|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sally Hansen Insta Dri - pytanie?
Hej. Mam pytanie dotyczące wysuszacza do paznokci Sally Hansen Insta Dri. Czy ten wysuszacz maluje trochę paznokcie na czerwono? Na zdjęciach ma taki śliczy kolor. Czy to może tylko taka czerwień buteleczki? Na żywo go nie widziałam.
Chodzi mi, aby paznokcie były tylko leciutko zabarwione, niektóre odżywki dają taki efekt lekkiego, delikatnego koloru np. Eveline. Wtedy mogłabym go używać na bezbarwny lakier dla samego tego koloru, przyspieszy wysuszanie i jednocześnie delikatnie zabarwi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sally Hansen Insta Dri - pytanie?
Mam ten czerwony top Insta Dri, on jest zupełnie bezbarwny, żadnego zabarwienia nie ma.
Być może komuś się mógł zabarwić od używania na jakimś mokrym, niewyschniętym kolorowym lakierze. Wtedy na pędzelku do butelki mogła się wprowadzić jakaś pozostałość kolorowego lakieru. Mnie się tak kiedyś z topami zdarzało, ale w przypadku tego konkretnego już długo nie mam problemu z zanieczyszczeniem topu kolorem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.