|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Znudziło mi się
Mam tego dość trzy razy się dziś rejstrowałam pisałam długie posty na bardzo emocjonalny dla mnie temat i nie udało mi się ich zamieścić SUUUUUper forum nie ma co jestem wściekła nie napiszę nic więcej. Poco pisać nie odwiedzałaś nas od kilku tygodni zapraszamy jak i tak nic z tego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Znudziło mi się
Też tak mam - i też mnie to zniechęca do udzielania się na forum. Jestem zalogowana, wszystko super, piszę szybką odpowiedź, a potem jak ją wysyłam, to forumowy system stwierdza, że nie jestem zalogowana i wszystko co napisałam trafia szlag...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami kiedy sie rozpisuje tak robie, bo niestety ale polaczenie potrafi mi sie rwac w najmniej oczekiwanych momentach i nie mam ochoty pisac powtorki. Albo sie logowac co jakis czas aby system Cie zapamietal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Rzecz w tym, że system automatycznie wylogowuje użytkowników po pewnym czasie (dość krótkim, ok. pół godziny)
Więc jeśli chcesz uniknąć takich niespodzianek, to kiedy się logujesz, to obok górnego okienka (tego do wpisania nicka) masz małe okienko z pytaniem czy nick i hasło ma być pamiętane przy logowaniu - powinnaś je "zaptaszkować" (czyli kliknąć) ![]()
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
a moze warto zalogowac sie na stale, niech komputer pamieta , a co
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Jezeli tylko my korzystamy z tego komputera to opcja zapamietywania,logowania na stale jest ok.
Jezeli natomiast z komputera korzysta ktos jeszcze np brat to taka do konca dobra nie jest. Zdazalo sie juz ze ktos na wizazu pisal rozne rzeczy,potem byla afera i wtedy tlumaczono sie,ze do komputera dorwa sie brat czy siostra i pisal na nazym koncie. Pozatym czas po ktorym jestesmy automatycznie wylogowywani jest znacznie krotszy nz pol godziny. U mnie jest to 10-15 minut. Strasznie malutko... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raróg
|
Właśnie, wylogowuje chyba po 15 minutach, przynajmniej kiedyś było
![]() I o ile się nie mylę, "wstecz" pomaga tylko przy "szybkiej odpowiedzi".
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez jak pisze z pracy i na chwilkę gdzies odejdę czy chociazby przeglądam 1 strone z wątkiem i w końcu cos odpiszę, to mnie wylogowuje i :dupa: Ten czas jest zbyt krótki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.