|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Tęsknię za nim :( Co robić?:(
Cześć. Mam pewnien problem z facetem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tęsknię za nim :( Co robić?:(
To może po prostu zrób mu niespodziankę i pojedź do niego bez zapowiedzi? Daleko nie masz
![]() ![]() P.S. Z Twojej wypowiedzi nie do końca coś zrozumiałam - Ty się go pytasz o spotkanie, a on odmawia?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dokładnie.. zrób mu niespodzianke... ale z drugiej strony, pierwsze co narzuca mi sie po przeczytaniu twojej wypowiedzi, to to, że mu chyba az tak na tobie nie zależy.. skoro ma 10 minut do ciebie, a przez tydzien nie znalazł choc troszke czasu by sie z toba spotkac.... dla mnie jest to bardzo dziwne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hheheheh niezle ciekawe....jak czytal;am na poczatku to myslalam ze jesty za granica a tu prosze...to dziewuszko rower i cheja na wioske
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Oj.. mój TZ też wyjechał za granice.. na 3 miesiące
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
muszę prrzyznać że moja przyjaciółka miła taki sam problem z chłopakiem tylko że on jechał na wieś jakieś 50km od niej, była sytuacja że mieli weekend majowy spędzić u niej w domu bo akurat miała wolne mieszkanie to ten jej powiedział że jedzie do babci na wieś
![]() ![]() ![]() ja na twoim miejscu bym z nim poważnie porozmawiała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja tam do swojej bylej jezdzilem nieraz i 5 razy w tygodniu. Nie pisze tego aby sie przechwalac, chodzi mi o cos innego.... Mieszkalismy od siebie dosc daleko, dojazd skomplikowany z przesiadkami i to trwalo mniej wiecej okolo 2h sama podroz w jedna strone. Jezdzilem i dawalem rade, nie narzekalem, zalezalo mi. Problem w tym ze niektorym kobieta nie da sie dogodzic i tak robila mi awantury ze mi nie zalezy, ze wole dlugo spac niz z nia byc itp... Calym zrodlem problemu bylo to ze potrzebowalem troche czasu na odpoczynek. Wiadomo przed poludniem do niej wyjezdzalem, okolo poludnia bylismy razem. Do domu wracalem okolo polnocy, niekiedy pozniej... a ona chciala abym wyjezdzal zaraz z rana... Czytam troche juz to forum, po ostatnim zwiazku potrzebowalem jakis punkt odniesienia aby wiedziec co jest normalne a co nie, po roku terroryzowania przez kobiete czlowiek moze sie zatracic.... Widze ze wszedzie tylko sa skrajne przypadki. Albo facet przegina, albo kobieta... Co do autorki watku to wydaje mi sie ze szczera rozmowa moze tylko pomoc. To jak to opisujesz dobrze nie wrozy, lepiej porozmawiac i wiedziec na czym sie stoi... Mozesz tez sprobowac metody olew calkowity jesli czujesz ze dasz rade. Dziwne ale dziala calkiem niezle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
a ja bym go po prostu olałą, a nie narzucała mu sie, prosiła o spotkanie
ma 10minut drogi na rowerze, więc jeśli mu zależy niech sam przyjedzie, a nie, żebyś Ty jeszcze pedałowała do niego, bo książę nie ma czasu/ochoty skoro ważniejsi są dla niego kumple to proszę bardzo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
rzeczywiście zgadzam sie z ta wypowiedzią tyle tylko, ze nie odniosłabym jej do tego problemu, bo chłopak ma 10minut jazdy rowerem, nie musi wracać o północy i nie musi przyjeżdżać codziennie, wystarczy, zeby wykazał chęć spotkania |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Generalnie zgadzam się z tandrzejem. Trzeba dać trochę chłopakowi odetchnąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak najbardziej podpisuje sie pod wypowiedzią Tndrzeja ponieważ ma racje i zrobiłabym tak jak to opisał... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja bym sobie olala go... no bo taki problem zeby chociaz co 2-3 dzien do Ciebie przyjechal albo zaprosil Cie do siebie. moj TZ tez mieszkal jakies 15 min rowerem ode mnie ale to absolutnie nie byl problem.
a niespodzianki radze nie robic. mozesz sie niemile rozczarowac... ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mój TZ mieszka ode mnie 30 minut drogi... spotykamy sie codziennie (tzn teraz jest w Holandii od 2 tygodniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
O Jezu. Nie widzieliscie sie zaledwie tydzien a Ty robisz takie halo. Moze nie ma czasu zeby przyjechac (bo np. pracuje albo opiekuje sie babcia).
Ja bym na Twoim miejscu pojechala do niego i zobaczyla na wlasne oczy, czy jest o co sie czepiac.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.