|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() wirtualna adopcja
Znalazlam dzisiaj link do strony schroniska w Korabiewicach. Mozna tam adoptowac zwierzaki na odleglosc. Pomyslalam ze zamieszcze ten link tutaj moze ktoras z was jest w stanie chociaz w ten sposob pomoc tym biednym stworzeniom.
![]() http://www.korabiewice.empatia.pl/str.php?dz=31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: wirtualna adopcja
Chciałam sama założyć taki wątek.Myślę że to bardzo dobry pomysł.Ja już mam psiaka w domu i nie mam warunków na kolejnego a tak można zaadoptować wirtualnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Świtny pomysł- nie miałampojęcia, ze cos taiego istnieje
![]() Dzięki serdeczne za linka- wielki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Tam już nie ma wolnych psiaków do adopcji,zgłosiło się wiele osób
![]() Oto jaką dostałam odpowiedź na maila: Witam serdecznie, Poniewaz dostalismy kilkaset maili pozwalam sobie odeslac Panstwu standardowa odpowiedz na najczesciej zadawane pytania: 1. 1% OPP Nie ma w tej chwili mozliwosci przekazywania nam 1% - moze za okolo miesiac bedzie to mozliwe we wspolpracy z inna fundacja 2. Informacje na temat wirtualnych adopcji znajdziecie Panstwo tutaj: www.korabiewice.empatia.pl/str.php?dz=31 natomiast w tej chwili nie ma juz prawdopodobnie wolnych zwierzat - postaramy sie je dodac za tydzien po wizycie w schronisku. Pieniadze mozna wplacac dowolnego dnia miesiaca lub za jakis okres czasu z gory. Mozna placic karta - informacja na ten temat sa tutaj: www.korabiewice.empatia.pl/str.php?dz=8 Jedno zwierze moze miec tylko jednego opiekuna. Istnieje oczywiscie mozliwosc odwiedzenia wirtualnego opiekuna po uprzednim umowieniu sie na wizyte. Sugerujemy przeczekanie zimy ;-) 3. Jesli macie Panstwo jakis pomysl na zebranie rzeczy lub wystapienie w imieniu schroniska do jakiejs firmy to prosimy o wziecie na siebie jego realizacji. 4. Wilczyca Chenoa ani Szimi nie sa do adopcji realnej. To na wpol dzikie zwierzeta, u nas maja 300m2 wybiegi i dobre warunki. 5. Strona moze okresowo nie dzialac poprawnie ze wzgledu na duza liczbe odwiedzajacych, prosimy sprobowac w godzinach wieczornych. 6. Realne adopcje koni sa mozliwe tylko po kontacie z Pania Magda Szwarc i wizycie w schronisku. 7. Numer konta schroniska/fundacji - preferujemy bank Nordea: www.korabiewice.empatia.pl/str.php?dz=5 Z obydwu kont kazda zlotowka trafi do zwierzat w schronisku w Korabiewicach. 8. Jesli chca Panstwo przyjechac do schroniska to prosimy o kontakt korabiewice@empatia.pl i zaplanowanie wizyty na weekend - najlepiej sobote w godzinach 10-15 Przepraszam ze odsylam odpowiedz w tej formie ale ze wzgledu na ilosc na ilosc maili nie mozemy inaczej odpisac. Jesli nie otrzymaliscie Panstwo odpowiedzi na Panstwa pytania to prosimy o maila na adres cezary@viva.org.pl w sprawach ogólnych i wirtualnych adopcji lub viktorija1@tlen.pl w sprawach adopcji realnych. Dziekujemy bardzo za wsparcie, zainteresowanie i pozdrawiamy serdecznie C.W. Jednak jest jeszcze wiele onnych schronisk które umożliwiają wirtualna adopcję.Wystarczy wpisać w google "wirtualana odopcja" a pojawi się wiele stron. Naprawdę warto przeznaczyć troszkę pieniędzy na zwierzęta a nie na nowych ciuszek czy kosmetyk. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mrs Mrau
|
ciesze się,że nie ma tam juz "bezpańskich" psiaków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio we wiadomosciach mowili o tym schronisku...Przez to ,ze jest zima zwierzaki marzną,jest problem z jedzeniem..a woda bardzo szybko zamarza...
Z tego co pamietam ,jest to najwieksze prywatne schronisko dlatego narazie nie otrzymuje dotacji..Właścicielka prosiła o koce ,słome (do wyłożenia budy) ,stare kołdry...dziewczyny ,nakłaniam Was do tego gorąco..każda pomoc jest wskazana.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/search.php?string=charytatywna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
jestem z lodzi.i staram sie dzialac jak tylko moge w nieformalnym stowarzyszeniu animalia.zajmujemy sie pomoca,happeningami i itp.jesli ktos jest zainteresowany pomoca,lub wsparciem to prosze o kontakt
www.animalia.prv.pl albo moje gg 6337058 pozdrawiam M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
up
fantastyczne akcje..... ![]() miejmy nadzieje, że nikt w nich nie będzie oszukiwał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Podbijam wątek
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.