|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Makijaż na rozpoczęcie roku:D:D:D
Drogie Wizażanki
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() A, mam niebieskie oczy i lekko różową cerę - może to się przyda ![]() Dołączam zdjęcia ![]()
At this point the truth seems absurd, but who we were is gone forever... Edytowane przez Juicy:* Czas edycji: 2006-07-24 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
![]()
Prześlij nam swoje zdjęcie. Bez tego ciężko cokolwiek doradzić;-)
Na pewno polecałabym Ci delikatny makijaż ale niestety nie wiem jak wygladasz więc nie moge nic konkretnego napisać ;-) pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Makijaż na rozpoczęcie roku:D:D:D
Moja propozycja? Krem tonujacy ew. baaaardzo lekki podklad - np. isadora hygralight, tusz do rzes i blyszczyk?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ale to chyba takie... bardzo zwyczajne? Maluję się tak na codzień, teraz chciałam coś intensywniejszego, ale dalej delikatnego;P Ale to skomplikowane
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
No nie wiem, ja uwielbiam naturalne makijaze, mozna uzyc nawet wielu kosmetykow i osagnac bardzo subtelny efekt, mozna uzyc samego podkladu i stworzyc okropna maske. Jesli koniecznie chcesz czegos bardziej intensywnego to: nadal trzymam sie tego ze podklad koniecznie lekki, ale kosci policzkowe mozesz podkreslic rozem i odrobina rozswietlacza, jesli lubisz taki efekt. co do oczu to moze jakis cien, ale z umiarem i bez przesady - taki make up without make up
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.