|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Poszukuje dobrej kosmetyczki z Warszawy
Pilnie szukam naprawde swietnej kosmetyczki w Warszawie,
mam klopoty z cera, nie dosc ze wrazliwa naczynkowa to jeszcze mam wypryski i prosaki. Chce aby ktos mi doradzil jakich kosmetykow doslownie powinnam uzywac no zabiegi mnie interesuja w rozsadnych cenach. pozdrawiam Gosia J. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Poszukuje dobrej kosmetyczki z Warszawy
Pilnie szukam naprawde swietnej kosmetyczki w Warszawie,
mam klopoty z cera, nie dosc ze wrazliwa naczynkowa to jeszcze mam wypryski i prosaki. Chce aby ktos mi doradzil jakich kosmetykow doslownie powinnam uzywac no zabiegi mnie interesuja w rozsadnych cenach. pozdrawiam Gosia J. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Poszukuje dobrej kosmetyczki z Warszawy
Hej Gosia!
Zdecydowanie polecam Ci Hamak SPA Chill&Beauty w Warszawie (Włochy, ul. Naukowa 16/3). Sama mam cerę problematyczną i z niedoskonałościami. Dopiero tam ktoś podszedł do tematu naprawdę profesjonalnie, ale też z dużą empatią. Najpierw zrobiły mi super dokładną konsultację i dobrały pielęgnację domową oraz zabiegi, które nie podrażniają, a pomagają. U mnie świetnie sprawdziła się infuzja tlenowa i Thesera. Wszystko w rozsądnych cenach i dopasowane do mojej skóry. Duży plus za to, że nie wciskają zabiegów na siłę, tylko naprawdę doradzają, co warto, a co nie. Możesz też zacząć od bezpłatnej konsultacji. Sprawdź ich stronę: hamakspa.pl Trzymam kciuki! Wiki Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2025-06-09 o 07:29 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.