![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Kogo jeszcze denerwuje pogoda?!
Jak zawsze - na zlosc. Jak mam ochote posiedziec w domku w kocyku to jest tak cholernie goraco ze np na tarasie to poprostu schodze. 349834957 stopniowy upal, wszyscy spoceni jak swinie, co 5 minut slychac glos karetki zabierajacej kolejnych biedakow ktorzy nie wytrzymali upalu. Plus suche polskie powietrze - super.
Teraz, kiedy pojutrze wyjezdzam na kolonie i jade m.in przez Warszawe i Lodz to te miasta wlasnie zalalo. Na dodatek jade przez Wegry, ktore tez zalalo. Zmierzam do Bulgarii, do Zlotych Piaskow, ktore.... zalalo. Fantastycznie wprost. Zapowiedzi nie sa kolorowe wiec najprawdopodobnie spedze 2 tygodnie w obrzydliwym hotelu z nierozpakowana torba letnich ciuszkow. Zaraz sie porycze. ![]() Czy Wam tez pogoda plata takie figle i czujecie jakby wszystkie chmury,slonce i deszcz byly przeciwko Wam?! Sorry za ten bezsensowny watek ale chyba musialam sie wygadac, ponadto mam PMS i czuje sie beznadziejnie. O. ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kogo jeszcze wkur*** ta pogoda?!
A czemu od razu wyzywasz? Przecież to aż niemiło czyta się taki temat postu :| Pomijam fakt, ze już podobny watek jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
w czasie mojego urlopu mialam piekna pogode, a teraz jak wrocilam do pracy jest taka jaka jest - wiec mi pogoda sprzyja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Mi tez pogoda sprzyja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja nie lubie takiej pogody. Ostatnio w ogóle stwierdziłam, że ludzie przyzwyczaili się do tych 30 stopniowych upałów, a teraz jak jest 20 stopni to wszyscy marzną. Ja tam osobiście wolałabym więcej słońva, bo chodzę w bluzie, w długich spodniach i mi wiecznie zimno. Jest lato więc powinno być ciepło, a tu niestety taka a nie inna pogoda.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
anula jeszcze wszytko przed nami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ja juz tesknie za sloneczkiem i ciepelkiem w koncu jest sierpien za chwole znowu czeka nas jesien i zima
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
mnie tez pogoda wkurz caly tydzien siedze w domu caly czas leje a chcialm wyjsc na miasto pochodzic po sklepach kupic sobie ciuchy i kosmtyki do szkoly a tu co powodz;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
ludziom trudno dogodzic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
I tu pięknie pojawia się nasz wrodzony, polski pezymizm. Upał? - nie, za gorąco. Trochę chłodniej? - za zimno, chcemy upałów. Ludzie, czy nie możemy być bardziej optymistyczni? Czy musimy ciągle chodzić ze skwaszonymi minami i narzekać nawet na pogodę? Cieszmy się z życia, cieszmy się, że są wakacje!
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
jak sie cieszyc z wakacji skoro pogoda jest do du.?? TY masz wakacje 2 miesiące. ktos wziął urlop w sierpniu, bo to sierpnie bywały najgorętsze, a tu klapa. fakt-narzekaniem niczego nie zmienimy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Tak źle i tak niedobrze. A ja taką pogode lubię, ale nie wyzywalam na upały, bo nie widzę w tym sensu i celu, co to zmieni? Nic.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mnie! sucza juz mam dosyc siedzenia w domu ani nigdzie wyjsc na spacer ani na rower ... ja pierdziele
![]() ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Pogoda jest do kitu.... Pamiętam jak w 97r. u nas byla ta powódź, podobnie lało.. całymi dniami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Aktualnie siedze w domu, wiec odpowiada mi deszcz, bo sie nie poce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Loviso ![]() ![]() Tak poza nawiasem. Krótko mówiąc nie owijając w bawełnę: przez tą wkurzającą pogodę mój ogródek nabrał kolorów ![]() Dzięki Ci Panie za deszcz :P A minus? Katar... Przeziębienie... Nie dzięki Ci Panie za chłód. ps. czy to już jesień? Bo nie wiem czy warto coś kupować letniego
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kogo jeszcze denerwuje pogoda?!
Cytat:
![]() No faktycznie 349834957 stopniowego upału też bym nie wytrzymała, co to przy tym te 40 stopni u mnie- zima dosłownie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
mnie, ja chce słoooońce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ja też jestem wściekła na tą pogodę:/ kiedy ja ubiore te moje letnie kiecki???....
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Pogoda jest jaka jest...zmieni się to się zmieni, nie to nie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Wątek pogodowy już jest
![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
mnie dzis diabelnie zdenerwowala ta pogoda... rano slonce, w miare cieplo ale nie duszno, pozniej ulewa jak cholera, znow sloneczko to my z narzeczonym myk na spacer, ledwo pochodzilismy 15 minut i siedlismy na lawce - chumra czarna, no to galopem do domu, tylko do domu dobieglismy zaczelo lac;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ja miałam o tyle dobrze, że przed obozem i na obozie pogoda była wyśmienita
![]() ![]() ![]() ![]() Mogłoby być 26 stopni, a padać w nocy, o! ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kogo jeszcze denerwuje pogoda?!
Mnie pogoda nie wkurza, bo i tak jestem chora, ale fakt faktem właśnie przez tą zmianę z upału na ziąąąąąąąb. Więc jestem zła na pogodę tak w połowie. Jak wyzdrowieję to ma być już ładna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a mnie sie bardzo podoba i wcale nie tesknie do upalow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
właściwie powinnam się cieszyć, bo w czasie mojego urlopu miałam super pogodę, ale teraz jak tylko wyjdę z domu lub z pracy to moknę jak DZIKI OSIOŁ!!!
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Mnie wkurza,bo jak był upał to przez dłuższy czas,a jak zaczął padać deszcz,to tak samo.I konca nie widac :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.