|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Pomozcie,doradzcie! ;) Poczatkujaca bizuteryjka :D nie ma pomyslu na kolczyki;)
Chcialabym Was prosic o pomoc
![]() Chcialabym zrobic pierwsze kolczyki ,mam koraliki i tyle ![]() Zrobilam zdjecia koraliow i nie mam pomyslu, czy mozecie mi zaproponwoac jakie wzroy i modele bylyby ciekawe i jakie czesci sa do tego potrzebne Bede bardzo,abrdzo wdzieczna ![]() Jak cos to czekam na wiadomosci na PW ,lub na e-mail
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pomozcie,doradzcie! ;) Poczatkujaca bizuteryjka :D nie ma pomyslu na kolczyki;)
Nie chce byc niemila czy cos, ale bierzesz sie za cos na co nie masz pomyslu..tak jakby sie to mija z celem...
Moze poczekaj na wenę..
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomozcie,doradzcie! ;) Poczatkujaca bizuteryjka :D nie ma pomyslu na kolczyki;)
Niektóre już leżąc mogą wyglądać, prawie jak kolczyki
|
|
#4 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Pomysłow mam kilka tylko chcialam zapytac bardziej doswidczonych wizazanek ktore maja mzoe lepszy pomysl i mi doradza ;P
Ale skoro tak widze ze musze z moich skorzystac
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
W twórczości chodzi o to, że się wymyśla, otwiera się swoją wyobraźnię i się tworzy. To od Ciebie zależy przecież jak połączysz kolory, jakich elementów dodatkowych użyjesz. jeżeli któraś z dziewczyn powie ci co masz połączyć to moim zdaniem to nie bedzie w pełni Twoja praca. Liczą się osobiste pomysły a nie podpowiedziane sugestie. Nie od razu Rzym zbudowali, próbuj najpierw na "sucho" później łącz elementy....
Powodzenia
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe,
- to tyle komentarza Jedno, co mogę Ci doradzić, to może zrób tak ze 4 szpilki z jakegoś drucika i nawlekaj na nie koraliki, patrz, czy pasują, przykładaj inne, układaj na stole... Nie wiem ale ja mam tak, że widząc niektóre koraliki od razu widzę, co można byłoby z nich wymyślić, z jakimi kolorami połączyć itp. Czasem koraliki leżą, ale zamówię coś i wg mnie pasuje to od razu do tych leżących i samo wychodzi. Poprzykładaj w różnych kombinacjach i zobacz, która najbardziej Ci się spodoba. |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
zgadzam się z tobą naila
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

- to tyle komentarza
jestem również