![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mam duzo firmowych ciuszków!! w zamian szukam...
NIEKATUALNE!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NOWY WĄTEK : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136912 Edytowane przez stokrotka*** Czas edycji: 2006-08-11 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mam duzo firmowych ciuszków!! w zamian szukam...
hm mam srebrną bransoletke.. isrebrne pierścionki... tylko, że musiałabyś powiedzieć jaki masz rozmiar bo ja mam b. chudziutkie paluszki i nosze rozmiae 11
![]() ps: czy ze stali antyalergicznej mogą być? wyglądają jak srebrne i są srebrne, ale bez próby ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
1.czarna bokserka ATMOSPHARE 12-14 biust:40cm, dł:50cm, szer u dołu:44
2.spódnica jeansowa VM Jeans VERO MODA 38, dlugość 31cm, pas40cm, mozna ją regulować przeszywajac guzik, bardzo ładna ubrana kilka razy, wyglada jak nowa, z tyłu duże kieszenie, ciemny jeans 3.bokserka MAGAS XL, ale zweziłam ją do rozm M/L, rozciągiwa, mocny róż w czarne paseczki, z tyłu mozno wycięta bokserka, chodziłam w niej zeszłe wakacje, ale jej stan jest dobry 4.spodnie SUCCESS L/36, 73cm długości, pas 38/39/40cm spodnir za kolano z kieszeniami, w dobrym stanie, chodzone ok 10razy! Edytowane przez stokrotka*** Czas edycji: 2006-08-10 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
1.sweterek ONLY szerokośc ok40cm, długość 51cm, biały cieniutki w srebne paseczki
3.Spodnie DROMADER 28/32 jeans ze streczem, niziutkie biodrówki, mozna je nosić jak rybaczki, ubierane ok 5 razy 4Spódnica brązowa pas 38cm, długość 57cm Edytowane przez stokrotka*** Czas edycji: 2006-08-10 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
z chęcią wymienie sie za mini jeansową!zapraszam do mnie!
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
1.spódnica różowa prosto z Francji, bardzo delikatne miły materiał cieniutki, różowa panterka, pas rozciągliwy od 32 do 50cm, długość 50cm, prawie nienoszona
2.bluzeczka nienoszona, tylko przymierzona, niebieska ze złotymi aplikacjami(kwiaty) i cekinami, koronka u dołu i przy dekolcie, szelki błękitne regulowane, wstązeczka [przy dekolcie, rozm S/M, ale ja nosze L i jest bardzo dobra, rozciągliwy materiał 3.Różowa SABRA, na każdy rozmiar!! bardzo głeboki dekolt, wiązana na szyji Edytowane przez stokrotka*** Czas edycji: 2006-08-10 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
1.bluzeczka TROLL S/M sprzodu i ztyłu zamki połączone łańcuszkiem, długość 50cm, szerokośc 37cm, rpozciągliwa
2.Biała AMISU, na metce XL, ale zmniejszyłam ją do L/M, z szerokimi rękawami, ubrana 3 razy Edytowane przez stokrotka*** Czas edycji: 2006-08-10 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Interesuje Cię tylko biżuteria??
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
nie tylko biżuteria
]szukam czegość orginalnego specjalnego..., interesuja mnie bluzeczki sportowe, krociutkie szortyi spodniczki, wszystko co hippie i rasta... eleganckie ciuszki na wesele... bluzki z szerokimi rekawami, dresy!! buty rozm 41...stroje kapielowe z usztywnianymi miseczkami C... dokładka!! 1.sliczna bluzeczka-sweterek, slicznie ozdabiana-oddam ja za wiele! niestety mala juz na mnie.NIEPOWTARZALNA!! 2.bluzeczka w kropki, rozowa z podwojna wizana szelka, ubrana 2 razy, roxzm M 3.sliczna biala buzeczka z kwiatami, niestety z tylku przybrudzona na szaro pastelami, ale mysle ze wybielacz sobie z tym poradzi!! Edytowane przez stokrotka*** Czas edycji: 2006-08-03 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To sprawdż mój wątek, podoba mi się kilka rzeczy
![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
podobaja mi sie klapeczki, amoze masz cos jeszcze??
DOKADKA!!!!!!!!!!!! 1.krociutka buzeczka H&M, na kazdy rozmiar-moze suzyc jako stroj kapielowy, swietnie podtrzymuje biust!! granatowa z kwiatem 2.siateczka czarna duga bokserka, ze scigaczami u dolu, super! wymienie za cos szczegolnego LONG Edytowane przez stokrotka*** Czas edycji: 2006-08-10 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
podoba mi sie ta spodniczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1154336897
zajrzyj do mojego watku moze wybierzesz cos z ciuszkow mam jeszcze takie srebrne oczywiscie kolczyki niestety nie umiem fotografowac bluterii i zdjecia sa okropne, a kolczyki w rzeczywistosci naprawde ladnie sie prezentuja.... odp u mnie ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze czarną tunike i nowe polo. I ewentualnie długie białe perełki, ale raczej nie są prawdziwe.A jakie są wymiarki spodni??
Nowy kwietniowy wątek! Zapraszam! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post58784051 Edytowane przez nEcIoNtKo Czas edycji: 2006-07-31 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie spódniczka jeansowa, zajrzyj do mnie
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie dzinsowa mini... co mogę zaproponować..
-bransoletke dość grubą. -pierścionek -kolczyki -zawieszke Wszystko srebrne lub ze stali chirurgicznej tylko napisz ile Twoja kiecuszka kosztowała? i mogę prsić o rezerwacje? fotki wkleje jak najszybciej się da.
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się dżinsowa mini oraz te spodnie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1154337643 Zajrzyj do mojego wątku
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
1.koszulka poo bez rękawów, biała cienka,świetny materiał, super wykończenie, ubrałam ja 2-3 razy, rozmiar S/M/L
2.bluzeczka na ramiączkach niebieska w czerwone różyczki z regulowanym dekoltem, rozmS/M, ale bardzo sie rozciąga 3.jeansowa orginalna buzka ze streczem, u dołu zawiązywana rzemykiem, ubrałam ją dwa razy i przeszyłam byu była dopasowana, rozm M, ale bedzie pasowal na S, a ja nosze L i tez jest dobra 4.Beżowa bluzeczka z super cieniutkiego materiału bardzo delikatna, rozm M, posiadam tez taka sama w rozmiarze S tylko niebieska, ubrałam je po 2-3 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
1.bluzka SABRA s/M, ale jest troche wieksza, z pieknym kwiatem! i cekinami, biało-błękitna, troche noszona ale w bardzo dobrym stanie
2.sweter CROPP L, w żółtym intensywnym kolorze z niebiesko-białymi rękawami, ubrany ok 5 razy 3.biustonosz bardotka CORIN, 80B, z silikonem, trzyma sie bez żadnych szelek, troche noszony, ale nadal w dobrym stanie 4.bezowy usztywnainy biustonosz 75B, w dobrym stanie, noszony ok 10razy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
DOKADKA!!!
1.jeszze jedno zdjecie siateczki, rozmXS,S, ale miesci sie M i L-ja mam L 2.szara sukienka sportowa cienka, z kieszeniami, dosc duze rozciecie, rozmS 3.szara spodnica z kieszenia i sciagaczem u pasa i u dolu rozmS Edytowane przez stokrotka*** Czas edycji: 2006-08-03 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Stokrotka a możesz mi napisać jeszcze jaką mają długość od kroku oraz szerokość nogawki na dole
![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Atoska..podobaja mi sie spodnie House!!
Patinko...podobaja mi sie stringi, moze masz cos jeszcze... jeansy maja od pasa do krocza 19cm, dolem sa rozszerzane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
A jesteś zainteresowana moimi klapeczkami? I czy chciałabyś się wymienić??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.