|
Notka |
|
Decoupage Pod-forum decoupage to miejsce przygotowane specjalnie dla miłośników tej techniki. Lubisz decoupage? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kolczyki metodą decoupage
witam
czy wie ktoś jak robi się kolczyki metodą decoupage i jak robi się do nich miedzianą ramkę. Bardzo mi się podobają a chciałabym sobie sama takie zrobić. Będę wdzięczna za każdą pomoc. http://www.allegro.pl/item118851565_...zo_ladne_.html chodzi mi o coś podobnego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
![]()
To nie jest decoupage, to technika witrażowa. Są o tym wątki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kolczyki metodą decoupage
Dosłownie przed chwilą sie naprodukowałam w jakimś innym wątku ale odpowiem bo użekłaś mnie kolczykamim z Marilyn(ideał
![]() Potrzebujesz szkła najlepiej cieniutkiego 2mm, musisz je pociąc specjalnym nożem do szkła(co nie przychodzi tak łatwo!!!! Uczyłam się cięcia szkła i wogule robienia witraży pół roku w swojej szkole plastycznej na lekcjach)na 2 takie same kawałki(jak nie umiesz tego robić musisz pójść do szklarza i on ci utnie i musisz poprosić żeby wyszlifował boki) jak już masz wyszlifowane boki to obklejsz naklejsz motyw Marilyn czy kogo tam innego i lakierujesz(tylko wtedy jest to decupage ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kolczyki metodą decoupage
Aha no i przykro mi że cie teraz zniechęciłam ale tego nie robi sie od tak i nie każdy może sobie takie w domu zrobić - taniej wyjdzie ci kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.