|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
puder lentheric misty beige???
moze zadam glupie pytanie , czytalam opinie na kwc i wywnioskowalam ze duzo osob uzywa tego pudru wlasnie w tym odcieniu, moje pytanie brzmi jaki to kolor? beż ale jaki? w co wpada w roz , pomarancz? żółty?czyjest naturalny?zakupie chyba droga internetowa nie mam mozliwosci pojscia do sklepu. jescze mysle o 26 ale czy jest on przezroczysty bo wolalabym aby ten puder krył coś
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
zielony stworek
|
Dot.: puder lentheric misty beige???
Misty beige wpada raczej w pomarańcz.
06 i 26 to odcienie transparentne(nie nadają koloru tylko matują a zatem też nic nie kryją).Ja mam właśnie 06-jasny transparentny wpadający w róż. W róż wpada też 24 loving touch http://www.mayfairperfumes.com/featherfinish.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A ja uzywan 07 Sunglow - wpada w pomarancz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
te kolory sa wszystkie jakies albo rozowe albo pomaranczowe nie ma zadnego bezowego? naturalnego? zoltego?( tylko nie transparentny) szukam pudru ktory bedzie krył wmiare ( bo latem nie uzywam podkladu) i nie bedzie drogi. a moze znacie inne kryjace pudry , joko? eveline? ja moge kupic przez internet albo poprosic kogos kto by to za mnie zrobil , moze kuzynka o jestem osoba niepelnosprawna stad te pytania na wizazu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A może poszukaj wśród odcieni Creme Puff? Ja mam 05 translucent i jest on dla mnie jak puder brązujący
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Widziałam dużo tych pudrów na allegro i myslę, że są dobrą alternatywą własnie dla Creme Puff MF.
Mam jednak obawy co do kolorów. Wolę takie wpadające w zółty, ale mimo wszystko jasne odcienie. Z max factora używałam Transcullent, ale on tez był dla mnie ciut za ciemny ![]() Teraz jestem opalona, ale nie wiem czy odcień 04 medium fair bedzie ok. Zastanawiam się jeszcze nad 36 tropical tan ![]() Leko zółte odcienie ma na pewno Stay Matte Rimmela.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.