|
|||||||
| Notka |
|
| Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
kilka moich dzieł:)
Jak to zwykle u mnie bywa wakacje są czasem kiedy mam mnóstwo pomysłów na nowe rzeczy które sama chcę stworzyć
w tym roku uszyłam 3 torebki nie jestem dumna ze wszystkich ale nigdy nie jest tak ze od razu wszytko wychodzi jak mi się uda to załączę foteczki
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
I jeszcze kilka foteczek
najbardziej dumna jestem z tej z cekinami pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: kilka moich dzieł:)
Spódniczke zrobiłam wcześniej z mamą;] i torebkę z czerwonym kwiatkiem też bo wtedy jeszcze nie umiałąm obsługiwać maszyny do syzcia ;p hehe
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kilka moich dzieł:)
wszystko jest naprawdę bardzo ładne
ale ta torba z cekinami wygląda jak ze sklepu istne dzieło sztuki!!!! jak ty ją zrobiłaś ?? pliisss uchyl rąbka tajemnicy
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
2 duze kawałki sztruksy + 2 mniejsze+ prostokatne dno+ ramiaczka wszystko zszyłam i wyszła torebka :p a co do cekinów to bawiłam sie z nimi ok 1h najpierw wzorek narysowałam ołówkiem a potem przyszyłam na niego cekiny trzeba było przyszywać kazdy osobno wiec trochę czasu to zajęło cieszę się ze komus podoba sie to co moje dwie lewe rece uszyły![]() Zamieszczam jeszcze zdjęcia dwóch nowych torebek które sama zrobiłam pierwsza to torba-worek a druga torebka jest robiona na szydełku
Edytowane przez Lonia1987 Czas edycji: 2006-09-28 o 16:20 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

w tym roku uszyłam 3 torebki