![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy kobiety są obojętne na męskie wysportowane sylwetki?
Hej - specjalnie się tutaj zarejestrowałem żeby zadać do pytanie.
![]() Jestem facetem i podobnie jak wielu innych ćwiczę by dobrze się czuć, podobać się nie tylko sobie, ale także wzbudzać zainteresowanie kobiet. Chciałbym się zapytać - czy kobietom w ogóle podobają się męskie sylwetki, bo jakoś mam wrażenie, że np. wysportowana męska klata w ogóle nie jest dla kobiet podniecająca czy jak to ująć. Wystarczy spojrzeć na artykuł tutaj: "NAJPRZYSTOJNIEJSI SPORTOWCY NA OLIMPIADZIE W RIO" https://wizaz.pl/Kobieta/Najprzystoj...mpiadzie-w-Rio 0 komentarzy, a także w innych serwisach gdzie są artykuły na podobny temat - kobiety się w ogóle się nie wypowiadają. Jak to jest? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy kobiety są obojętne na męskie wysportowane sylwetki?
Cytat:
Jasne że szczupła, wysportowana sylwetka chyba dla wszystkich wygląda super. Zarówno u kobiet jak i u mężczyzn. (Nie mylić z kulturystami, których ciała przyprawiają mnie o niesmak.) W ogóle sam fakt uprawiania jakiegoś sportu uważam zawsze za plus (nie wliczam w to siłowni). Nie tylko z przyczyn fizycznych, ale i zdrowotnych oraz dlatego że po prostu sprawia to dużo radości.
i'm just standing here being a horse and a wizard Edytowane przez abiblabla Czas edycji: 2016-08-22 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mi sie nie podobaja wysportowane sylwetki.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Nie podobają mi się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
akurat z tych w ''artykule'' do schrupania jest tylko Djokovic.
Bo oprócz sylwetki ma inteligencję i charyzmę. Sama klata to za mało - co drugi uczestnik programów typu gdzieśtam shore ma wysportowaną sylwetkę. A w głowie pustka taka, że aż echo dudni Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2016-08-22 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Tak, ja jestem obojętna
![]() Mogę sobie popatrzeć, ale żeby komentować i podniecać się bickiem czy kaloryferem to już niekoniecznie ![]() Zdecydowanie wolę, gdy facet trenuje mózg ![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Tak, jestem obojętna.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Uwielbiam wysportowane sylwetki. Dla mnie facet musi mieć kaloryfer na brzuchu, silne ramiona z rozbudowanymi tricepsemi i jędrne twarde pośladki .
![]() Edytowane przez lolita96 Czas edycji: 2016-08-22 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Wysportowany to nie dla moich celulitów. Odpada.
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6444024 1]Wysportowany to nie dla moich celulitów. Odpada.
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Podobno jak facet ma blisko, to mówi 'weszłem', a jak daleko to 'wszedłem' ![]() to z iść tak jest jak szłem to blisko a jak szedłem daleko Dialog mojej mamy z uczniem. Uczeń opowiada: - No więc jak szłem korytarzem.... Mama: -Szedłem Uczeń: -No przecież mówię, że SZŁEM ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak bardziej serio - nie interesują mnie takie zestawienia i nawet nie wiem, co miałabym pod taką galerią napisać, mimo że sportowe sylwetki lubię. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja tam lubię jak facet jest dobrze zbudowany i wysportowany. Oczywiście wszystko w granicach rozsądku. Przesadnie przypakowani mężczyźni mi się nie podobają. No i ważne żeby mięśnie nie przysłoniły im mózgu. Kaloryfer albo jego brak nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem, ale uważam, że fajnie jak panowie ćwiczą, uprawiają sporty i o siebie dbają, a nie hodują piwne brzuszki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Panaroja
|
To zależy co kto lubi - mnie się wysportowana sylwetka bardzo podoba, ale do tego jeszcze musi być wytrenowany mózg i dobry charakter
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Mi sie podobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem obojętna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem obojętna, ale mam swoje typy wysportowanej sylwetki + twarz też musi wyglądać jako tako (niekoniecznie topmodel). No mam swój gust i zadbany, szczupły facet z fajnym brzuszkiem i pupą to mniam mniam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
1. Na wspomnianych zdjęciach mało gdzie widać sylwetkę.
2. Nie czuję potrzeby komentowania zdjęć w internetach, niezależnie od tego czy ludzie na nich przedstawieni podobają mi się czy nie. 3. Nie interesują mnie mężczyźni zawodowo zajmujący się sportem. 4. Każdy z facetów ze zdjęcia jest totalnie nie w moim typie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ja to sie zastanawiam teraz czy ten wątek nie ma na celu nabicia ilości wejść do artykułu
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ja na wysportowanych mężczyzn patrzę jeszcze trochę inaczej - podoba mi się że ktoś jest zdyscyplinowany, zmotywowany do ćwiczeń, że dba o swoje zdrowie, no i że po prostu jest silny, a wiec mogę się przy nim czuć bezpiecznie
![]() Wizualnie podobają mi się różni mężczyźni - czasem szczuplejsi, czasem z wyraźnym brzuchem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6446681 6]A ktoś w to wchodził ? Ja nie. Domyśliłam się, że tam sportowcy są (po tytule oczywiście - jestę geniuszę)
![]() Przyznaje sie ![]() Chcialam zobaczyc czy jest tam ktos kto oprocz wygladu (kwestia dyskusyjna) ma tez cos w glowie. (galeria wyglada tak: chloptas-chloptas-metroseksualny chloptas-wyfotoszopowany chloptas-buc-Novak Djokovic-wyfotoszopowany metroseksualny chloptas. Koniec. Dumny podpis 'autorki' 'artykulu') Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2016-08-23 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Mnie się wysportowani mężczyźni nie podobają, nie zwracam na takich uwagi.
![]() |
#25 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
Ja okiem strzelę, pomyślę, że zadbane męskie ciało jest piękne. I tyle. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6447352 6]Serio ? Aż tak ?
Ja okiem strzelę, pomyślę, że zadbane męskie ciało jest piękne. I tyle.[/QUOTE] Gustuję w szczupłych kolesiach, żeby nie powiedzieć chudych ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Mnie ogólnie bardzo się podobają takie sylwetki, ale jak pokocham osobę z brzuszkiem piwnym, to za wyrzeźbionionym facetem się nie obejrzę. Sama nie wyglądam jak z obecnego kanonu piękna, więc też nie wymagam tego od drugiej strony. Wyrzeźbiona sylwetka może fajnie wyglądac, jednak nie zrobi na mnie wrażenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Mnie jakoś nigdy nie pociągały idealne męskie sylwetki. Najpierw miałam fazę na wysokich (min. 190cm) i chudych facetów, teraz wolę wlaśnie takich mających trochę więcej ciała, oczywiście facet z krągłym brzuszkiem a la baba w ciąży lub galaretkowate ciałko też mi się jakoś nie podoba.
Ważne jest jednak coś innego. Na każdym etapie mojej rewolucji wyglądowej zawsze zwracałam uwagę na to co w głowie. Wygląd zewnętrzny jest ważny, no ale mnie przede wszystkim kręci i podnieca inteligencja i polot. Ładne opakowanie to tylko ładne opakowanie.
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Mnie kaloryfer u faceta odstrasza - chyba wszyscy przystojni z kaloryferem jakich poznałam w życiu byli puści i nierozgarnięci, by nie napisać wprost głupi. Oczekuję od faceta, że będę w stanie porozmawiać z nim o czymś więcej niż dieta, siłka, sport.
EDIT: 1) Nie uważam za takich wszystkich, ale tylko "takich" wysportowanych poznawałam w życiu. 2) Dbanie o sylwetkę to hobby, a o hobby się rozmawia. Zatem większość tematów do rozmów z osobą zafascynowaną swoją sylwetką, będzie to co taką osobę kręci - wymienione dieta, siłka, sport. 3) Dbanie o sylwetkę to hobby, a na hobby poświęca się wolny czas. Póki doba nie stanie się elastyczna mamy ograniczony zasób wolnego czasu, którego nie można spędzić jednocześnie wyciskając na siłowni i robiąc kurs z programowania. Zatem każda godzina poświęcona wyglądowi na siłowni to godzina która nie została poświęcona rozwojowi na innych płaszczyznach. Edytowane przez victorion Czas edycji: 2016-08-25 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6444024 1]
Podobno jak facet ma blisko, to mówi 'weszłem', a jak daleko to 'wszedłem' ![]() Hmmm.. pierwsze słyszę ![]() Ale może i coś w tym jest ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.