kiedy to minie wesprzyjcie;(( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-07-29, 21:13   #1
karoline blue
Przyczajenie

kiedy to minie wesprzyjcie;((

dawno juz nie pisalam ...ostatnio bylo to wtedy kiedy rozstalam sie z chlopakiem myslalam ze zkazdym dniem bedzie lepiej bede zapominac zaczelam nawet umawiac sie na drobne randki i nic nie pomaga...kazdego poruwnuje do niego a zaz nim tesknie kazdego dnia bardziej ...nie wiem co robic nie widzialam go juz miesiac a za miesiac go zobacze i boje sie ze peknie mi serce co ja mam robic
karoline blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-29, 21:15   #2
karoline blue
Przyczajenie

Dot.: kiedy to minie wesprzyjcie;((

nie pisal caly ms a ostatnio zaczal pisac ze nie moze beze mnie zyc ze chce sie spotkac i tak bylo 4dni teraz znow zamilkl nie wiem co o tym myslec
karoline blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-29, 21:41   #3
gosiaska
Zadomowienie

Hmm moze terz odpocznij w ogole od facetów, bo przez to narasta frustracja - zajmij sie sobą to dzięki temu może cosik sie zmieni w postrzeganu swiata i co najwazniejsze nie zaniedbuj przyjaciol !! przebywaj z nimi jak najjczesciej
Misja Wiedeń

Romantycznie:
Chuck&Blair, Blair&Chuck
have to be together
gosiaska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-29, 21:56   #4
marcelina73
Wtajemniczenie

Zapomnij o nim - przecież jeśli byłby taki super, jaki jest w Twojej wyobraźni - nie zostawiłby takiej fajnej dziewczyny, nie?
Jak będzie dzownił - powiedz, że jesteś umówiona, ale jak mu BARDZO zależy to EWENTUALNIE możesz to odwołać. I zobaczysz - zależy mu czy nie.
Jak nie - na świecie jest wielu fajnych chłopaków.
Wiem - boli. Ale przestanie - tylko daj sobie czas.
marcelina73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-30, 04:32   #5
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Napisane przez marcelina73
Zapomnij o nim - przecież jeśli byłby taki super, jaki jest w Twojej wyobraźni - nie zostawiłby takiej fajnej dziewczyny, nie?
Jak będzie dzownił - powiedz, że jesteś umówiona, ale jak mu BARDZO zależy to EWENTUALNIE możesz to odwołać. I zobaczysz - zależy mu czy nie.
Jak nie - na świecie jest wielu fajnych chłopaków.
Wiem - boli. Ale przestanie - tylko daj sobie czas.
Co ewentualnie? Jak zależy mu to poczeka i będzie się nadal starał a nie odpuści.
Taka prawda.

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-30, 08:43   #6
misia_bella
Zakorzenienie

karoline blue czas leczy rany. Zajmij sie czymś żeby nie mysleć o nim. Zmien cos w sobie np. fryzure, idz na zakupy i kup sobie cos fajnego i awangardowego.
Śmianie się z samego siebie jest terapeutyczne
."
misia_bella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-30, 09:37   #7
marcelina73
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Biricchina
Co ewentualnie? Jak zależy mu to poczeka i będzie się nadal starał a nie odpuści.
Taka prawda.
Nie wiem, czy dobrze się rozumiemy - chodziło mi właśnie o to, aby to On zaczął się starać i zabiegać o względy dziewczyny - jeśli mu zależy. A jeśli tego nie czyni/nie będzie czynił - trzeba dać sobie spokój.
marcelina73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-30, 14:44   #8
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Napisane przez marcelina73
Jak będzie dzownił - powiedz, że jesteś umówiona, ale jak mu BARDZO zależy to EWENTUALNIE możesz to odwołać.
Marcelinko mi chodziło o to zdanie. Nie odwołuj, nie rezygnuj z czegoś dla niego tylko dlatego że książe zadzwonił i wyraził chęć spotkania. Nie rzucaj wszystkiego. Nie myśl ech.. zadzwonił, ale jak teraz powiem, że nie mam czasu to już nie zadzwoni, przykro mu się zrobi itp.
Facet, któremu NAPRAWDĘ zależy nie spocznie na laurach a wręcz przeciwnie.
Buziaki

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-30, 16:36   #9
sportsmenka86
Wtajemniczenie

Dokladnie tak jak mowi misia_bella. Czas leczy rany Zamiast na sile spotykac sie na sile z chlopakami, zrob cos dla siebie. Pojdz na masaz, zapisz sie na kurs (np,.tanca) albo zmien image. Poczujesz sie lepiej

Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może.

Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu.

sportsmenka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-30, 18:58   #10
dureksis
Zadomowienie

Moze lepiej bayś Go nie zobaczyła?
No bo po co? Skoro nie jestes jeszcze gotowa, po co masz się znęcać nad sobą jego widokiem?
Nie ma sensu, naprawde nie ma.
Zajmij sie sobą, daj mu czas aby znalazł siebie. nie umawiaj sie z byle kim, bo nie w pełni wolna ranisz przy okazji także tych z Tobą randkujących, a po co?
Aby siebie uszczęśliwić na chwilę i na siłę?
Nie tędy droga, uświadom sobie, że taki czas w życiu człowieka zdarza się i tyle, trzeba sobie poraddzić, wziąć się w garść bo zaufaj mi, jeszcze wiele przed Tobą. Nie spieprz tego lamentując na rozlanym mlekiem, życie bywa piękne
Pozdrawiam i życze abys w końcu zapomniała
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości