|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kiedy to minie wesprzyjcie;((
dawno juz nie pisalam ...ostatnio bylo to wtedy kiedy rozstalam sie z chlopakiem myslalam ze zkazdym dniem bedzie lepiej bede zapominac zaczelam nawet umawiac sie na drobne randki i nic nie pomaga...kazdego poruwnuje do niego a zaz nim tesknie kazdego dnia bardziej ...nie wiem co robic nie widzialam go juz miesiac a za miesiac go zobacze i boje sie ze peknie mi serce co ja mam robic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: kiedy to minie wesprzyjcie;((
nie pisal caly ms a ostatnio zaczal pisac ze nie moze beze mnie zyc ze chce sie spotkac i tak bylo 4dni teraz znow zamilkl nie wiem co o tym myslec
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hmm moze terz odpocznij w ogole od facetów, bo przez to narasta frustracja - zajmij sie sobą to dzięki temu może cosik sie zmieni w postrzeganu swiata i co najwazniejsze nie zaniedbuj przyjaciol !! przebywaj z nimi jak najjczesciej
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Zapomnij o nim - przecież jeśli byłby taki super, jaki jest w Twojej wyobraźni - nie zostawiłby takiej fajnej dziewczyny, nie?
![]() Jak będzie dzownił - powiedz, że jesteś umówiona, ale jak mu BARDZO zależy to EWENTUALNIE możesz to odwołać. I zobaczysz - zależy mu czy nie. Jak nie - na świecie jest wielu fajnych chłopaków. ![]() Wiem - boli. Ale przestanie - tylko daj sobie czas. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Taka prawda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
karoline blue czas leczy rany. Zajmij sie czymś żeby nie mysleć o nim. Zmien cos w sobie np. fryzure, idz na zakupy i kup sobie cos fajnego i awangardowego.
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Facet, któremu NAPRAWDĘ zależy nie spocznie na laurach a wręcz przeciwnie. Buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Dokladnie tak jak mowi misia_bella. Czas leczy rany Zamiast na sile spotykac sie na sile z chlopakami, zrob cos dla siebie. Pojdz na masaz, zapisz sie na kurs (np,.tanca) albo zmien image. Poczujesz sie lepiej
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Moze lepiej bayś Go nie zobaczyła?
No bo po co? Skoro nie jestes jeszcze gotowa, po co masz się znęcać nad sobą jego widokiem? Nie ma sensu, naprawde nie ma. Zajmij sie sobą, daj mu czas aby znalazł siebie. nie umawiaj sie z byle kim, bo nie w pełni wolna ranisz przy okazji także tych z Tobą randkujących, a po co? Aby siebie uszczęśliwić na chwilę i na siłę? Nie tędy droga, uświadom sobie, że taki czas w życiu człowieka zdarza się i tyle, trzeba sobie poraddzić, wziąć się w garść bo zaufaj mi, jeszcze wiele przed Tobą. Nie spieprz tego lamentując na rozlanym mlekiem, życie bywa piękne ![]() Pozdrawiam i życze abys w końcu zapomniała ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.