|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pomysł na zapach
Cześć,
szukam jakiegoś ciekawego zapachu ![]() to co już mam dior sauvage elixir spicebomb extreme azzaro the most wanted chanel bleu de chanel edt ultra male jean paul gaultier dg the one EDP gisada ambassador wymagania: męskie perfumy: trwałość duża nawet bardzo, duża projekcja, perfumy tzw wieczorowe, na imprezę, spotkania randki itp - chciałbym aby przyciągały uwagę. to o czym myślałem Guilty Pour Homme Armaf Club de Nuit Man Intense Limited Edition Versace Eros perfumy Yves Saint LaurentY L´Elixir De Marly Layton Tom Ford Noir Extreme dlatego proszę o sugestię co to listy, którą podałem lub coś innego Edytowane przez kuba_kuba Czas edycji: 2025-03-03 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: pomysł na zapach
A*men - Thierry Mugler. Nietuzinkowe, duża projekcja. Mój mąż używa i to w zasadzie jedne z niewielu męskich, które mi się podobają. zawiesiste, gęste. Cóż, warto sprawdzić ten zapach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.