|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Błyszczyk Revlon
ja to się zawsze na błyszczyk nakręcę
![]() i podaj mi jak możesz nazwę tego kolorku
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Kolor pink pop (limited edition), dokładnie ten:
http://img.shopping.com/cctool/PrdIm...7/23566647.JPG Ja bym była zainteresowana glam shine ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
mnie tez interesuje blyszczyk
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=132882 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Veris, Orbitko, Dore dziekuję, nic nie wyszperałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Klaudio u Ciebie interesują mnie 3 rzeczy- JT, błyszczyk chanel i meteoryty, ale nie wiem czy byłabyś skłonna oddać którąś z nich za mój błyszczyk...
![]() Daj znać ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
maximo...u mnie Glam shine w rezerwacji, ale jeśli by się zwolnił odezwę się
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Ennko raczej interesuje mnie tylko błyszczyk, gdyby się zwolnił dawaj zaraz znać
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Ivvonko zainteresował mnie tylko podkład HR, ale błyszczyk to za mało z mojej strony. A może potrzebujesz czegoś to będę szukać, żeby dołozyć do ewentualnej wymiany.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() • plyny i zele micelarne (najchetniej Rosaliac lub Effaclar La Roche-Posay, Avene) • Effaclar K (nowy w tubce lub saszetki) • profesjonalne odzywki do wlosow • szampon KERIUM La Roche-Posay • L'oreal Sublime Bronze samoopalajacy krem tonujacy do ciala z drobinkami • profesjonalne sera do wlosow (m.in. Zero Frizz, Farouk itd.) • kwas askorbinowy (witamina C) w proszku oraz Tokovit 200 do krecenia serum • owocowe peelingi do ciala, najlepiej groboziarniste • pysznie pachnace zele pod prysznic i plyny do kapieli • brazowe kredki do oczu • puder CLINIQUE Blended Face Powder albo Gentle Light Powder • puder Lucidity Estee Lauder • Obssesion Night Calvin Klein, Envy Gucci, Envy Me 2, CK one, Armani Code • Korektory plynne w bardzo jasnych odcieniach • Filtry: mleczko 50+ Avene, emulsja 50+ Avene tylko nowe i nieodpakowane! • Wody termalne, najchetniej Avene • Ciekawy jasny roz do policzkow (np. Bourjois, L'oreal) ...lecz rozwaze kazda propozycje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.