![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Masa ciuchów:) I 2 extra spódnice reserved i sisters point!
Lista rzeczy, których szukam i dam za nie najwięcej
![]() *** krótkich szortów niskich biodrówek rozm S*** olejków do kąpieli *** złotego cienia do powiek *** Plecionego paska, albo z ciekawą klamrą *** Stroju bikini oraz staniów czarnych push-up, usztywnianych 70A albo 75A/ rozmiar S *** bluzeczek S/XS w każdym koloże oprócz żółtego i bordowego *** jeansów z grubego materiału niskich biodrówek rozm S(oddam dużo dużo (mogą być proste) *** Okularków z grubymi "raczkami" tymi po bokach (jak w załączniku) *** Tunik xs/s *** Opaski do włosów grubej *** Jakieś zapachy moga byc np Avon *** brązowej kredki do oczu *** Torebki nie sportowej(nie na długim pasku) ale też nie za eleganckiej. *** dużej, plażowej torby *** Dużej torby "worka" *** Dłuższej bluzki na grubych ramiączkach *** Wiszących kolczyków srebrnych, lub hand made *** Klapeczek, japonek na niewysokim obcasie lub płaskich *** portwela z duużą ilością przegródek *** Smackersów *** cielistej pomadki *** odżywek do suchych, zniszczonych włosów *** serum na zniszczone końcówki z Avonu *** Kremów i żelu z serii Iwostin Purritin *** preparatów punktowych lub acnefanu, maści benzacne *** drewnianej branzoletki koła *** turkusowego(colorama), czerwonego(ale taka prawdziwa czerwień) lakieru do paznokci*** toniku najlepiej Iwostin, avon(pure pore fection), tołpa do cery tłustej*** porządnego kremu do rąk *** Henny Wax *** Pędzla do makijażu *** Kremu do tłustej/mieszanej cery Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-07-03 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
* Spodnica Reserved rozmiar S. Praktycznie noszona ze 3 razy. Ma na dolnym brzegu małe rozjaśnienie chyba od zmywacz do paznokci
![]() ![]() * torebka skórzana na dłuższym regulowanym pasku ESPRIT duża i pakowna zmieści A4, ładny brązowy kolor z boku małe logo esprit - Rezerwacja dla VERIS ![]() Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-07-10 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
* Spódnica khaki SISTERS POINT z mnóstwem cekinów w tym samym kolorze. Nie są one nachalnie błyszczące. Miałam ją na sobie 1 raz więc stan bdb, Rozmiar xs ale z powodzeniem bedzie pasować na S, kupiłam bo strasznie mi sie spodobała a teraz leży bo jakoś nie czuje sie w spódnicach tego typu pomimo, ze są teraz bardzo modne
![]() ![]() ![]() - NIEAKTUALNE poleciała do PAULINA85 * Sweterek Colloseum kolor fuksja. Rozm L, ale bedzie dobry też na M ![]() * Super długa Tunika z haftami H&M DIVIDED rozm 40 ale może być również dobra na większe M ![]() * śliczna czekoladowa welurowa bluza HOUSE z różowymi wstawkami HOUSE, stan idealny, rozm S noszona 4/5 razy. Wymienie tylko na coś co naprawde mi sie spodoba Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-01 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
* fajna i duża torba z grubego materiału w marynarskie pasy idealna na plaże lub duże zakupy
![]() stan bdb -torba nieaktualna * bluzeczka BUTIK rozm M ale bedzie też obcisła na S ![]() stan dobry, nie jest zniszczona *super bluzka biała Florence&Fred zawiązywana na szyje rozm M, ale to s/m, stan bdb -leci do Iwona200 * Bluzeczka w kolorze pudrowego różu z falbanką przy dekolcie Hall Huber rozm z metki S, ale na małe M też bedzie ok. Jest śliczna ale nie na mój mały biust ![]() * mini H&M pisze, ze na 164 ale to S-ka stan idealny -poleciała do gogin77 ![]() Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-09 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
* świetna bluzeczka QIOSQUE, rozmiar S w modnym czekoladowym kolorze z turkusową obwódką wokół rękawów i dekoltu. stan bdb
* czarny strój kąpielowy z rządkiem mieniących sie błyskotek na staniku i gatkach ![]() ![]() ![]() ![]() * różowy strój gatki rozm 40, góra uniwersalna leci do PARANOJA STROJE TYLKO ZA KOSMETYKI!! Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-07-28 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
* Kolczyki w kolorze starego złota z drewnianymi koralikami. Nienoszone. optycznie wysmuklają twarz.
Długość od zawieszki 11 cm ![]() * Fajny i oryginalny dodatek Pasek z materiału jakby zamsz, wokół listki w modnych kolorach * Kremowe Butki skórzane noszone kilka razy (może z 10) stan widać na Fotkach. Rozmiar 38 ale na 39 też powinny być dobre chce sie ich pozbyć bo zalegająmi niepotrzebnie w szafce ![]() - Leca do ANWEN * śliczny sweterek kardigan ZARA , w kolorze brudnego różu, rozm M bedzie dobry również na S, stan idealny TYLKO NA COŚ SPECJALNEGO, najlepiej firmowy sweterek, rybaczki, krótkie spodenki, katanke... -poleciał do gogin77 ![]() Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-09 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
* t-shirt Diesel rozm S. Nie wiem czy to damski ale myśle, ze unisex
![]() * bluzeczka na ramiączkach Wrangler stan dobry nie ma żadnych wad troche noszona. Kolor jest leciutko sprany ale wg mnie wyglada jakby był taki celowo ![]() Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-07-03 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
![]() * Marszczona bluzeczka z bufkami, w krateczkę kupiona w Pretty Girl (metke odcielam bo drapała ![]() ![]() * Super bluzeczka HALL HUBER trend, intensywnie niebieska, rozmiar L na większe M też powinna być ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
* Bordowa Czapka RESERVED(w środku metka), kupiona w zeszłym sezonie jest cieplutka i w idealnym stanie. Nie nosiłam jej nigdy bo nie cierpie czapek
* Katanka Jeansowa ciemny jeans przecierany,z metki rozmiar M, ale na moje oko to S ![]() Wymiary: długość od ramion 50 cm szerokość od pachy do pachy: 42,5 cm długość rekawów: 57 cm * Góra od stroju w kolorowe groszki rozm 75A, bedzie pasowac do czarnych gatek, noszona ale na obozie zostawiłam dół od stroju a teraz nie mam do czego nosić ![]() Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-07-27 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
* Bluzeczka house z ciekawymi ramionami, z jednej strony ramie marszczone. Z przodu pomaranczowa z tyłu jest brązowa podobnie jak ściągacz. Rozm S, myśle, że i na małe M by pasowała bo sie rozciąga, dobra gatunkowo, noszona ale dbam o ciuszki
![]() lubie ją tylko kolor pomarańczowy mi średnio odpowiada więc wymienie za coś co mi sie b. spodoba * mini H&M rozmiar 36, ma podszewke w rzeczywistości nie jest tak jaskrawa (wina oświetlenia), czerwona tylko malinowa ![]() - leci do IMAGINE *pistacjowa bluzeczka VERO MODA rozm S noszona 2 razy, stan idealny tylko na coś specjalnego! Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-01 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
* Różowa (nie czerwona
![]() * torebeczka ze "starego" jeansu ze słodkimi kokardkami, stan bdb (wymienie za kosmetyki) * śliczne malutkie nowe śpioszki dla maluszka,tylko nie maja metek papierowych *COCO* na 1,2 mies śnieżnobiałe i mięciutkie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-02 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Czy mogłabym zobaczyć jak ta bluzeczka wyglada na tobie?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1151936305 Podaj mi jeszcze dokładne jej wymiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
* Kurteczka REPORTER girl zone, rozmiar xs, miała dziurki na podszewce bo nisilam mimo, że zamala
![]() ![]() ![]() -Leci do Roma19a * spodenki kąpielowe AQUALOCA by H&M, rozmiar 36, Miałam je na sobie 2 razy na basenie. stan bdb. Jasnobłękitne - poleciały do HOSENKI* * Tunika FISHBONE (new Yorker) rozm xs, ale to również S ![]() Jest To tunika mojej siostry wymieni ją za kosmetyki! Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-03 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
* Torba sportowa z dużą ilością przegródek CROOP, pękmnięty ten prostokącik do regulacju długości paska i pasek pomiętolony, gdyż nosiłam ją krótko
![]() * Bluza House noszona ale nic nie zniszczona ![]() Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-07-03 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
* bluzeczka w kwiaty H&M rozmiar XS ale spokojnie bedzie dobry na S. Stan dobry,ponieważ widać, że była noszona. Ma bardzo ciekawy dekolt.
-poleciała do Hosenki* *Czarna bluzeczka na ramiączkach Hennes, rozmiar S ale wg mnie to raczej xs bo jest króciutka. * biała bluzeczka/ koszula rozm XS/S firmy INFLUENCE dużyy dekolcik, króciutka. Ma niebieskie lekkie przebarwienia w jednym miejscu przy żabocie na zbliżeniu nie wyszły ![]() * Pasiasta tuba w różowe pasy na cieniutkich ramiączkach ONLY rozm L stan bdb Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-03 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
* Bluza DIESEL, gołębi kolor taki wyblakły bardzo jasny siwy, błekitny. Rozmiar M, ma z przodu jasną plamkę i miała dziurke przy rękawie( stan widać na fotkach) ale na szwie i już zaszyta nic nie widać
* szeroki i gruby pasek w żółto- zielone wzorki *bluzeczka na ramiączkach turkusowa z brązowymi i złotymi motywami INC rozm M (wymienie za kosmetyki) Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-07-26 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
* śmieszna portmonetka używana troche przezemnie. Ma 2 przegródki na drobne i przegródke na dole. ![]() * Extra Bluzka Atmosphere strasznie mi sie podoba, zwłaszcza jej kolorki tylko nie mam jej do czego nosic i jest ciut za duza. Rozm z metki 40 wg mnie to bluzka bedzie dobra nawet na małe M ja mam S i jest dobra tylko luźna a nie obcisła jak wole ![]() * Bluzeczka Disney z myszka miki ![]() stan Dobry, leciutko sprana * bluzeczka H&M Hennes z cekinowym motylem, rozm L ( wymienie za kosmetyki) Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-07-26 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
* Spódnica letnia Supreme rozm XS ale z powodzeniem pasuje na S stan dobry(wyszło pare nitek)
* Czarny stanik(na metce rozm 36)ale na moje oko to 75A (bardzo małe to A) z serduszkiem, nie używany tylko raz przymierzony * Czarna bluzeczka bez ramion PIMKIE rozm s/m Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-01 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
* Sweterek HOUSE rozmiar S, nie jest zmechacony
![]() ![]() * bluzeczka turkusowa z nadrukiem i wycięciami na ramionach rozm xs/s, stan dobry -leci do PARANOJA Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-07-28 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
* Spodenki sportowe ARIELLE, rozmiar S używane ale są ok
![]() ![]() Dokładka! ]
Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-03 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
* Czarna bluzka EVITA. Rozmair s/m raczej M. Wadą jest to, że z tyłu nie ma drewnianego kółeczka. Trzeba dokupić w pasmanteri, na razie włożyłam takie prowizoryczne jak widać nafotce i skracałam ramiączka troche
[COLOR=#9932cc]* Golfik w rąby,cieplutki rozm 36/38 ![]() DOKŁADKA * turkusowa tunika z cekinowym wzorkiem, zakładana i wiązana z boku, ślicznie podkreśla kształty![]() zreszta myśle, że przez to wiązanie rozmiar jest uniwrsalny i nawet na L bedzie dobra ![]() -poleciała do gogin77 ![]() Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-09 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
* Torebka z MRÓWKI na długim pasku, który była nieco skracany na maszynie ale tak ładnie
![]() ![]() stan dobry+, mieści spokojnie A4 * polo Adidas bez rękawów z metki rozm M ale to XS/S nie dam reki uciać, ze oryginalne ale chyba tak ![]() -poleciała do gogin77 * jasne Spodenki VERO MODA, biodrówki rozm 38, mało noszone stan bdb ![]() Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2006-08-09 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ja jestem bardzo chetna na ta bluzeczke http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1151936305 znajdziesz cos?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się spódniczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1151935743
Japonki Ci nie pasują, ale może coś innego za nią znajdziesz? ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Niom kolczyki są fajne i leciutkie bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A narzutka jest rozmiaru 10UK 38EUR, ale jak wiesz ja nosze XS,S i jest właśnie dobra, bo taka lużniejsza, zakrywająca dokładnie talie i pępek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1151936678 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1151939310
Znalazłabyś coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.