|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Szef - Twoj wrog czy przyjaciel!!!
Jak to u Was jest Wizazanki z Waszymi szefami/szefowymi u ktorych pracujecie lub pracowalyscie? Ja obecnie jestem bez pracy (i choc to moze dziwne ) to po odejsciu z ostatniej odetchnelam z ulga... pracowalam w czterech miejscach ( nie supermarketach a malych sklepikach) i z kazdego z nich nie zapamietalam nic milego.Szefowie byli jednym slowem tyranami (w dwoch przypadkach byli to moi znajomi pare lat ode mnie starsi ktorzy poczuli troszke pieniazkow po otwarciu interesow i zmienili sie w panow, wladcow i wielkich bossow!!! ) Pracowalam po 10,11 godzin za 600zl ,czasem musialam prychodzic po pracy bo mieszkam niedaleko i ukladac towar ktory akurat przywiezli a jak zaczelam sie buntowac to czekala mnie rozmowa na dywaniku wielkiego bossa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szef - Twoj wrog czy przyjaciel!!!
Ja od czerwca zaczynam pracę i to się dopiero okaże. Moja koleżanka ze studiów juz tam pracuje i twierdzi, że to są bardzo życzliwi ludzie. Ja z moich dotychczasowych kontaktów z nimi też mogę stwierdzić, że są bardzo sympatyczni, oby tak było dalej
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja na swoich byłych szefów nie mogę nażekać. Nie stali mi nad głową, nie wtrącali się i nie poprawiali (pomijam, że w ogóle na robocie się nie znali
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
moja pierwsza szefowa to koszmar kobieta - nie wspominam jej mile zwolniłam się z wielką ulgą, choć mi wróżyła że zadnej innej pracy nie znajdę bo gdzie mi bedzie tak dobrze jak u niej??! Okazało się że wcale długo nie szukałam i znalazłam - miałam w tej 2 pracy kilku szefów jedni byli bardziej do życia inni trochę mniej - ale ja na ogół nie mam problemów żeby się z kimś dogadać więc nie miałam jakiś wielkich scysji z nimi. Fakt że zwolniłam się jak powiedziałam co mi na sercu leży- nie mieli do mnie o to pretensji i proslil żebym to jeszcze przemyślała ale wiedziałam ze nic się nie zmieni na lepsze i nie mam w tej firmie żadnych szans na jakikolwiek rozwój więc podjelam taką decyzję. Zresztą zawsze byłam tam uznawana za buntowniczkę i prowodyrkę bo zawsze głośno mówiłam co mi się nie podoba ale za to mnie doceniali i sznowali że zawsze mówię co myślę. Teraz na nowych szefów i jak na razie jestem z nich bardzo zadowolona. Wogóle w firmie panuje normalna luzna atmosfera nie tam jakieś pan-pani tylko wszyscy są na ty i jestem bardzo zadowolona z moich obecnych szefów: można z nimi konie kraść. Wszystkim zyczę takich przełożonych jakich mam teraz ja.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Pierwszej pracy nie wspominam dobrze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Moj szef to na pewno nie mój przyjaciel , ale wróg to też nie
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nie ma takiej mozliwosci aby zaprzyjaznic sie tak szczerze z szefem,aby mu narzekac ,itp to bylaby chora sytuacja ,szczegolnie w duzych firmach.
szef to szef i wszytskiego mowic mnie mozna z wiadomych przyczyn. kolezanka pracowala pod swoja kolezanka ,sytuacja byla chora w sytuacjach krzysowaych,obcinanie pensji ,itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
hyhy... mam 2 szefow... jeden to przyjaciel, narzekam mu jak mi zle w tej pracy a on sie ciagle cieszy ze mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Moj szef ... to moj przyjaciel ,kochanek,moja milosc
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Z szefową z ostatniej mojej pracy dogadywałam się bardzo dobrze na szczęście. Żeby każdy szef taki był
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.