![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
#######PERFUMY ZA PEREFUMY i inne rzeczy na wzmiane-NOWY WATEK OPOLANKI######
Wątek jest tylko do czytania , prosze wypisywać sie w mój nowy
![]() MOJA WISH LISTA!! SZUKANE KOSMETYKI: -spalacze tłuszczu Thermo Fat Burner, L-Karnityna itp. -samoopalacze -kremy do biustu -2fazowe płyny do demakijazu -serii Ideal Body Daxa i podobnej z Bielendy -pasty wybielajace zęby-apteczne -krople do oczu Visine lub Berberil - błyszczyka do ust Lip Infusion lub takiego powiekszającego z kolagenem -2 fazowego lotionu Wella do prostowania włosów -cieni Bourjois perłowych (ale w kamieniu) -kremu Glyco-A -szampony Kerastase z serii z cementem -Dermedic Acne Expert C -A-Derma Dermalibour -A-Derma Epitheliale -Yamanouchi Nanobase oraz do włosów: Schwarzkopf Bonacure BC Sealed Ends preparat na końcówki Alfaparf maska Semi do Lino Cosmetici Dora maska do włosów silnie nawilżająca Cosmetici Dora maska do włosów nawilżająca ze słonecznikiem L’oreal Liss Extreme Moisturizing Smoothing mask for frizzy hair Alfaparf Semi di Lino Kryształki illuminaiting shine serum Rene blanche serum krystaliczne Cosmetici di Dora kryształy Loreal Intense Repair Cuti Liss System maska Kerastase Resistance Cement Anti-usure Loreal Maseczka Vitamino Color Intercosmo nawilżajaca odżywka 2fazowa Kerastase Nutritive odżywka do włosów Lait Vital Proteine Wella SP Repair Cream 30s Wella SP Power Mask Kerastase Nutritive odżywka Anti-usure Goldwell Instant Silk Fluid ZAPACHY -D&G Light Blue -Ralph Ralph Lauren -Truth CK -Bvlglari BLV niebieskie -Moshino I love love -Aqua di Gio - Clinique Happy to be - J.Lopez Still - Zielony O de Lancome - zielony, cytrusowy Calvin Klein- CK one Summer (chyba) itp. cytrusowe wiezuchy -w postaci próbki szukam: Guerlain Mahora Hanae Mori Butterfly Jean paul Gaultier Fragile Dior poison czarny Gloria Cacharel Amor Amor Cacharel Torrente L’or de Torrente Nina Ricci Premier Jour Dawidoff Good life itp. Edytowane przez opolanka Czas edycji: 2006-10-18 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: #######PERFUMY ZA PEREFUMY i inne rzeczy na wzmiane-NOWY WATEK OPOLANKI######
chętnie oddam cały wątek za którys z zapachów http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145932
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: #######PERFUMY ZA PEREFUMY i inne rzeczy na wzmiane-NOWY WATEK OPOLANKI######
John Frieda Sheer Blonde Blow-Dry volumising spray. Nowy Nadaje objetosci i grubosci wlosom blond,podobno nablyszcza - czy to jest odzywka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Witam,
może u mnie znalazłabyś coś za Burberry Brit, ewentualnie Sun Moon Stars Lagerfelda. 30ml, folia (jeśli nadaje sie prezent = opakowanie ok). Poza tym, co w wątku, mam sporo kolorówki i pielęgnacji - dopiszę wieczorem, co dokładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
enkaa, niestety nic
Marigold-za PERFUMY SZUKAM PERFUM Vilandra- napisy sa po holendersku, ale wypada na to ze to jest produkt do stylingu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146217 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
heh, nie chce cie martwic ale to jest niestety praktycznie awykonalne w PL :P
na razie mam go w rezerwacji dla Kicala1... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
spin doctor
|
Może znajdziesz coś u mnie za którykolwiek z Twoich zapachów?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144106 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Malgosiu, nie widze nic z mojej wishlisty
Mad, korektor jest wg opisu fair, ale moim zdaniem to raczej sredni bez sorry,ze tak wybrzydzam, ale szukam okreslonych rzeczy. Jak nikt sie nie bedzie chcial wzmienic to po prostu je sprzedam i kupie sobie to, czego szukam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
chętnie wymieniłabym olejek SSS Avonu za któregoś ze Smackersów
![]() Powiedz mi, Smackers Truskawkowy jest słodziutki, prawda? A czy ten drugi ma jakiś ciekawy smak/zapach? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Ten z filtrem to Mountain Berry (Górska Jagoda), jest delikatnie słodki i pachnie. tylko ten drugi mi sie gdzies zawieruszyl, będę go musiala poszukać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
heh, no właśnie, ze nie znalałam, pewnie sie po szfkach mi gdzieś maleństwo wala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Wybacz że tak wypytuję (proszę o wyrozumiałość), ale ten smackers arbuzowy jest cały? A jeśli chodzi ten cotton candy- czy jest słodki, i w sztyfcie czy płynie?
![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Lepiej pytać
![]() Tego w sztyfcie użyłam jakieś 5-10 razy w ogóle nie widac ubytky Cotton Candy jest w sztyfcie i jest słodki (nie bardzooooo ale słodki) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Jeśli nie widać ubytku, to musi być bardzo wydajny
![]() A ten ciasteczkowy to był w sztyfcie czy płynie? I ile go zostało? Bo zaciekawiła mnie strasznie ta nazwa ![]() Możesz jeszcze zajrzeć do mnie do kramiku, mam małą dokładkę. ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Jeśli nie masz czasu, to ok
![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
korektor pod oczy SHISEIDO CONCEALER FOR CIRCLES odcień Ivory nr.1
Użyty raz dla wypróbowania. moze cos znajdziesz..?
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Hej,
interesuja mnie: Korektor Everfresh, odcien Light Beige, uzyty kilka razy Schwarzkopf Got2b, nowy, fabrycznie zaklejony Flattering Styling Cream, czyli krem prostujacy wlosy.Prostuje, zapobiega puszeniu sie i wygladza. korektor pod oczy SHISEIDO CONCEALER FOR CIRCLES odcień Ivory nr.1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie za korektor ? odpowiedz prosze u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=134212&page=7 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Hej znajdziesz u mnie coś za
*Korektor Everfresh, odcien Light Beige, uzyty kilka razy *Schwarzkopf Got2b, nowy, fabrycznie zaklejony Flattering Styling Cream, czyli krem prostujacy wlosy.Prostuje, zapobiega puszeniu sie i wygladza ? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.