![]() |
#1 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() Wariacje na temat oczu
Zrobiłam dziś kilka "artystycznych" makijaży oczu
![]() ![]() RED użyłam tu: czerwonego khola na dolną i górną powiekę, czarnego przy linii rzęs i na wewn. stronie powieki, czarnego tuszu MF oraz naszyjnika którym oplotłam okolice oczu PERROQUET neonowy mocny róż prasowany IB, w załamaniu niebieski z testowych APC oraz fiolet z paletki od Karoliny, łuk brwiowy to stonowana zieleń w odcieniu pistacji z PR TRIO, linia górnych i dolnych rzęs to ciemnoróżowa konturówka do ust Rimmel, czarny tusz MF oraz białe piórko pomalowane sypkimi cieniami w kolorach niebieskim, fioletowym i różowym CONFF srebrzysty puder sypki BOURJOIS na całą powiekę, rozsypane "diamenciki" FROZEN na powiece zmieszane ze sobą dwa sypkie cienie APC -nr 2 i 3, srebrzyste linie z brokatu WATER górna powieka do załamania to sypki turkus APC, łuk brwiowy to satynowa zieleń APC, "łzy" zrobione z wody zmieszanej z sypkim niebieskim cieniem RR oraz srebrzystym pudrem Bourjois Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-11 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okrutnica jakaś... |
Dot.: Wariacje na temat oczu
![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-11 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Biję ukłony
![]() Ale druga wersja zdecydowanuie jest dla mnie nr 1 !! No i jescze z pierwszych perroquet ![]() Pierwsze fotki też są ok ale jakoś tak kolor Twoich oczek ni ejest tak kontrastowy jak na drugich ![]() No ale ślicznie jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Przeszlas sama siebie. Zakochalam sie w red i water
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Jejku Aga szok!!! Ja wiedziałam, ze masz talent, ale przeszzłaś sama siebie!!! Pierwszy w oczy rzuciła mi się Perquet i od razu powiedziałam sama do siebie"ja piernicze!!!!!",a jak popatrzyłam na resztę... Wiem ze to tylko taki artystyczny pokaz, ale ciekawa jestem jak wyglądały tak bardziej z daleka. Masz może fotki??
![]() |
#6 |
okrutnica jakaś... |
cieszę się że nie jest tak koszmarnie
![]() Lulinko, ponieważ od kilku dni stosuję kwasy czego efektem jest łuszczenie się skóry -przez najbliższy miesiąc zamieszczać będę tylko oczy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Water i Red pobijaja wszystko, choć Conff - hmmm, to akurat bym musiala zobaczyć przy całej twarzy, Perroquet rzeczywiscie trochę gasi Twoje oczy - ale to juz jest szaleństwo na maxa :d Najmniej mi isę podoba Frozen - jest taki troce siny - chyba, że to ma być zsinienie z zimna - jeśli to ma być rodzaj halloweenowej charakteryzacji, to cofam, bo jest idealny - strzaszliwy po prostu
![]() Ale generalnie wszystkie supcio - po prsotu chciałam wybrać faworyta, stąd musiałam umniejszyć wagę pozostałych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
![]() Agus, wszystkie sa genialne, ale water po prostu rozlozyl mnie na lopatki i pozostawil z otwarta buzia na dobrych kilka minut! Jestes niesamowita, gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
okrutnica jakaś... |
alraune
![]() ![]() ![]() knotie ![]() ![]() natka ![]() ![]() ![]() uściski dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się bardzo druga trzecia i czwarta propozycja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Niewiem ktory moj ulubiony bo wszystkie sliczne i maja w sobie fantazje ale chywa water-uwielbiam takie kolorki
![]() Bardzo ladnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
POPROSTU
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
jak dla mnie conff ma taka fajna aure, jak patrze to jakos taki fajny nastroj mnie ogarnia, kojarzy mi sie ze sniegiem, z wylwestrem itd
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mój komentarz-------->
![]() POnieważ zbieram szczenę z podłogi to w między czasie coś napiszę. ![]() Kobieto ja TY TO wymalowałaś?? ![]() ![]() Aga, jestem zaskoczona w 100%. Wszytkie makijaże podobają mi się. Najbardziej spodobały mi się dwa: RED i WATER. Majstersztyk, to idealne określenie pasujące tego wątku.
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Aga red i water s ą po prostu boskie
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
O Mój Boże
![]() Przecudnie, a szczególnie podoba mi się RED i WATER ![]() Jesteś niesamowita !!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Aga, czerwony jest zabójczy
![]() ![]() Jestem pod duuuużym wrażeniem... Idę chomikować ![]()
![]() |
#21 |
okrutnica jakaś... |
![]() normalnie cieszę się jak cholera ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
przepiekne makijaze,mnie urzekl red i water,prosze o wersje tych cudeniek na codzien,poprostu rewelacja!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Aga wiesz...ta kreatywność drzemiaca w Tobie jest niesamowita i oszałamiajaca!!
![]() Makijaż Frozen -powiedzialabym że ociera się o baśń "Królowa śniegu"-Gerda z pewnościa tak by była pomalowana ![]() Czerwony,krwisty-robi dzikie wrażenie,ognisty-ciekawe wykorzystanie khola!! Mi bardzo podoba się ten z diamencikami -magiczny :czarodzie i mam pytanie czym przyklejałaś te diemenciki? ![]() Makijaż z piórkiem..tez bardzo miły dla oka!! Ten z błyszczacym szlaczkiem -fajny dla syrenki ![]() Mogłabyś malować aktorów teatralnych...postacie bajkowe też czekają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
okrutnica jakaś... |
iziz
![]() neonko , diamenciki przykleiłam klejem do sztucznych rzęs, tak samo piórko ![]() dziękuję za tyle przemiłych słów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy nie mozna spróbować zaprezentować się w Łodzi??? A może Aga zaskoczysz nas czymś na Halloween?? ![]() A może wogóle założyc wątek straszliwych paszczy na nadchodzace święta? Chyba że ta amerykanizacja nie spodoba się? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Neonka ja jestem za Halloweenowym wątkiem jakby co - masz moje poparcie
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
okrutnica jakaś... |
ja też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Lol!!!!!!!!
slicznie ![]() Jestem ciekawa co by ludzie powiedzieli jak bys tak wyszla na ulice? pewnie by kazdy padl z wrazenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.