Dyskrecja - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kiedykolwiek było Ci widać majtki
Nigdy 4 13,33%
Czasami 21 70,00%
Często 5 16,67%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 30. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-07-13, 15:01   #1
Dorkka
Przyczajenie

Exclamation

Dyskrecja

Hej dziewczyny,
ostatnio miałam taką sytuację, że siedząc w pubie, jeden ze znajomych dość głośno zwrócił mi uwagę, że widać mi majtki. Miałam na sobie spódnicę, nie jakąś bardzo mini. Nie wiedziałam co odpowiedzieć, zrobiłam się czerwona i nerwowo zaczęłam poprawiać. Oczywiście od razu inni zaczeli się gapić....
Zdarzyło się Wam kiedykolwiek coś podobnego?
Dorkka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-13, 15:04   #2
201804200952
Konto usunięte

Dot.: Dyskrecja

A czy na pewno chciałaś umieścić wątek na forum MODA?
201804200952 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-13, 15:06   #3
kuki9
Zakorzenienie

Ale było Ci widać majtki bo wyszły górą czy jakos siedzialaś z rozszerzonymi nogami?
Mi czasem wyłazą góra ale to raczej zwraca na to uwage mój facet albo matka.Ale ktoś obcy nigdy.
Trzeba było obrócić całą sytuacje w żart
kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-13, 15:08   #4
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

chyba nie ma w tym nic mega strasznego, nie raz słyszłam jak jakiejś koleżance na wykładzie ktoś powiedział że majtki jej wystają, trzeba było sie poprawić, usmiechnąć i koniec tematu
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-13, 15:29   #5
Dorkka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kuki9
Ale było Ci widać majtki bo wyszły górą czy jakos siedzialaś z rozszerzonymi nogami?
Mi czasem wyłazą góra ale to raczej zwraca na to uwage mój facet albo matka.Ale ktoś obcy nigdy.
Trzeba było obrócić całą sytuacje w żart
Dołem, tak jak napisałam byłam w spódniczce. Nie wiem, jak to się stało, na pewno nie siedziałam z szeroko rozstawionymi nogami. Zakładałam chyba nogę na nogę. Ale następnym razem nie wiem, czy pójdę na spotkanie w tym gronie ubrana w krótką spódniczkę.
Stary 2006-07-13, 15:36   #6
kuki9
Zakorzenienie

No bez przesady.To żadna tragedia przeciez
Stary 2006-07-13, 15:42   #7
201707171556
Konto usunięte

Mnie czasem majtki - szczególnie stringi wychodzą górą - nie lubie tego bo mam wrażenie, że wszyscy się patrzą - dużo moich znajomych (facetow) jest bardzo wyczulona na tym punkcie, mój chłopak zawsze w takich sytuacjach podciągał mi spodnie
Często mi się też zdarza, że wystają mi "uszka" od stanika - widac mi stanik po prostu (górną cześć miseczek, kawałek koronki) przy bluzkach z dekoltem (a nosze same bluzki z dekoltami nawet zimą) Wiem ,że to bardzo przykłuwa uwage mężczyzn, nie jest to u mnie efekt zamierzony tylko dzieło przypadku i natychmiast jak zauważe, ze coś mi widac poprawiam się czasem tez po prostu zmniejszam dekolt w bluzce, zawsze tez kolezanki mi zwracaja na to uwage, ale nie tak perfidnie tylko z usmiechem - ot taki wypadek i już po co zaraz robić afere
Kolega powiedział mi kiedyś, że własnie bardzo go denerwuje gdy dziewczynie widac majtki bądź stringi i że już lepiej ja mi ten stanik widać niż majtki
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-07-13, 15:42   #8
201707171556
Konto usunięte

Przepraszam, dubel
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-13, 16:00   #9
Dorkka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Durga
Mnie czasem majtki - szczególnie stringi wychodzą górą - nie lubie tego bo mam wrażenie, że wszyscy się patrzą - dużo moich znajomych (facetow) jest bardzo wyczulona na tym punkcie, mój chłopak zawsze w takich sytuacjach podciągał mi spodnie
Często mi się też zdarza, że wystają mi "uszka" od stanika - widac mi stanik po prostu (górną cześć miseczek, kawałek koronki) przy bluzkach z dekoltem (a nosze same bluzki z dekoltami nawet zimą) Wiem ,że to bardzo przykłuwa uwage mężczyzn, nie jest to u mnie efekt zamierzony tylko dzieło przypadku i natychmiast jak zauważe, ze coś mi widac poprawiam się czasem tez po prostu zmniejszam dekolt w bluzce, zawsze tez kolezanki mi zwracaja na to uwage, ale nie tak perfidnie tylko z usmiechem - ot taki wypadek i już po co zaraz robić afere
Kolega powiedział mi kiedyś, że własnie bardzo go denerwuje gdy dziewczynie widac majtki bądź stringi i że już lepiej ja mi ten stanik widać niż majtki
Masz rację, faceci są strasznie wyczuleni na tym punkcie. Sama czuję ich spojrzenia, gdy jestem w spódnicy, czy siedzę w biodrówkach i przechodzą za moimi plecamim jakoś często. Poza tym mój chłopak jest również bardzo wyczulony na tym punkcie. Nie raz mi zwracał uwagę, robił nawet awantury. A z drugiej strony nalega żeby chodziła w krótkich spódniczkach i niskich biodrówkach. Nic nie rozumiem. Może właśnie dlatego jestem tak wyczulona na tym punkcie....Dobrze, że go nie było wtedy w towarzystwie, bo kłótnia gwarantowana...
Stary 2006-07-13, 16:02   #10
kala507
Rozeznanie

Moim zdaniem ten Twój znajomy, jeżeli już chciał Ci zwrócic uwagę to mógł to zrobic w bardziej dyskretny sposób
kala507 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-13, 16:38   #11
Dorkka
Przyczajenie

Ja nigdy bym nikomu nie zwróciła uwagi, nawet na ucho. To nie wypada chyba. Poza tym, ten chłopak powiedział, że widać mi różowe majtki. No i co miałam odpowiedzieć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-13, 16:52   #12
sylwónia
Zadomowienie

Żeby sobie znalazł ciekawsze zajęcie od obserwowanie cudzych majtek Nie ma się czym przejmować , głupia uwaga po prostu, nie ma co rozpamiętywać.

Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
sylwónia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-13, 17:21   #13
aisne
Zadomowienie

Mi nikt nie zwracał tak uwagi, bo nigdy majteknie było mi widać

Ale miałam koleżankę, której bardzo często wystawały z tyłu stringi albo nawet...ekhm... widać było, że tak się delikatnie wyrażę: "rowek" I to było dosć obrzydliwe, dlatego zwracaliśmy jej uwagę, bo kto ma ochotę patrzeć na coś takiego?

A mieliśmy nawet polonistkę, która na wystające stringi zwracała jej uwagę przy całej klasie
aisne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-13, 17:29   #14
marycha0033
Zadomowienie

Nie ma czym się, aż tak przejmować, kolega pewnie i tak już o tym zapomniał. Wystarczyło tą uwagę obrócić w żart, uśmiechnąć się i już. Ja mam takich charakter, że się zbytnio takimi uwagami nie przejmuje i może dlatego tak łatwo mi powiedzieć "obróć to w żart".

marycha0033 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-13, 17:51   #15
lir391
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorkka
Hej dziewczyny,
ostatnio miałam taką sytuację, że siedząc w pubie, jeden ze znajomych dość głośno zwrócił mi uwagę, że widać mi majtki. Miałam na sobie spódnicę, nie jakąś bardzo mini. Nie wiedziałam co odpowiedzieć, zrobiłam się czerwona i nerwowo zaczęłam poprawiać. Oczywiście od razu inni zaczeli się gapić....
Opowiem Ci coś lepszego. Mam taka kolezanke w klasie, ktorej czesto widac nie majtki, ale przedzialek I kiedys na przerwie pewna kolezanka do niej:
- Renata*, widac Ci dupę!
Na co Renata*, poprawiajac się:
- Dupy nie widziałaś??
I powiedziala to tak fajnie i śmiesznie, że pozazdroscilam jej umiejetnosci obracania sytuacji, ktore moglabyby byc dla niej zawstydzajace, w żart

* Imiona postaci występujących w powyższej anegdotce zostaly zmienione

'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.'
/Terry Pratchett/

lir391 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-13, 18:18   #16
wskazówka
Zakorzenienie

Dorkka ja na twoim miejscu bym odpowiedziała że to tylko majtki, i zapytałabym czy lepiej żeby ich nie było
lir391 ja siedząc na zajęciach (przeważnie w ostatniej, albo przedostatniej ławce) widze zawsze przedziałek dziewczyn :/ Ostatnio zaczynam siadać z przodu, albo się przesiadam gdzieś indziej, od tych 2-och dziewczyn, bo normalnie źle mi się robi, jak patrzę na czyjąś dupę. Więc majtki w porównaniu do dupy to pestka A sama się zawsze pilnuję, ale jedne spodnie to mam bardzo niskie biodrówki, jeszcze zsuwają mi się, i jakby majtki miały mi nie wystwać to przedziałek byłoby na pewno widać pod te spodnie nigdy nie zakładam stringów, bo wylazłoby pół sznurka
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-13, 19:04   #17
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Moim zdaniem z tego Twojego kolegi to niezły cham jest. Po pierwsze co go kurde obchodzi czy widać Ci majtki czy nie, nie powinien w ogóle patrzeć Ci "tam", bo rozumiem, że majtki widać Ci było między nogami. Po drugie chyba normalne jest to, że przy zakładaniu nogi na nogę może być widać majtki. Tak zrozumiałam sytuację- że koleś zwrócił Ci uwagę,że widać Ci majtki, podczas gdy załadałaś nogę na nogę. Jeśli dobrze zrozumiałam - to burak z tego Twojego kolegi i kij mu w oko. Nie przejmuj się
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-13, 19:16   #18
Malinka_Malwinka
Zakorzenienie

A tam Majtkami bym się bardziej przejęła niż tym kolesiem Chociaż czyste gatki miałaś??
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa
Malinka_Malwinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-13, 19:31   #19
gaga87
Zakorzenienie

Latwo powiedziec - trzeba bylo obrocic w zart. Ja niestety na pewno spalilabym cegle, co by jeszcze bardziej przyciaglo wzrok innych na mnie. Kolega faktycznie mogl byc bardziej dyskretny, skoro nie siedzialas rozkraczona i trwalo to chwile to dziwne, ze akurat w tym momencie zwrocil na to uwage...

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-13, 22:46   #20
marycha0033
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gaga87
Latwo powiedziec - trzeba bylo obrocic w zart. Ja niestety na pewno spalilabym cegle, co by jeszcze bardziej przyciaglo wzrok innych na mnie. Kolega faktycznie mogl byc bardziej dyskretny, skoro nie siedzialas rozkraczona i trwalo to chwile to dziwne, ze akurat w tym momencie zwrocil na to uwage...
Pewnie się cały czas gapił, świntuch jeden :P

marycha0033 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-14, 09:15   #21
Dorkka
Przyczajenie

Macie racje - nieprzejmować się. Ale ja naprawdę zrobiłam się czerwona i nie wiedziałam co powiedzieć. Zresztą zdarzyło mi się to pierwszy raz. Zawsze jestem bardzo uważna, choćby ze względu na swojego chłopaka, który jest przeczulony na tym punkcie. Zawsze mam nogi złączone i jeszcze zakrywam się rękami, często zakładam nogę na nogę, staram się nie kucać, nie schylać. Zresztą same wiecie, że jak się siedzi to nie zawsze wiadomo, czy coś widać. Bezpieczniejsze są jednak spodnie
Stary 2006-07-14, 11:43   #22
kuki9
Zakorzenienie

Myśle, że naprawde nie jest to powód do wstydu.
Kazdemu sie przeciez moze zdarzyc.
Gorzej by było jakbyś majtek nie miała
Stary 2006-07-14, 12:31   #23
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kuki9
Gorzej by było jakbyś majtek nie miała
właśnie.

myślę, że nie trzeba się tym martwić. osoba, która Ci zwróciła uwagę mogłaby jednak byc troszkę dyskretniejsza...
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-07-14, 13:46   #24
morella
Rozeznanie

GG do morella

U nas jak jakies koleżance widać gatki to rzucamy beztrosko "fajne masz majtki" i ta osoba od razu wie o co chodzi.
Stary 2006-07-14, 13:59   #25
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorkka
Hej dziewczyny,
achhhhh ci mezczyzni.... oni tylko o jednym .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-14, 14:01   #26
cattt
Mrs Mrau

co za wątek

tak,było mi widać majtki....od kostiumu kąpielowego
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-14, 14:24   #27
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cattt
tak,było mi widać majtki....od kostiumu kąpielowego
I jak Cattt? Zwrócił Ci ktoś uwagę?

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-07-14, 14:29   #28
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez paula007
I jak Cattt? Zwrócił Ci ktoś uwagę?

na plaży wszyscy wytykali się palcami i ze wsydu włazili do morza aby ich widać nie było

a tak na serio: Dorko...nie przejmuj się
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-14, 14:33   #29
sylwusiaczek
Wtajemniczenie

czasami widać mi majtki gdy wystają ze spodni ale staram się ubierać je tak aby nie wyłaziły... a gdy jestem w spódnicy staram sie siadać w taki sposób aby nie było ich widać...

http://pajacyk.pl
http://www.polskieserce.pl

sylwusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-14, 14:49   #30
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cattt
na plaży wszyscy wytykali się palcami i ze wsydu włazili do morza aby ich widać nie było
Ech...do czego to prowadzi chodzenie w majtkach

Cytat:
Napisane przez cattt
a tak na serio: Dorko...nie przejmuj się
To chyba najlepsza rada.

Najlepiej albo się nie przejmować, albo coś odpowiedzieć.
Bo wg mnie to żaden powód do wstydu.

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości