdesperowany i udajesz sam przed sobą.
Bruma_w_Hogsmeade jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-05-28, 19:37   #11
Krkers
Przyczajenie

Z całą szczerością moge powiedziec ze mi odpowiada.

W apce miala 4 zdjecia, z czego jedno w lustrze, dwa selfie i jedno zrobione w górach z profilu. Mam pewien obraz jej twarzy i naprawde watpie zeby jakos drastycznie roznil sie od rzeczywistości. Powtórze ze post dotyczyl innego zagadnienia niz moje preferencje Spokojnie, desperacja mi nie grozi

Niemniej dzięki za opinie i miłego wieczoru
Stary 2025-05-28, 20:21   #12
skara
Zakorzenienie

Może po prostu jest ostrożna z fotkami, a nalega na spotkanie żeby wiedzieć czy na żywo jest feeling i nie tracić czasu. Ja też zawsze nalegałam na spotkania na żywo, czy to w relacjach romantycznych czy przyjacielskich, po prostu po spotkaniu na żywo od razu wiadomo czy to ma szansę się rozwijać czy nie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
skara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-05-28, 21:51   #13
Pablo_E
Przyczajenie

Ależ Ty masz rozkiminy namów ją na krótką rozmowę video przez WhatsApp.
A jak też masz ochotę się z nią spotkać to zrób to, chociaż moim zdaniem bez sensu świadomie coś zaczynać na taką odległość - w Krakowie dziewczyny się skończyły czy jak?
Pablo_E jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-05-28, 22:47   #14
Krkers
Przyczajenie

Być może tak do tego pochodzi i w sumie ja tez wole spotkania na zywo niz pisanie miesiącami.

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Spotkam sie z nia i tak a zwyczajnie wydalo mi sie dziwne ze odwaga na spotkanie jest a do wyslania normalnego zdjecia juz nie ma

Tak nas na apce sparowalo a ona w sierpniu juz bedzie mieszkanka Krakowa wiec luz
Stary 2025-05-28, 23:42   #15
Nadiaa33
Raczkowanie

Może też być ostrożna i nie chce wrzucać do netu zdjęć twarzy. Na tinderze masa ludzi ma nierozpoznawalne zdjęcia a i tak mogą oglądać jej, więc możliwe, że dlatego nie chce dawać superwyraźnych. W końcu ona też nie wie czy zdjęcia, które ty przysłałeś, naprawdę są twoje Spotkanie na żywo to dobry pomysł.
Nadiaa33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-05-29, 08:14   #16
Krkers
Przyczajenie

Nie no oboje mamy zweryfikowane konta w dodatku jej przesyłałem nie tylko swoje foty ale tez filmiki z roznych sytuacji. Byc moze dziewczę rzeczywiscie ma obawy ze ktos wykorzysta jej wizerunek . Ja do tego podchodze na luzie i w sumie malo sie przejmuje tym ze ktos to wykorzysta gdzies
Stary 2025-05-29, 09:38   #17
Aelora
Wtajemniczenie

Cytat:
W temacie chodzilo mi bardziej o ten mechanizm ze nie przesyla calych zdjec a jak sa cale to z dodatkami a na spotkanie nalega. Tez nie jestem urodziwy a gdybym wszedl w związek to wiedzac co robie i nie ogladalbym sie za innymi )
Ale tu serio nie ma żadnych skomplikowanych mechanizmów, dziewczyna może jest nieśmiała, może ostrożna, a może ma świadomość że nie jest miss Polski i nalega na spotkanie żeby zorientować się jak dogadujecie się na żywo i liczy, że sama nadrobi niedostatki urody fajnym flow. Bardzo możliwe, że wszystko po trochu.
Szkoda Twojego czasu na rozkminianie jakichś "mechanizmów", jesteś na tyle zainteresowany że chcesz ją poznać, ona jest chętna, to spotkajcie się i będziecie wiedzieć co i jak. Bardzo możliwe, że na żywo i tak nie przypadniecie sobie do gustu, taki urok apek, na to też musisz być gotowy więc jakieś długie rozkminy bez spotkania są po prostu marnowaniem czasu.
Stary 2025-05-29, 10:03   #18
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aelora Pokaż wiadomość
Ale tu serio nie ma żadnych skomplikowanych mechanizmów, dziewczyna może jest nieśmiała, może ostrożna, a może ma świadomość że nie jest miss Polski i nalega na spotkanie żeby zorientować się jak dogadujecie się na żywo i liczy, że sama nadrobi niedostatki urody fajnym flow. Bardzo możliwe, że wszystko po trochu.
Szkoda Twojego czasu na rozkminianie jakichś "mechanizmów", jesteś na tyle zainteresowany że chcesz ją poznać, ona jest chętna, to spotkajcie się i będziecie wiedzieć co i jak. Bardzo możliwe, że na żywo i tak nie przypadniecie sobie do gustu, taki urok apek, na to też musisz być gotowy więc jakieś długie rozkminy bez spotkania są po prostu marnowaniem czasu.
Potem jest, że "dziewczyny mają łatwiej". Po prostu dziewczyny są często konkretniejsze. Dokładnie, takie rozkminy, zamiast się po prostu spotkać, to strata czasu. Więcej czasu poświęcone na kombinacje, niż na samo spotkanie.
Stary 2025-05-29, 10:20   #19
rose97
Raczkowanie

Też mi sie wydaje, że strasznie kombinujesz zamiast po prostu sie przekonać, jakby mi facet robił takie podchody i co chwile chciał kolejne foty na dowód to po prostu miałabym red flag i pewnie go zlała.
rose97 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2025-05-29, 10:51   #20
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rose97 Pokaż wiadomość
Też mi sie wydaje, że strasznie kombinujesz zamiast po prostu sie przekonać, jakby mi facet robił takie podchody i co chwile chciał kolejne foty na dowód to po prostu miałabym red flag i pewnie go zlała.
Dla mnie to również red flag, gdy ktoś chce kolejnych i kolejnych zdjęć. To albo "kolekcjoner", albo "nie spodobałaś mi się, ale może w końcu na któreś zdjęcie uznam za w miarę okej".
Stary 2025-05-29, 11:42   #21
Krkers
Przyczajenie

spokojnie. Nie chcialem sie tym postem upewniac ze powinienem sie spotkac bo i tak to zrobie, nawet z czystej ludzkiej ciekawosci. wiem ze moze wyjsc roznie , ale mysle ze bedzie flow z reszta ja juz zdeklarowalem sie ze poswiecam prawie caly weekend na spotkanie w Warszawce.
to chyba czysta ludzka ciekawosc glownie mnie tu sprowadzila jeszcze wczoraj piszac tego posta bylem po prostu zaintrygowany z jednej strony odwaga a z drugiej strony tajemniczosc

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Kobiety sa konkretniejsze i czesto nawet odwazniejsze
nic nie kombinuje moze to glupie ale chcialem poznac punkt widzenia innych ludzi odnosnie samego zachowania a nie jej wygladu i forum wydalo mi sie odpowiednim miejscem. ludzie sa bardziej szczerzy niz np na facebooku gdzie licza sie lajki i propsy od znajomych.
Spotkanie tak czy inaczej sie odbedzie wiec luzik
zaczynam miec wyrzuty sumienia ze dalem tego posta bo chyba kazdy odebral ten temat jako uzyskania aprobaty odnosnie do spotkania.
Nie kolekcjonuje zdjec i przeciez nawet nie chcialem ich wiele ;D chcialem jedna zwykla fotke bez dodatkow i filtrow stad moje zdziwienie ze jej koniec koncow nie dostalem a i tak widzimy sie jutro lub w sobote
Stary 2025-05-29, 12:22   #22
Aelora
Wtajemniczenie

Spoczko, fajnie że wpadłeś na forum. Naprawdę nie ma w tym dużej filozofii, każdy z nas jest inny i wcale nie jest powiedziane, że chęć do spotkania musi iść w parze z wielką otwartością. Na pewno na plus dla niej, że jest konkretna i proponuje spotkanie zamiast kręcić się i czekać na Twój ruch.
Zobaczcie się na żywo, pogadajcie, sam zobaczysz jak wyjdzie. Powodzenia i jak masz ochotę pisz update, czy wszystko poszło ok.
Stary 2025-05-29, 12:57   #23
Krkers
Przyczajenie

Bardzo dobrze ze wyszla z inicjatywą spotkania bo ja mam ten problem , ze jestem malo domyslny ;D czesto proponuje spotkanie pierwszy ale zazwyczaj wychodzi to ode mnie przy okazji jakiejs rozmowy ,ktora sie z tym kojarzy. w sumie nie raz zdarzylo mi sie wyjsc z propozycja spotkania po dwoch dniach a innym razem po dwoch tygodniach
Update na pewno bedzie
dziekuje za wszystkie rady i opinie

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Bardzo dobrze ze wyszla z inicjatywą spotkania bo ja mam ten problem , ze jestem malo domyslny ;D czesto proponuje spotkanie pierwszy ale zazwyczaj wychodzi to ode mnie przy okazji jakiejs rozmowy ,ktora sie z tym kojarzy. w sumie nie raz zdarzylo mi sie wyjsc z propozycja spotkania po dwoch dniach a innym razem po dwoch tygodniach
Update na pewno bedzie
dziekuje za wszystkie rady i opinie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2025-05-29, 13:29   #24
rejczeI
Wtajemniczenie

wróżką nie jestem i nikt ci nie powie o co chodzi tej konkretnej dziewczynie, ale istnieje spore prawdopodobieństwo, że może być ładna, ale niezbyt podobać się sobie na zdjęciach. Skoro spotkanie tuż tuż i chcesz jechać, nie naciskałabym dalej, odpuściła temat, za chwilę i tak zobaczysz w realu czy ci jej uroda odpowiada.
Za dużo się tłumaczysz w ogóle, oczywiście, że wygląd ma znaczenie w kwestii dobierania się z partnerem.
rejczeI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-05-29, 16:07   #25
Krkers
Przyczajenie

Wyglad na poczatku przyciaga ,z tym zgadzam sie na sto procent i pewnie dlatego tez sparowalismy sie na apce podkreslilem tylko ze jak z nia juz troche porozmawialem to nie moglbym patrzec tylko na jej wizualna część ;D
Juz sie nie tlumacze )
Stary 2025-05-31, 08:13   #26
MisiekBydyniowy
Raczkowanie

Cytat:
No wiem ale troche sie dziwie bo podkreslilem kilka razy ze na tym etapie nie musi imponowac mi wygladem. Fajna jest dziewczyna ogolnie - charakter, poczucie humoru, ambicje, komunikacja a wyglad moze byc miłym dodatkiem ale nie musi. Sam nie jestem chadem czy sigmą no ale chcialem zrozumiec o co chodzi bo nie chce jej juz katowac prośbami o zdjęcia xd
Dlaczego się poprostu nie spotkasz? To by rozwiało wątpliwości na temat jej wyglądu
Bo nie wygląda jak supermodelka i nie daj Boże ktoś cię z nią zobaczy?
Sam piszesz że jesteś przeciętny
Może ona nie chce slac fotek tylko się spotkać
Jest jakaś zdesperowana ja bym sobie już dawno odpuściła takiego faceta
MisiekBydyniowy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-06-01, 11:56   #27
Krkers
Przyczajenie

Update dating
Pierwsze spotkanie z tajemnicza dziewczyna mam za soba i .... jestem bardzo zadowolony . Ona tez uwaza randke za udana wiec szczescie na full. nie bylbym soba gdybym nie zapytal jej o te blokady w wysylaniu zdjec i okazalo sie ,, ze rzeczywiscie ma problem z akceptacja pewnych rzeczy. Mowila ze moze nie bala sie ze mnie rozczaruje tylko chcialaby poprawic co nieco zeby czuc sie pewniej i lepiej wychodzic na zdjeciach. Nie chce tu sie rozpisywac o jakich poprawkach mowa ale powiedzialem jej ze jak dla mnie nie musi nic w sobie zmieniac. Moge napisac ze na poczatku bylo mozna poczuc pewien dystans z obu stron, ale ze jestem mistrzem w skracaniu takich rzeczy to po kilkudziesieciu minutach rozmawialismy juz tak jakbysmy znali sie kilkanascie lat ;D Świetna jest dziewczyna i pierwsze wrazenie mega na PLUS. byl flow, nie bylo ciszy, nudy i ciagniecia tematu na sile. tak jak przeczuwalem
powiedzialem jej ze nie ma prawa miec kompleksow i gdy wrocilem do hotelu otrzymalem selfiaka XD bez naklejek, filtrow wiec mysle sobie ze chyba mamy postep
Dzisiaj rano spotkalismy sie na kawke, sniadanko i spacer przed moim wyjazdem i nastepne spotkanie w Krakowie za tydzien i jak wszystko bedzie szlo tak dobrze to moze nawet uda sie zorganizowac jej przeprowadzke do Krakowa wczesniej )

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

O jeny , nie bede sie powtarzal o co mi chodzilo w tym watku ;D Poczytaj wszystko co pisalem i sie dowiesz. jestem po udanym spotkaniu z ta dziewczyna i spotkalbym sie z nia bez wzgledu na wszystko. kolejne spotkanie bedzie u mnie w Krakowie.
musze napisac ze sobie wypraszam ;p bo pieniadze, wyglad i uroda nigdy nie decyduja o tym czy sie z kims pokazuje czy nie, to twoje projekcje. nigdy przez pryzmat takich rzeczy nie ocenialem i nie oceniam ludzi.

Edytowane przez Krkers
Czas edycji: 2025-06-01 o 12:13
Stary 2025-06-01, 11:57   #28
MisiekBydyniowy
Raczkowanie

Traktujesz tę dziewczynę jak jakiś gorszy sort
Strasznie dwulicowy z ciebie typek dla niej lepiej żebyś dał jej spokój

I w ogóle ile ty masz lat 16 że te wysyłanie zdjęć jest takie ważne
Nie piszesz w ogóle jak dorosła osoba

Edytowane przez MisiekBydyniowy
Czas edycji: 2025-06-01 o 12:00
MisiekBydyniowy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-06-01, 12:12   #29
Krkers
Przyczajenie

Nie wiem co ty bierzesz. serio. Czytanie ze zrozumieniem sie klania.
Kazdy mierzy swoja miara.
decydowac to mozesz o swoim zyciu
wszystkiego dobrego

Edytowane przez Krkers
Czas edycji: 2025-06-01 o 12:20
Stary 2025-06-01, 12:30   #30
Camillie32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MisiekBydyniowy Pokaż wiadomość
Traktujesz tę dziewczynę jak jakiś gorszy sort
Strasznie dwulicowy z ciebie typek dla niej lepiej żebyś dał jej spokój

I w ogóle ile ty masz lat 16 że te wysyłanie zdjęć jest takie ważne
Nie piszesz w ogóle jak dorosła osoba

Lol, przecież w ostatniej wiadomości bardzo fajnie napisał, z szacunkiem do niej, raczej naprawdę w porządku to wygląda. Mam wrażenie, że to trochę tępienie faceta tylko dlatego, że jest facetem. Gdyby mi facet z którym piszę nie chciał wysłać normalnych zdjęć też bym to rozkminiała i byłby to dla mnie po prostu red flag, że ma coś do ukrycia. Więc fajnie, że autor dał jej szansę i okazało się, że było warto.

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

I dodatkowo dla mnie to normalne, że przed spotkaniem z kimś chciałabym go po prostu zobaczyć na zdjęciu chociaż. A jestem koło 30 a nie 16stki jak napisałaś, więc to po prostu normalne w znajomościach internetowych, że się korzysta z takiej opcji, jaką są zdjęcia. Bo już naprawdę nie oszukujmy się, to czy ktoś nam się podoba wizualnie czy nie przecież ma znaczenie
Camillie32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości