|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
pomocy! co ja mam robić? sprawa zdrowia
mam poważny problem ;/ od 8 mies biorę tabletki anty..m.in po to aby złagodziły i obfity okres..i przez pół roku było super..okres delikatny,używałam tylko podpasek,na długo mi starczały..ale od dwóch mies dzieje się coś okropnego..okres jest bardzo obfity..zupełnie jak przed braniem pigułek wiecie może dlaczego tak się dzieje? ja jestem załamana
![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- nie znalazłam podobnego wątku,więc zakładam ten..czy ktoś miał podobne objawy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: pomocy! co ja mam robić? sprawa zdrowia
Idż koniecznie do ginekologa.I zrób USG. Moja koleżanka miała obfite miesiączki i okazało się że ma mięśniaka :-( pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Martusia pigułki mogą zmniejszyć obfitość krwawienia, ale nie muszą. Znam dużo dziewczyn, które miały podobną sytuację do ciebie, albo wręcz odwrotną: krwawienia były coraz słabsze aż do całkowitego zaniku. W obu przypadkach pomagała zmiana pigułek, także głowa do góry i idź do lekarza, powinien coś zaradzić.
A z moich takich osobistych porad: gdy zbliża się krwawienie nie łykaj przeciwbólowo no-spy, łykaj rutinoscorbin. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja nie łykam żadnych przeciwbólowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.