|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Clairol Herbal Essences
Jestem wielką fanką produktów do włosów z tej serii i złości mnie to, że w Polsce w zasadzie można kupić tylko podstawowe produkty - czyli szampony i odżywki, tymczasem w USA jest to dobrze rozbudowana seria, w dodatku w nowych opakowaniach, z innymi składnikami, których na polskim rynku nie uświadczysz.
Kto z Was również uwielbia szampony i odżywki Clairola? Jak dla mnie są dobrej jakości (wiadomo, że nie każdy produkt pasuje każdemu), a zapachy wprost niebiańskie, do tego stopnia, że po zastosowaniu odżywki nie chcę nawet używać perfum, żeby nie zepsuć tego pięknego zapachu. W zasadzie to z wielu wypróbowanych przeze mnie produktów Clairola nie pasował mi tylko jeden szampon - w zielonej butelce, ze starszej serii, do włosów przetłuszczających się. Aktualnie używam zielonego Fruit Fusions - mistrzostwo świata - a w kolejce czeka 250 ml Citrus Lift. A może któraś z Was miała bądź ma niedostępne na rynku polskim kosmetyki Herbal Essences? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Clairol Herbal Essences
Ostatnio uwielbiam ich szampon+ odzywka w jednym hello hydration-niesamowicie nawilza i swietnie pachnie
![]() http://www.drugstore.com/products/pr...ndFilter=21469 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
W gazetce Rossmana pojawiła się zapowiedź nowości - szampon Fruit Fusions z grejpfrutem, werbeną i bergamotką. Mniam... pychota!
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie zapachy te szampony mają świetne, ale działanie takie sobie. Odżywek nie próbowałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mnie się bardzo podobają zapachy tych szamponów
![]() ![]() a szkoda ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
ajjj faktycznie bosko pachną szampony i odżywki z herbal essences..
![]() do tej pory używałam fioletowej nawilżającej serii i miałam odżywkę do farbowanych - rain forest czy jakoś tak, taka żółta ![]() zapachy boskie, można siedzieć nad butelką i wąchać ![]() niestety, z moimi włosami te kosmetyki bardzo się nie polubiły ![]() po nawilżającym - suche siano, splątane, matowe, nawet gdy nawaliłam po myciu 1/4 butli odżywki - niewiele to pomogło ![]() strasznie mi szkoda, bo pachną niebiańsko ;( ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Mhmmm to fakt pachna cudownie.....I zapach sie bardzo dlugo utrzymuje za wlosach,a jesli chodzi o skutecznosc w dzialaniu ,to calkiem calkiem choc uzywam odpowiednijeszych dla mnie
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
czy to prawda ze wycofuja serie ziolowe???;o nie moge ostatnio znalezc zadnego herbala z rozmarynem ani nawet rumiankiem
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Zależy gdzie. W Rossmanach dostaniesz tylko Fruit Fusions, natomiast w supermarketach typu Auchan powinny jeszcze być te tradycyjne ziołowe.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja widziałam ostatnio w Rossmanie ziołowe.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a ja w krakowskich nie moge spotkac rozmarynowego i rumiankowego
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
We Wrocławiu w niektórych Rossmanach też ziołowe są.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
no to ja widziałam w obydwóch czy nawet trzech katowickich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.