|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z waga...
Czesc dziewczy.
Jestem nowa na tym forum, ale duzo postow juz przeczyalam i jestem pewna, ze mozecie mi pomoc. Otoz moj problem polega na tym, ze nie moge schudnac. a to dlatego, ze za duzo jem. Co mam zrobic, aby jesc mniej? Ile powinnam jesc? Co powinnam jesc? Mam 14 lat, waze 62kg przy wzroscie 167 ![]() Wiem, ze nie powinnam jesc slodyczy, datego od 09.10 nie bede ich jadla! Bede pila duzo zielonej herbaty(juz pije) ![]() Z gory dziekuje za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Problem z waga...
musisz wziąść pod uwagę, że się rozwijasz, ja w twoim wieku byłam okrąglutka a już dwa lata później wszystkie dziewczyny mi zazdrościły figury....urosłam, jakoś naturalnie wyszczuplałam.
Generalnie radzę uprawiać więcej sportu, i nie ingerować zabardzo w jadłospis. Pozdrawiam i mocno trzymam kciuki.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hmm, no właśnie, nie ma co przesadzać, urośniesz jeszcze i wyciągniesz się ;D powinnaś co najwyżej pilnować, żeby nie przytyć.
Z ograniczeniem słodyczy dobry pomysł, nie wiem, czy musisz z nich zupelnie rezygnować, dwie kostki czekolady od czasu do czasu nie zaszkodzą ![]() aha, z zieloną herbatą dobry pomysł, do tego mozesz jeszcze czerwoną dorzucić ![]() no i jak dziewczyny napisały, ruszać się trochę (więcej ![]() ![]() a jak juz koniecznie chcesz sie odchudzac to najlepiej popytaj jakiegos specjalisty co i jak ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie ze skoro sie rozwijasz to nie powinnas sie jakos specjalnie odchudzac.. jak wyzej bylo napisane- postaw na ruch
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.