|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prosze O Odpowiedz!!!
dzis mielismy z moim chlopakiem wspolzyc, wszystko szlo tak jak powinno. Po raz pierwszy doszlismy tak daleko. niestety zaczal miec problemy z utrzymaniem wzwodu. On ma 16 lat wiec zastanawiam sie co bylo tego powodem. robilam co moglam, bardzo sie staralam i ze wsztskimi facetami bylo zupelnie inaczej- dochodzili dosyc szybko, a on mial jakies "skoki"- tzn. raz stal przez dluzszy czas, a chwile potem juz nie i znowu... on zarzywa antybiotyki, slyszalm ze to moze oslabic. byl podniecony maxymalnie ale jednak nie umial utrzymac erekcji. z jakiego powodu???? prosze o odp.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prosze O Odpowiedz!!!
hahah chyba za bardzo chciał sprostać i stąd ta reakcja... Pozatym skoro zażywa antybiotyk - to możliwe, że go to "osłabiło".
A swoją drogą - nie za młodzi jesteście na sex ??
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Wiem. jestemy za mlodzi. Wiem to doskonale, ale czasami to jest niekontrolowane :P tego chyba nie trzeba tlumaczyc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
A zabezpieczacie się chociaż ... bo wnioskuje, że ciąże nie wchodzi na razie w grę??
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
uu skad ja to znam..moze mu minie moze nie
![]() mam nadzieje ze sie zabezpieczasz bo jak przyjdziesz za pare dni i wpiszesz posta w watku kropelka to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
musisz koniecznie z nim porozmawiać i wzmocnić jego poczucie własnej wartości za bardzo się stresował chłopak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech no to tylko dziewczęta zobaczą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
16 lat i sex
![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Sex jak sex ale to zdanie mnie ROZWALIŁO
Cytat:
![]() ![]() Powiedziałabym jeszcze parę epitetów, ale pewnie dostabym za to lanie od wyzwolicielek uciśnionych 16-letnich WAMPÓW z piekła rodem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ale skad wiecie że madzia00 ma 16 lat? moze więcej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a faktycznie myslalam ze to ona a to on ma 16
oby miala wiecej a nie jeszcze mniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
jej co się na tym świecie teraz dzieje kiedyś to bylo nie do pomyślenia a teraz?a póżniej dziwne że są aborcje albo tyle dzieci nie ma domu lub co jeśc jak dziewczyna bez szkoły może mu cokolwiek zapewnić to jest poprostu czysty egoiz z jej strony i kompletny brak odpowiedzialności nawet jak sie zabezpiecza. nie ma przeciesz 100% środków zawsze może coś wyskoczyć z nienacka a nie wierze że nosi gumke zawsze przy sobie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
A zresztą napisze tylko,dziecko ty pewnie nie masz jeszcze 16 lat i się seksisz,sory ale jestem ciekawa co na to twoja mamusia.A co odpiero jak wpadniesz i jak oznajmisz,że jesteś w ciąży...... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, nie oceniajmy wizazanki, tylko postarajmy sie jej pomoc. wkoncu po to tutaj przyszla.
pytanie bylo chyba odnosnie problemu jej chlopaka, a nie czy to odpowiedni wiek ![]() do rzeczy. wydaje mi sie, ze taka sytuacja moze byc spowodowana antybiotykami, moj TZ kiedys bral antybiotyki i mimo podniecenia i checi do sexu- nie mogl. stres tez ma ogromny wplyw.ale jesli sytuaja powtorzy sie to chyba powinien isc z tym do lekarza. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Wydaje mi się, że nie ma się za bardzo czym przejmować. Kazdy, kto uprawia seks doskonale wie, że różnie bywa i nie zawsze tak, jakbyśmy chcieli. Poza tym masz dopiero 16 lat, jesteś młodziutka, więc skąd masz mieć doświadczenie i wiedzę.
Będzie dobrze, nie przejmuj się, bo to w niczym nie pomoże, tylko zaszkodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
skąd to wiesz?
dziewczyny nawet jeśli ma 16 lat albo mniej to jej sprawa czy uprawia już seks czy nie, oczywiscie nie popieram tego, ja w tym wieku to nawet o tym nie mylałam, miejmy nadzieje że się zabezpiecza a reszta to już.... po prostu nie naskakujmy tak na wizażankę, bo to aż przykre |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Odpowiedzi już zostały udzielone ... więc teraz dyskusja już jest nie potrzeba
![]() ![]() I koniec tematu!! Bo znowu powstanie kłótnia jak przy takich typu wypowiedziach. Bo wielu osobom podnoszą one ciśnienie (mnie również) Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.