|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Niech lato się nie kończy,czyli o depresji sezonowej
Często w czasie tych chłodniejszych pór roku myślałam o lecie.Sprawdzałam w kalendarzu,o ile dłuższy jest już dzień.Minuta,trzy,o ,już o godzinę dłuższy!Coraz bliżej do wiosny i lata.A teraz?Miesiąc minął od najdłuższego dnia w roku,już widzę,że prędzej robi się ciemno.Ja wiem,że taka jest kolej rzeczy i tak jest co roku,ale co roku dopada mnie jakaś depresja sezonowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Myślałam o fototerapii,bo podobno pomaga.W tym roku na bank spróbuję.A was dopada depresja sezonowa?Czy wasze samopoczucie też zależy po części od pogody? ![]() P.S.Nie każde lato musi być upalne,upały też nieźle dobijają
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Niech lato się nie kończy,czyli o depresji sezonowej
Oj tak, moje samopoczucie bardzo zależy od pogody. Tyle tylko, że ja w przeciwieństwie do większości ludzi cierpię wtedy gdy jest gorąco i świeci słońce. Zdecydowanie wolę chłodek, zachmurzone niebo i jeszcze jakiś wiaterek...od czasu do czasu deszcz...ale sie rozmarzyłam...
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
oh jasne że zależy i myśle że na każdego to jakoś działa... ale na mnie to tak bez przesady... tzn dużego doła nie łapie. może mam cześciej takie małe dołki, no ale taka pogoda naprawde jest okropna. chociaz ja lubie czasami sobie tak posiedziec w cieplutkim domu i wiedziec ze za oknem jest tak zimno heh.. to takie fajne jest. no ale tak to juz jest ze jest i jesien i zima i tak zyc trzeba
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja najgorsze doły łapię w okresie październik-listopad jest zimno mokro wietrznie i dni są makabrycznie krótkie .
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.