|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Makijaż na wesele - proszę o pomoc ;)
Witam serdecznie dziewczyny !
![]() Otóż mam taki problem ... 29 lipca wybieram się na wesele jako osoba towarzysząca do brata mojego chłopaka ... No i wiadomo chce ładnie wyglądać ... Długo zastanawiam się, czy iść na makijaż do kosmetyczki, czy wykonać go sama ... No i postanowiłam, że wykonam go sama, gdyż nawet chyba panna młoda nie wybiera się na makijaż do kosmetyczki więc jakoś dziwnie by tak wyszło ... A poza tym będę miała okazję do poeksperymentowania ... No, ale przejdę do konkretów ... W związku z tym mam do Was wizażanki prośbę ... Pomóżcie mi skompletować kosmetyczkę do wykonania makijażu ... Na codzień sie praktycznie nie maluje ... Używam tylko tuszu do rzęs i błyszczyka, czasem pudru w kamieniu ... Dodam, że jestem brunetką ( kolor włosów obecnie - czekoladowy brąż , oczy ciemne ( piwne / brązowe ), karnacja śniada ![]() ![]() Dziewczyny pomożecie ? Czekam na propozycje, bo zostało mało czasu ... Z góry dziękuje i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Makijaż na wesele - proszę o pomoc ;)
Ja na początku lipca też wybieram się na wesele do koleżanki ale zamówiłam sobie wizytę u wizażystki sprawdzonej. Może poszłam na łatwiznę ale kobieta zna się na rzeczy, potrafi zrobić super makijaż. Trzyma się bardzo długo nawet w upały. Miałam jej makijaż na własnym ślubie i o 4 rano był w stanie nie naruszonym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny pomóżcie ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Kochane, ale ja Was proszę o skompletowanie kosmetyczki mi ... A nie wypowiedzi jakie Wy sobie robicie makijaże, czy coś w tym stylu ...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A mogłabyś załączyć zdjęcia swojej buźki i sukienki??
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
1 fotka - Ja w tej właśnie sukience ...
2 fotka - Umieściłam, żeby pokażać bardziej twarz ![]() Edytowane przez Madziulka_17 Czas edycji: 2006-07-26 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
jak dla mnie to ten makijaż z pierwszego zdjęcia jest baaardzo ładny i baaadzo pasuje do tej sukienki. jedynie to jakoś mi ten róż na policzkach wydaje się za różowy, ale chyba marudzę...
jesli bys sie uparła, a że chcesz jednak inny to widzialabym cie w "złotawym beżu" z domieszką brązu a na dolną powiekę położyłabym delikaty tukusik.. ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Nutella.a dzięki za odp.
![]() ![]() No, ale poza tym prosiłabym o podanie konkretnych cieni (nr i marka), pudru itp. Ja za dobrze się na tym nie znam ![]() Z góry dziękuje i czekam na dalsze propozycje ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Nikt nie pomoże ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Jesteś piękną dziewczyną, ale pierwsze, co rzuca się w oczy to zbyt wyskubane brwi. Radziłabym zapuścić i skorzystać z usług sprawdzonej kosmetyczki. Brwi są ramą dla makijażu, więc to bardzo ważne.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
jo@śka dobrze wiem o moich brwiach ... Ale mam dla Ciebie dobrą wiadomośc
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że nie uraziłam Cię tymi brwiami. Jeśli tak, to przepraszam. Chciałam pomóc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście, że nie uraziłaś
![]() - puder Vipery wielofunkcyjny brązujący -róż Privi - cienie Joko Winter Glamour - gwiezdny pył ( kolor złoty nr 822 ) Poza tym kupiłam tusz i podkład z avonu ![]() Ale nie wiem, czy coś tym stworze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.