![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
JT,Avene,Dior,Sephora,Rev lon,Inebrya,Farouk i wiele innych ....
[
WATEK PRZENIESIONY COLOR=#ff00ff]Mój priorytet kosmetyczny - [/COLOR]filtry apteczne - kosmetyki do opalania,po opalaniu itd. - olejek Hauschka - woda termalna - płyn micelarny apteczny - krem apteczny do cery mieszanej,normalnej Przygarnę także: - puder brazujacy,matujacy,rozswi etlajacy - slodkie perfumy- najchetniej Lancome Hypnose - pielegnacje apteczna - krem do pielegnacji biustu - kosmetyki profesjonalne do wlosow - "smakowity" balsam do ciala - JT - kolory transparentne - świezy tusz do rzes - wszystkie propozycje rozwaze Wszystkie moje kosmetyki sa swieże ,zadbane i w 100% oryginalne Perfumy: ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=d 9b63fe082a736d7b00b3e63d6 ac8a7c&cmd=details&itemid =382 ![]() Włosy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na etykiecie pisze ze nadaje sie do wlosow tlustych i matowych- jesli chce sie stosowac go stale , w ramach intensywnego oczyszczenia przed maska - do kazdego rodzaju wlosow raz w tygodniu.Nadaje niebywaly polysk i miekkosc wlosom, nawet bez odzywki wlosy idealnie sie rozczesuja , zawiera wyciagi ziolowe ktore wzmacniaja wlosy i nadaja im polysk jednoczesnie zmniejsza przetluszczanie skory glowy- moge zrobic odlewke ![]() Kolorówka: ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=d 9b63fe082a736d7b00b3e63d6 ac8a7c&cmd=details&itemid =6452 ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=d 9b63fe082a736d7b00b3e63d6 ac8a7c&cmd=details&itemid =3828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=d 9b63fe082a736d7b00b3e63d6 ac8a7c&cmd=details&itemid =9314 ![]() ![]() ![]() ![]() Pielęgnacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez KENZO Czas edycji: 2006-07-26 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: JT,Avene,Dior,Sephora,Rev lon,Inebrya,Farouk i wiele innych ....
znajdziesz coś (poza wątkiem jeszcze mam:physiogel,puder rozświetlający apc,balsam do ciała "dotykjedwabiu"St.ive s)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie? interesuje mnie cień Inglot zielony i ew. te 2 róże:
Róż do policzkow Bourjois- odcien 34 Rose D'or - sliczny delikanty roz ze zlocistymi zdobinkami- uzyty kilka razy Ultradelikatny roz do policzkow,oczu i ciala- Inglot -odcien 91,uzyty kilka razy
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
An niestety nie masz nic z kosmetykow ktore wypisalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie interesuje róż bourjois-tylko jaki to odkładnie odcień-może jakieś foto ![]() Emulsja nawilzajaca do cery suchej,normalnej i mieszanej Olay- ubytek 20% |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Mam puder w pędzlu bourjois i to co z wątku,
Może by Cię interesowało coś za puder diorskin?
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Emi probowalam zalaczyc fotki ale maja za duzy rozmiar a nie mam czasu bawic sie w zmniejszanie - najlpeiej jakbys zobaczyla sobie kolorek w drogerii lub moze na stronce Bourjous
![]() ![]() ![]() Enkaa jesli masz jakis kosmek z gornej polki poza watkiem to daj znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Tylko górna półka Cię intersuje? OCzywiście mogłabym oddać wiele kosmetyków za ten puder.
A czy interesowałby Cię tusz do rzęs Bourjois..ale taka ciemna zieleń?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Kenzo droga jak na razie napewno bym chciala u Ciebie:
blyszczyk sephory róż bourjois bardzo bym chciała zobaczyć zdjęcie :różu inglot, blyszczyka EL ,błyszczyka JT ,mozaika joko ,diorskina kompakt napisz co bys odemnie chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Nancy jaki kolorek masz JT??? I gdzie byl kupiony??? to pelnowymiarowka???
Klaudio nie udalo mi sie dzis wkleic fotek bo maja za duzy rozmiar i nie moglam ich zmniejszyc- tz. nie bardzo mi to wychodzilo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
JT jest z seri Pop. Nr 44 Berlingot, pełnowymiarówka 15ml. Na stronie lancome jest. Taki transparentny róż ze złotymi drobinkami. Dostałam go w prezencie. Jest oryginalny, z tyłu ma wybity numer i nazwe oraz nalepke po polsku więc wnioskuje, iż był kupiony w drogerii.
Pzdr ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz cos u mnie za Róż do policzkow Bourjois- odcien 34 Rose D'or ?
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Kenzo, pytanko czy skusisz się na moje kryształki Rene blanche za róż Burjois? Jeżeli tak, pisz pw - będę przez kompem dopiero w poniedziałek, ale piszę się na to!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Nancy a jaki ma zapach??? przepraszam ze tak mecze
![]() Joasia niestety nic nie znalazlam Ank@ na roz mam do poniedzialku rezerwacje - dam znac jak sie zwolni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Narazie nie moge zalaczyc bo siostra wziela na weekend cyfrowke bede miala dopiero w poniedzialek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Guma balonowa
![]() ![]() Pzdr. ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie:
Krem Bioderma Sensibio łagodzaco- nawilzajacy dla skory wrazliwej i sklonnej do podraznien- bezzapachowy,lagodzi i przeciwdziala powstawaniu podraznien,podnosi prob tolerancji skory ,zmniejsza uczucie ciepla i pieczenia,nawilza,pomaga wzmocnic warstwe ochronna naskorka,dziala przeciwbakteryjnie i przeciwzapalnie - 40 ml nowy, otworzony 12 lipca i wazny przez 9 nastepnych miesiecy , raz wyprobowany tylko na policzki ![]() Tonik gleboko oczyszczajacy pory- SebaMed- ubytek 5% ,kartonik Moje wątki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127203 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=128342
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.